وارد هیچکدوم از از این 2 تا سایتی که دادید نشد که نشد![]()
وارد هیچکدوم از از این 2 تا سایتی که دادید نشد که نشد![]()
این دو تا که دادم هیچ کدوم سایت نیستن که واردش بشی! هر دوتاشون لینک هستن. همین الان تست کردم اولی کار میکنه ولی دومی نه.
اگه سایت میخواهی برو اینجا :
پیشنهاد میکنم beta Full installer رو دانلود کنی که 12 مگ هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
من بازی GOW 2 و WWE 2010 رو خریدم ، بعد که نصب کردم سرعت بازی بسیار کمه و به شدت در بازی افت فریم دارم.
صفحه اول رو کامل خوندم ولی چیزی نفهمیدم!
خواهش میکنم یکی کمکم کنه!
مشخصات سیستم :
CPU : INTEL PENTIUM 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.20Ghz)
M.B : GIGABYTE GA-945GZM-S2
VGA : NVIDIA XFX GEFORCE 9500 GT DDR2 1GB
RAM : TRANSCEND 2GB DDR2 800
HDD : WESTERN DIGITER 500GB 16MB
DVD RW : LG 24X
POWER : RHOMBUS 500W(MAX) P4 POWER
ممنونم.
Last edited by sajad-tnt; 26-10-2010 at 21:18.
سیستمت خوبه. اول این دو تا آموزش رو کامل بخون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد آخرین ورژن این شبیه ساز رو تهیه بکن و وقتی بازی ها رو اجرا میکنی اسپید -- ها رو هم فعال بکن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بازی تیکن 5 رو هر کاری میکنم بازم تصویر یه زره کنده ...از ورژن 2.0.9.7 استفاده می کنم
انگار مثلا داری یه فایل تصویری رو با 5/. سرعت پخش میکنی..
نمیشه تند ترش کرد ؟
سیستم :
cpu : e5200
ram: 2gb
vga : 9600 gt
تو همین شبیه ساز یه جا یه تنظیم داره فریم ریت رو میبری بالا ولی هر چی بالاتر میبری کندتر میشه!
مثلا من گذاشتم رویه 1000 فریم در ثانیه انگار 2 فریم در ثانیه بود...قشنگ بالای شبیه ساز هم مینویسه 998 فریم در ثانیه اما بازی انگار
12 فریم در ثانیه است
Last edited by Saeed System; 03-12-2010 at 12:17.
آقا میشه لینکاتونو دوباره update کنید؟؟؟
please![]()
سلام . دوستان لطفا لینک ها رو به روز کنید و لینک gsdx جدید برای 9.7 رو بزارید.
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
سلام . دوستان لطفا لینک ها رو به روز کنید و لینک gsdx جدید برای 9.7 رو بزارید
سلام
سیستم من اینه
cpu:intel core i7 1.6
ram:6gig ddr3
graphic:1 gig ati
اما بازی ها رو خیلی کند اجرا می کنه
از اخرین ورژن GSDX استفاده میکنم
directx هم از سایت ماکروسافت دانلود و نصب کردم اما یازی ها خیلی کند:
راهتمای افزایش سرعت هم انجام دادم اما باز بازی ها خیلی کنده
سلام دوستان
تروخدا جون هرکی دوست دارین کمکم کنید من جونم در میره خاک پای همتون ، مشکلم رو رفع کنید
من تکن5 رو گرفتم همه این کارا رو هم کردم روی سیستم دوستم اجرا میشه اما روی سیتم من باز نمیشه .
وقتی فایل ایمیج رو باز میکنم اولش آرم نامکو میاد اما بعدش گیر میکنه .
تروخدا کمک
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
سیستمم :
CPU : AMD 720 4X
VGA : 4650 1G ATI
Ram : 2G
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
از اخرین ورژن GSDX استفاده میکنم
directx هم از سایت ماکروسافت دانلود و نصب کردم اما یازی ها خیلی کند:
راهتمای افزایش سرعت هم انجام دادم اما باز بازی ها خیلی کنده
سلام
من هاروست مون پلی استیشن دو رو با شبیه ساز بازی میکنم اما مشکل اینجاست که دکمه های حرکتی تا قبل از اجرای بازی مثلا موقع نام نویسی درست عمل میکنن و وقتی شخصیت رو میخوام حرکت بدم فقط دکمه های 4 و 6 که مربوط به چرخیدن هست کار میکنه و دکمه های 8 و 2 که مال جلو و عقب کردن هست کار نمی کنه و بازیکن رو میتونم دور خودش بچرخونم و جلو و عقب نمیره درصورتی که دکمه های 8 و 2 موقع نام نویسی بازکن عمل میکنن مشکل از کجاست دوستان اگر پلاگیینی چیزی راهنمای دارن بفرمایند
درضمن شبیه ساز دسته رو هم نمیشناسه
یه پلاگین خوب بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)