من تستش کردم گوشیه خوبیه .gps اش خیلی قویه . ولی بقیه چیزاشو دیگه وقت نشد
من تستش کردم گوشیه خوبیه .gps اش خیلی قویه . ولی بقیه چیزاشو دیگه وقت نشد
شما چرا می فرمایید ان 8 وایرلس لن نداره؟ نفرمایید تو رو خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wi-Fi 802.11 b/g/n, UPnP technology
خواهشا اطلاعات خودتونو با منبع موثق بفرمایید تا کسانی مث من که قلب ضعیفی دارن قلبشون یوهویی وای نسته!!![]()
سلام دوستان من الان سه هفته میشه که این گوشی رو خریدم گوشیه خوبیه اینطوریا نیست که ازش می گنجی پی اس گوشی خوبهدوربینش تو محیط باز عکساش عالیه تو نور کم هم بد نمی گیرهتاچش فوق العاده خوبه مطمئن باشید اگه باهاش کار کنید دیگه گوشی مقاومتی دستتون نمی گیریدباطریش در حد دو روز راحت شارژ نگه می دارهکیفیت صفحش به پا گوشی های سامسونگ نمی رسه ولی از ان 97 بالاترهصداش تو هدفون عالیه و صدای اسپیکرش هم بلندهبه نظر من تنها ضعف این گوشی کیفیت ساختشه که به محکمی و استحکام 5800 و ان97 نیست ولی در کل گوشیه خوبیه در رنج قیمت خودش
تو صفحه اول ندیدم همچین چیزی رو (این تاپیک).
ممنون...ویرایش شد....
چه خووب حقیقتش من یه آیفون مال یکی از فامیلا دستم بود یه مدت دیگه وقتی میگن تاچ مقاومتی اینطوری میشم==>
این خودش خوبه شما 32 گرفتی یا 16 ؟
اگه میتونیتا خرخره پرش کن ببین کاهش سرعت داری یا نه؟؟؟
راستی فعلا آپدیت نکن گوشیتو چون تو نوکیا مپ چند تا گزینه "حذف" میشه.....البته برا پروداکت فارسی...
Last edited by roteal2007; 30-04-2010 at 10:24.
کیفیت هندزفری رو 16 به پای 32 میرسه؟ الکی پولمونو به خاطر 32 هدر ندیم!!!!
از ایرادات این گوشی میشه به کند بودن گالری و ناخوانا بودن ال سی دی زیر نور آفتاب اشاره می کنن
بعضی ها می گن کاور پشتش زیاد سفت و سخت نیست
همه ی سیمبین ها کند هستند برادر.....اما برای خودمم جای سوال که با وجود 32 گیگ حافظه آیا هنگ داره؟؟؟
برادر درسته کند هستن ولی واسه این گوشی عیب ذکر شده کند بودنش اونم تو گالری نه جای دیگه
من 16 گیگ گرفتم چون به نظرم 16 گیگ حافظه اضافه تر و هندسفری بلوتوث ارزش این اختلاف قیمت رو ندارهکند بودن گالری خاصیت همه گوشیهای سیمبین مخصوصا نوکیاست اما این کندی برای من حداقل آزار دهنده نیست چون از نظر من کندیش زیاد نیستدر مورد گوشی جالبه بهتون بگم تا حالا حتی یکبار هم هنگ نکرده
از کیفیت هندزفریش واسم بگو
از قاب پشت باتریش که لقه یا سفت و سخته
چه رنگیشو گرفتی؟ کدوم یکیش خوشگله؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)