ممنون درست شد
من امروز پنل خورشیدی رو به قیمت 20 تومن گیر آوردم
ارزش داره بخرم؟
قیمتش خوبه؟
ممنون درست شد
من امروز پنل خورشیدی رو به قیمت 20 تومن گیر آوردم
ارزش داره بخرم؟
قیمتش خوبه؟
به نظر من یکم صبر کن.....خیلی گرونه.....مگر اینکه خیلی نیاز داشته باشی که البته بعیده!![]()
یه بار وصل شد دوباره به مشکل خورد
با خود برنامه بلوتوث کانکت میشه ولی LG Pc Suite پیغام Pairing Faild میده
دوستان گوشی خوبی هست!!؟
مثل Cookie میشه تم ها و... رو عوض کرد!؟
دوستان چند تا سوال داشتم
الان گوشی هایی که داخل بازار هست همراه با پنل خورشیدی فروخته می شه یا باید جدا تهیه کرد؟
مگه خود ال اچی روی این مسئله شارژ شدن با خورشید و نور مانور نداده که مشتری جذب کنه پس چرا داخل جعبه ی خود گوشی نزاشته ؟!!!!!!
و این که فیش هندزفی گوشی رو می شه به 3.5 تبدیل کرد یا خیر؟
نه خیر....به خاطره قیمتش اینکارو نمی کنه....چون ممکنه خیلی ها واسه پنل نخوانش، اونوقت حتما باید پول پنل رو هم بدن؟!دوستان چند تا سوال داشتم
الان گوشی هایی که داخل بازار هست همراه با پنل خورشیدی فروخته می شه یا باید جدا تهیه کرد؟
مگه خود ال اچی روی این مسئله شارژ شدن با خورشید و نور مانور نداده که مشتری جذب کنه پس چرا داخل جعبه ی خود گوشی نزاشته ؟!!!!!!
و این که فیش هندزفی گوشی رو می شه به 3.5 تبدیل کرد یا خیر؟
مبدل میخواد که تو بازار پره، چون نوع کانکتورش خوشبختانه microUSB هستش....
خوب اگه اینجور باشه که باتریش هیلی ضعیفه و زود هی خالی می کنه اگه با گوشی ور بری
درضمن طریقه ی کار این پنل خورشیدی چطوره؟ هر وقت بزاری زیر نور شارژ می کنه؟ (با باتری اسیب نمی رسه هی شارژ قطع و وصل بشه!!!
من نداشتم که بگم چه جوریه ولی حدس من هم همینیه که شما گفتی با این شرط که گزینه ای برای فعاال-غیر فعال سازی داشته باشه (البته میگم حدسه).....به نظرم این شرکت ها روی این مورد هم فکر کردن که برای باتری ضرر نداشته باشه!درضمن طریقه ی کار این پنل خورشیدی چطوره؟ هر وقت بزاری زیر نور شارژ می کنه؟ (با باتری اسیب نمی رسه هی شارژ قطع و وصل بشه!!!
سلام
دوستان کلا گوشیهای LG برنامه ای شبیه به Nokia pc Suit داره که بشه باهاش راحت اینترنت رو با کامپیوتر استفاده کرد ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)