عكس ها جا موندن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
عكس ها جا موندن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره خریدم مدل 4 گیگ رو از پارسیانا شهرک غرب گفت فقط 1 دونه مونده بود 630 خریدم با یه موش لپ تاپی اشانتیون چون اگه نمیخریدم از دستم رفته بود به خاطر همین دیگه 630 راضی شدم چون با کانفیگای جدید این قیمت هم عالیه.ضمنا الان میرم 4 گیگ رمو با روشی که گفتی بهش بشناسونم. با تشکر از مهران عزیز
ضمنا نوع پلاستیکش واقعا مرغوب تر از اون 2 تا هست که گفتی کاملا براقه و شیک!
بالاخره خریدم مدل 4 گیگ رو از پارسیانا شهرک غرب گفت فقط 1 دونه مونده بود 630 خریدم با یه موش لپ تاپی اشانتیون چون اگه نمیخریدم از دستم رفته بود به خاطر همین دیگه 630 راضی شدم چون با کانفیگای جدید این قیمت هم عالیه.ضمنا الان میرم 4 گیگ رمو با روشی که گفتی بهش بشناسونم. با تشکر از مهران عزیز
ضمنا نوع پلاستیکش واقعا مرغوب تر از اون 2 تا هست که گفتی کاملا براقه و شیک!
باید تو سر مال میزدی ارزونتر میگرفتی یا یه مودم هم میگرفتی
مهران جان این G550 تا چند ساعت در روز می تونه ممتد روشن باشه تا مشکلی براش پیش نیاد؟
هر قطعه اي يك عمر مفيدي داره مثل قطعات داخلي هواپيا كه طول عمر مشخص و تعداد ساعت پروازي مشخص تحت شرايط دمايي مشخص و فشار خاص دارند.
اما خوب اين با جون ادما كار نداره.
كلا ميتونه همينجوري روشن باشه چون گرافيكش اينتل و خيلي كم مصرف و كم كار.دماي قطعات سيستم هم تو شرايط معمول از 44 بيشتر نميره. اما فكر كنم بقيش به خودت بستگي داره سخت نگير . hybernate , shutdown زياد هم خوب نيست.
دیگه تو بازار نیست (مدل 4 گیگی) ؟
من این هفته احتمالا میگیرم ( پیدا میشه ؟ کسی جایی سراغ داره pm بده )
البته من فکر می کنم این مدل جدیده با رم 2 گیگ جایگزین مدل 3 گیگی هست و احتمالا مدل 4 گیگی با ویندوز 7 و گرافیک بهتر ( به
احتمال زیاد ) جایگزین مدل 4 گیگی قبلی هست اینم لینکش که مهران جان قبلا گذاشته بودند ( حالا این بهتره یا قبلیه )
فقط خداکنه صفحه نمایشش مثل قبلی باشه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by reza_asil; 06-11-2009 at 01:23.
احتمالش خیلی کمه اگه سازگار وارد کنه این کانفیگ رو بیاره و مطمین باش میره بالای 700
بهترین کانفیگ این مدل | قیمتش چقدره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)