درسته من جابجا دیدم![]()
درسته من جابجا دیدم![]()
فایلی رو که گفتید دانلود کردم.11 دقیقه و 47 ثانیه و38 صدم ثانیه طول کشید.من برای دانلود از خود آی ای استفاده کردم.![]()
این فایل تصویری از 256 مخابرات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاک شود......
Last edited by mahdi-mb; 27-08-2010 at 08:47.
سلام
شما چه سرعتی گرفتی 128 یا 256
سرعت؟
هزینه؟
میزان ترافیک ماهانه؟
اگه مشخصات سرویس رو بگی و چند تا تست بزاری میشه با بقیه مقایسه کرد
الان سرعت دانلود تون چقدره؟
مطمئنی دیگه؟ گذاشتی دانلود شد کامل تو این مدت طول کشید؟
میشه سرعت متوسط شما 35 KB کیلوبایت. با توجه به اینکه سرعتتون 256 کیلوبیت هست و باید حداکثر با 32 دانلود کنید خیلی خوبه سرعتتون.
بله مطمئنم.مرسی.البته همونطور که قبلا هم گفتم ممکنه این سرعت پایدار نباشه و در روز های دیگه افت داشته باشه.
لپتاپم ویندوز 7 اورجینال داره و از پارس آنلاین Adsl گرفتم
خطای error 651: Your modem (or other connecting device) has reported an error بهم میده
کلی ور رفتم تا کانکت شدم ، اصلا کار خاصی هم نکردم ، فردا دوباره که سیستم رو روشن کردم باز خطا رو داد دوباره کلی خاموش روشن و ریستارت کردم تا حل شد ، مشکل از چیه ؟!؟!؟!؟!؟!
تنظیم خاصی باید انجام داد ؟ من فقط مودم رو تحویل گرفتم از پارس بعد روی سیستم نصبش کردم ، کانکش pppoe ساختم (بدون انجام تنظیم خاصی ، طبق گفته پشتیبان) آیا باید کار خاصی کرد؟
تنظیمات مودم من (همونی هست که نمایندگی تنظیم کرده)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خطا موقع اتصالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما حالت NAT رو امتحان کن از دردسر های بریج مثل ساخت کانکشن و همین ارورهاش هم راحت میشی هر وقت مودم رو روشن کنی اتوماتیک خودش وصله اینم لینک دانلود راهنمای تنظیم مودم به صورت NAT فقط vpi /vci رو0/59 بذار.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنی vpi /vci رو0/59 بذاره؟ چون واسه تهران فقط اینجوریه واسه شهرهای دیگه 0/35 باید باشه تا اونجا که من میدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)