تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 180 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا طرف یک تعارفی کرد!!
    بهتره تا زمان عرضه ی بازی منتظر بمونیم .
    از نظر فنی ، اجرای این بازی بر روی کنسول ها با گرافیک بالاتر نسبت به کامپیوتر های شخصی ، کاری بسیار دور از ذهن هست !! مگه این که سازندگان تمام توانشون رو روی نسخه های کنسولی گذاشته باشن و دیگه برای توانایی های سخت افزاری کامپیوتر های شخصی( از 2 سال پیش تا به حال) وقتی رو اختصاص نداده باشن .
    به قول شما،بیشتر اوقات بازی ها روی pc از کنسول گرافیکشون بیشتره،ولی تو اون سایت به نقل قول از مدیراجرایی(سایت معتبری هست) گفته شده که دارن یک سری تغیرات فوق العاده مهم رو رو Cryengine3 انجام میدن تا به یک سوپر موتور تبدیلش کنن البته گفته نشده که قطعا کنسول بهتره،
    گفته شده که با این تغیرات این بازی روی کنسول بسیار پیشرفت خواهد کرد،حتی ممکنه از نسخه اصلیش روی pc هم جالب تر وزیبا تر باشه.(ممکنه)
    به هر حال کم کم داره دوره pc باز ها تموم میشه....
    _
    دوستان شما منظورشو اشتباه متوجه شدین!!! این متن اصلی هست:

قسمتی رو که قرمز کردم ، همون متن بحث بر انگیز هست که می گه: حتی زیبا تر از نسخه ی اصلی کرایسس بر روی کامپیوتر شخصی.
    منظور از این اصلی ، کرایسس 1 هست و نه نسخه ی غیر تقلبی!!!! یعنی همون حذف قبلی که گرافیک نسخه ی کنسولی در حد کرایسس 1 خواهد بود (حالا می گن که با کلی سعی و تلاش کمی زیبا تر می شه! )
    شما مطمئنی؟شاید منظورش این بوده که نسخه کنسول زیباتر از نسخه روی pc هست،من باید به نویسندش ایمیل بزنم،بپرسم
    _
    اینو مطمئنی هستی؟؟؟ من که خونده بودم همچنین چیزی ننوشته بود.
    به نظرت اصلا این با عقل جور در میاد که یه چیز بالای 1000 دلاری اندازه یه 300 دلاری باشه و حتی اون 300 دلاری بهتر باشه من بحثی ندارم ولی اگه خبر درست باشه ممکنه این جزو دروغ های بزرگ سال انتخاب بشه
    قطعا با بهترین سیستم ها و روی بالاترین تنظیمات بهتر از کنسول هست،نمیدونم والا،من به نویسندش گفتم میشه این قسمت رو بیشتر توضیح بده؟
    Last edited by gap; 31-03-2010 at 21:27.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ای نامرد CRYTEK تا دیروز نون PC بازها میخورد حالا داره بهشون نارو میزنه
    چرا همه با PC لج افتادن
    مثل اینکه شما هنوز تریلر جدید Crysis 2 رو ندید ....
    اخر تریلر که Lifelike character برای PC رو نشون میده انگار بجای انمیشن داری تصویر واقعی طرف رو میبینی !
    اینم لینک تریلر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطعا با بهترین سیستم ها و روی بالاترین تنظیمات بهتر از کنسول هست،نمیدونم والا،من به نویسندش گفتم میشه این قسمت رو بیشتر توضیح بده؟
    البته شاید با یه جادویی یه چیزی بتونن این کارو بکنن. این بازی جزو بازی های انحصاری به نظرم باید باشه اگه یه شرکت درست و حسابی بود اصلا روی کنسول ساخته نمی شد.EA کلا دوست داره از کنسول حمایت کنه.
    ولی واقعا اینا چه قدر دلشون خوشه. یعنی واقعا این چند وقته از این حرف مسخره تر نشنیده بودم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

البته شاید با یه جادویی یه چیزی بتونن این کارو بکنن. این بازی جزو بازی های انحصاری به نظرم باید باشه اگه یه شرکت درست و حسابی بود اصلا روی کنسول ساخته نمی شد.EA کلا دوست داره از کنسول حمایت کنه.
    ولی واقعا اینا چه قدر دلشون خوشه. یعنی واقعا این چند وقته از این حرف مسخره تر نشنیده بودم.
    وحید از EA هیچی بعید نیست دیدی قاط زد برداشت کلا نسخه ی pc رو لغو کرد . یا اینترنتیش کرد.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به قول شما،بیشتر اوقات بازی ها روی pc از کنسول گرافیکشون بیشتره،ولی تو اون سایت به نقل قول از مدیراجرایی(سایت معتبری هست) گفته شده که دارن یک سری تغیرات فوق العاده مهم رو رو Cryengine3 انجام میدن تا به یک سوپر موتور تبدیلش کنن البته گفته نشده که قطعا کنسول بهتره،
    گفته شده که با این تغیرات این بازی روی کنسول بسیار پیشرفت خواهد کرد،حتی ممکنه از نسخه اصلیش روی pc هم جالب تر وزیبا تر باشه.(ممکنه)
    به هر حال کم کم داره دوره pc باز ها تموم میشه....
    _

