با EasyBSD هم میشه seven را برگردوند؟
کسی امتحان کرده؟
با EasyBSD هم میشه seven را برگردوند؟
کسی امتحان کرده؟
سلام
وقتي VistaBootPRO رو اجرا ميكنم اولش اين پيغام رو ميده
بعد از اينكه كارها رو انجام ميدم و روي گزينه Run Diagnostics كليك ميكنم اين پيغام رو ميده
نوشته بايد توسط Admin اجراش كرد.وقتي هم با Administrator لاگين ميكنم و اجراش ميكنم بازم همين پيغامو ميده
الان بايد چيكار كنم من؟
خواهشا كمك كنيد چون ويندوز 7ـم رو لازم دارم
سلام
دوستان من می تونم ویندوز ایکس پی 32 را کنار 7 64 نصب کنم؟
در ضمن اگه ابتدا xp را نصب کنم بعد سون ایا به این اموزش و برنامه های گفته شده نیازی هست؟
سلام
بله ابتدا xp نصب کنید سپس 7 64 بیت نصب کنید دیگه به این آموزش هم نیازی نیست
ممنون
فقط هر دو را تو یه درایو میشه نصب کرد؟
ویندوز 7 را از داخل ویندوز ایکس پی باید نصب کرد یا نه؟ چون من تا حالا ویندوز 7 کار نکردم
بهتره که در درایوهای جدا نصب کنید.
فرقی نمی کنه,هم از داخل XP و هم به صورت بوت می تونید نصب کنید.(اول XP ,بعد سون)
اگه از داخل XP نصب کنید بعداً مشکل تغییر نام درایوی که ویندوز سون رو درش نصب کردید نخواهید داشت
ولی اگه به صورت بوت نصب کنید ویندوز سون خودش رو در درایو C نشون می ده.در هر صورت هیچ فرقی نمی کنه ...
دوستان بدون دی وی دی رام یا رایتر با فلش میشه ویندوز ایکس پی نصب کرد؟
چطور؟
سلام
دوستان من می خوام ویندوز 7 را به تنهایی نصب کنم . بعدش می تونم ایکس پی را به تنهایی نصب کنم؟
سلام
اگر میخواید اول 7 نصب کنید بعد xp نمیشه
ولی اگر میخواید 7 نصب کنید بعد 7 رو پاک کنید xpنصب کنید مشکلی نیست
سلام .. من یک لپ تاپ DELL1440 دارم که هاردشو به 4 درایو 45 45 100 100 پارتیشن بندی کردم .. تو درایو C ویندوز XP نصب کردم .. همه درایور هاشو نصب کردم ... بعد روی درایو D سون نصب کردم و تا اخرین لحظه سون نصب شد تا ریست آخر که دیگه بالا نیومد .... روی صفحه مشکی یه خط سفید چشمک میزنه و هر چی ریستش میکنم درست نمیشه .. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
10 بار ویندوزاشو عوض کردم بازم به محض اینکه سون میریزم دیگه بالا نمیاد .... راه حلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)