GTA3 رو نمیدونم ولی تموم کردن GTA4 کار سختی نیستدیگه دارم به خودم امیدوار میشم بدون اینکه از کسی یه سوال هم بکنم این بازی رو بدون چیت تموم کردم تمامhidden packeg ها رو هم دونه دونه خودم پیدا کردم
GTA3 رو نمیدونم ولی تموم کردن GTA4 کار سختی نیستدیگه دارم به خودم امیدوار میشم بدون اینکه از کسی یه سوال هم بکنم این بازی رو بدون چیت تموم کردم تمامhidden packeg ها رو هم دونه دونه خودم پیدا کردم
سلام
من Save اون قسمت از بازی Gta Vc که باید با موتور از روی ساختمونا بپری و شیشه های ساختمونا رو میشکونه ، که آخرشم میره روی یه ساختمون و یه نور افکن رو میندازه روی ساختمون و یه عکسی رو ساختمونه میفته ، رو می خوام.
خیلی خیلی ممنون میشم.
سلام بايد از رو اون نقشه يه مسيرو انتخاب مني بعد مسابقه بدي و پول بگيري.
یه save editor برای vice city نیست؟
اقايون من تمام مراحل رو الان رفتن 90%خونه ها شرکتا و... رو خريدم فقط فقط فقط مونده مرحله هلي کوپتره يه ترينري سيوي چيزي دارين که هلي کوپتره توش نباشه منظورم اون که بايد تو ساختمون بمب بزاريم
منظور از سینما خریدن همون جایی که یه در کوچیک داره که توش هواپیما میاد
جون مادرتون جواب بدین مطمئنم بازی رو تموم نکردم ولی مرحله ای نیست
سلام .ترینر رو دانلود کن .بعد اجرا کن .وقتی که زمان ماموریت اومد گوشه ی تصویر کلید / رو فشار بده
اگه هلکوپتر آتش گرفت Aspirine رو وارد کن
عزیزم! وقت کردی پشت سر هم پست بده بیرون!...
لطفا تکرارنکن!
سلام.ببخشید من تازه وارده این فروم شدم و می خواستم یاد بگیرم گفتم تیکه تیکه بنویسم
عزیزم برای بار اول اشکالی نداره ولی خواهشا از این به بعد رعایت کن .
هر سئوالی داری توی یه پست بزن .
حتماً سعی میکنم همینطور باشه.الان مرحله ی دیگه ای نمونده .شنیدم باید با موتور بپری اونوره ارتش ولی در این باره نمیدونم باید چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)