شما مطمئنی؟شاید منظورش این بوده که نسخه کنسول زیباتر از نسخه روی pc هست،من باید به نویسندش ایمیل بزنم،بپرسم
    _

مشکل همین ترجمه هست!! که می گه نسخه ی اصلیش روی pc!!!! این غلطه!! ترجمه ی stunning original Crysis on PC که جزء متن اصلی هست ، می شه نسخه ی اصلی کرایسس روی کامپیوتر!! همین طور که می بینید ، جا انداختن کلمه ی کرایسس (اگه منظورش کرایسس 2 بود ، دیگه اسم کرایسس رو به کار نمی برد) کل مفهوم جمله رو عوض کرده و یک دروغ رو بیان کرده!!
    اون جمله ای که نوشتم هم قبل از خوندن متن اصلی بود ، و بعد از خوندن متن انگلیسی ، سریعأ ویرایشش کردم !! چون طبق گفته ی مسئولان نسخه ی pc ، نسخه ی اصلی هست و گرافیک بسیار بالارتی خواهد داشت و از تمام ویژگی های dx11 (که موتور ce3 هم باهاشون کار می کنه ) پشتیبانی خواهد کرد .
    بازم اگه برای کسی نکته ی مبهمی وجود داره ، بیشتر توضیح بدم !
    شما هم بی زحمت اون متن رو ویرایش کن تا دیگران دچار اشتباه نشن!

7. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید از EA هیچی بعید نیست دیدی قاط زد برداشت کلا نسخه ی pc رو لغو کرد . یا اینترنتیش کرد.
    اگه اینکارو بکنه عیبی نداره فقط همون آمریکا بالافاصله شرکت EA رو یه بمب اتم میزنه و با خاک یکسان میکنه این حرف مثل این می مونه که بگی Alan Wake برای pc میاد و برای xbox360 نمیاد.

9. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

امیدوارم که یک داستانی ... گیم پلی ای... چیزی به این بازی اضافه کنن چون خیلی تویه اینا ضعف داره!
    نسخه هایه قبلی که داستانشون در حده مرگ مزخرف بود دیگه ببینیم این نسخه چی میشه!
    واقعا اگه یک همچین گرافیکی رو به بازی هایی همچون AW و ... میدادن بازی فوق العاده میشد!
    حیف که ما هرچی خبر می شنویم از گرافیکه! تویه این چند وقته کلا یک بارم از داستان و گیم پلی و ... حرف نزدن!

11. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

امیدوارم که یک داستانی ... گیم پلی ای... چیزی به این بازی اضافه کنن چون خیلی تویه اینا ضعف داره!
    واقعا اگه یک همچین گرافیکی رو به بازی هایی همچون AW و ... میدادن بازی فوق العاده میشد!
    حیف که ما هرچی خبر می شنویم از گرافیکه! تویه این چند وقته کلا یک بارم از داستان و گیم پلی و ... حرف نزدن!
    شایان جان نمیشه از این سبک بازیا انتظار زیادی برای داستان داشت.داستان میمونه واسه dragon age.تو کرایسیس حرف اول گرافیکه.

13. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممکنه که نسخه ی اولش داستان فوق العاده ای نداشته باشه ، ولی داستانش ضعیف هم نبود و کشش لازم رو برای ادامه ی بازی داشت ، صدا گذاری که فوق العاده بود و گیم پلی هم ، خیلی خیلی خوب بود(با این حال به پای mw1 نمی رسید) . و مسئولین ساخت قول دادن بازی از نظر داستان خیلی پیشرفت کنه (نیویورک خالی از سکنه ، خودش نوید یک داستان خیلی خوب رو می ده! )
    Last edited by alborz_k; 01-04-2010 at 14:03.

15. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا داستان یکش همچین اینطوری هم که شما میگی بد نبود دیگه وگر نه 9.5 نمی گرفت اون زمان اگر امتیاز قسمت داستانش خیلی پایین می شد 9.5 نمی گرفت دیگه ... البته اون زمانی که اومد اونقدر سنگین بود که همه با اجرا کردنش مشکل داشتن و دیگه کار به فهمیدن داستان نمی کشید ...
    گرافیک دیگه تو این بازی خیلی مهمه اگر شما همین آلان ویک گرافیک در حد ذغال داشت اصلا بهش نگاه می کردی ؟! حالا داستانش 20 از 10 بگیره ! همین GOD OF WAR اگر این گرافیک رو نداشت اینقدر موفق نمی شد (البته داستانش هم همچین بگی نگی شاخ هم نبود) ...
    --------------------------------------------------------
      محتوای مخفی: به این بازی ربطی نداره ولی به گرافیک مربوط میشه :دی 

آقا دموهای geforce 480 رو سایت Nvidia واسه دانلود هست واقعا اگه یه بازی ماشین با اون کیفیت بزنه خدا میشه .. همچین بگی نگی بعد از دیدنشون کرک و پرمان ریخت ... خدا Ray Tracing بود دیگه رسما !! دریا هم که واقعی بود ... فیزیک تو MAFIA 2 هم واقعا عالی بود دیگه لباس کاملا میشه گفت طبیعی بود ...

17. 2 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •