اين ديگه :
بچه ها گفتن اين لينك اعلام نتايج سال 89 ئه ! ولي سازمان سنجش معمولا هر سال لينكو تغيير ميده تا كسي نفهمه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اين ديگه :
بچه ها گفتن اين لينك اعلام نتايج سال 89 ئه ! ولي سازمان سنجش معمولا هر سال لينكو تغيير ميده تا كسي نفهمه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اون بغل یه لینک داره چشمک میزنه :(سمت چپ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا جدي ميگي ؟ كجا گفت !؟ از خودت كه در نياوردي ؟!
بابا دمشون گرم n بار حرفشون رو عوض كردند !
البته فراموش نكنيد كه اينجا ايرانه !!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا من كه هنوز نتونستم ببينم نفرات كنكور رياضي 1 تا 10 از كجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يكي بكه تو رو خداااااااااااااااااااااا
اینم لینکش:
این nبار و من چندتاشو بگم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اعلام نتايج اوليه کنکور سراسری 89 از فردا 10 مردادنتایج اولیه کنکور فردا اعلام می شود/ اعلام زمان انتخاب رشته(11مرداد 8 صبح)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتايج 8 ساعت زودتر از زمان اعلام شده انجام ميشود؛کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اعلام نتايج كنكور سراسري 89 از ساعت 24 امشب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا باعث و بانی این مسخره بازیرو لعنت کنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه.
Last edited by netwait; 01-08-2010 at 18:48.
چه خبره؟؟کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 29 (24 کاربران و 5 مهمان
اقا پاتو وردار لهم كردي...
من ميگم كه به احتمال 99 درصد اخر شبي مياد...يعني norm اش اينه كه زودتر بياد!
مگه اينكه سرورالدين ضدحال بزنه همون فردا صبح نتايجو ول بده!![]()
ملت ریختن تو سایت سنجش !
Gateway Timeout
The following error occurred:
[code=GATEWAY_TIMEOUT] A gateway timeout occurred. The server is unreachable. Retry the request.
ولی خیلی خوبه اگه همین امشب بیاد....ما روزای عادیش دم صبح میخوابیم....امشب که کلا از استرس خوابمون هم نمیبرد....احتمال چپه دیدن نتایج زیاد میشد
این سنجش یه بار یه خبطی کرد نتایج رو زودتر از موعد مقرر گذاشت...حالا همه به همین امید ریختن تو سایت سنجش...خدا به خیر کنه !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)