سلام دوستان داخل برنامه hp media smart لپ تاپ من زده tv tuner اما وقتی میزنم میگه شما این سخت افزار رو ندارید تو دفتر چه هم زده هست حالا هست یا نیست یا روش ورداشتن مدل لپ تاپ من hp dv6 1235 هست
سلام دوستان داخل برنامه hp media smart لپ تاپ من زده tv tuner اما وقتی میزنم میگه شما این سخت افزار رو ندارید تو دفتر چه هم زده هست حالا هست یا نیست یا روش ورداشتن مدل لپ تاپ من hp dv6 1235 هست
ماله من هم مثل شماست .
روی مدلهای اسپشیال فقط tvtuner میزارن .
2 تا سوال:خوب دوستان بالاخره چند روز پیش 1225ee به دستم رسید و بعد از آشنایی کامل با این مدل دوست دارم بدون تعصب نظرمو بگم:
در یک کلمه فوق العادست! واقعا سریع و زیباست...
نکات مثبت (از نظر بنده):
+ پرداشگر قوی با تکنولوژی جدید اینتل (سنترینو 2) - که سرعت پردازش اطلاعات رو در حد عالی بالا برده و مصرف باتری رو کاهش داده- با باس و کش بالا. (L2 6mb 2.8MH)
+ رم مناسب و کافی (حداکثر برای سیستم های 32 بیتی و مناسب برای سیستم های 64 بیتی) - 4GB
+ میزان هارد با ظرفیت و سرعت بالا - 500گیگ، 5400 دور
+گرافیک برتر! VGA 4650 HD از برند ATI با 1گیگ رم واقعی و قابلیت شرینگ تا بیش از 2 برابر بهشت گرافیست ها و گیمرهاست!
+ زیبایی خیره کننده این مدل! استایل فوق العاده ی HP در کنار رنگ و طرح زیبا همراه با کلیدهای مولتی مدیای بک لایت لمسی چشم نوازه.
+ فول پورت بودن - دارا بودن پورت eSATA (ورودی/خروجی ساتای خارجی- برای انتقال داده ها) و پورت HDMI (خروجی HD با حداکثر کیفیت تصویر و صدا - برای اتصال به مانیتورهای مجزا یا تلویزیون های LCD HD) در کنار کارد ریدر، پورتهای Lan و usb و com و ...)
+ سیستم عامل Vista با تنظیمات بهینه شده توسط HP (از نظر کارایی و استفاده از باتری) همراه با نرم افزارهای پشتیبان گیری از اطلاعات و مدیا سنتر اختصاصی hp
+قابلیت آپدیت رایگان و "قانونی" به ویندوز 7
+ تاچ پد بزرگ و راحت
+ صفحه نمایش 720p HD - کیفیت بسیار بالایی داره و هرچند رزولیشن اون واقعا کمتر از مدل های Full HD با عرض 1080 هست اما هیچ مشکلی در کیفیت، وضوح تصویر و پهنای اون نخواهید داشت و منی که گرافیست هستم کاملا از رزولیشن راضی ام.
+ Blu-ray Disc - رام BD قابلیت خواندن دیسک های بلوری، فیلم های HD و ... رو به شما میده. ضمنا قابلیت رایت عنواع DVD رو هم داره. (همه ی 1225 ها مثل مال من لایت اسکرایب دارن؟ اگه بله، اینم نکته ی مثبتی دیگه!)
+ کیبورد فول همراه با نام پد که کار برنامه نویس ها و تایپیست هارو راحت کرده!
+ ریموت کنترل HP - کارایی این کوچولوی پرکاربرد هم جالبه!
+سیستم صوتی عالی! با پشتیبانی از صدای سوراند!!
+دوربین VGA (به عنوان وبکم) و میکروفن داخلی
+ در آخر وجود وایرلس قوی از نسل جدید + بلوتوس و اینفرارد
نکات منفی (از نظر من + توصیه):
- وزن زیاد (توصیه میکنم اشتباه منو تکرار نکنید و حتما براش کوله بگیرید، حملش با کیف های دستی واقعا مشکله، ضمن اینکه با آداپتور، کول پد، موس و ... واقعا سنگین تر میشه)
- کلیدهای جهت نما خیلی ریز هستند و صفحه کلید به خاطر نام پد زیاد ارگونومیک نیست. البته صفحه کلید QWERTY اصلا مشکلی نداره، فقط کلیدهای ثانویه طراحی جالبی ندارند. (کافی بود دکمه ی shift رو اونقدر بزرگ اونجا قرار نمیدادن تا arrow keys متناسب تر میبود!
- و باز هم اثر انگشت! به خاطر سطح شفاف، مشکی براق و شبه استیلش واقعا اثر انگشت رو جذب میکنه! (من با دستمال خودش بعد از استفاده پاک میکنم تا لکه ها سفت نشه روش)
- پاتری کم ظرفیت! باتری 6 سولی داره که تا 2 ساعت یا حداکثر 2:15 کار میده، برای همچین لپتاپی با این CPU و ظرفیت باتری بد نیست، اما میتونید مثل من سفارش یک باتری اضافی با ظرفیت بالاتر بدین. (البته استفاده در منزل یا محیط های بسته چون به برق دسترسی دارید این نیاز رو به حداقل میرسونه)
- عدم وجود مودم! (از ADSL یا wireless استفاده کنید! یا مودم usb بگیرید)
- حرارت بالا حین کارهای سنگین (البته در سری جدید به حداقل رسیده، به حدی طبیعی تر گرم میشه، اما استفاده از کول پد توصیه میشه که خیلی عالی گرما رو کنترل میکنه)
* چند توصیه:
- تهیه کول پد (مستر کولینگ پد) با تعداد فن و زاویه ی قرارگیری مناسب. سعی کنید مدل آلومینیومی تهیه کنید تا بهتر و بیشتر لپتاپتون خنک بشه. با تهیه ی پاور یا آداپتور usb هم در صورتی که در محیط بسته هستید میتونه مفید باشه تا از باتری استفاده نکنه.
- سعی کنید کوله براش بگیرید و یا حداقل کیف 2 کاره تا وزن زیادش آزاردهنده نباشه.
- هنگام استفاده در حالت اتصال به برق باتری رو خارج کنید تا عمر و ظرفیت باتریتون کم نشه.
- حتما دیسک پشتیبان ایجاد کنید.
در آخر به همه ی دوستانی که این مدل رو خریدن تبریک میگم و امیدوارم با خوشی و سلامتی ازش استفاده کنید.
Registerd user عزیز اگر مورد تایید بود لطفا در پست اولتون قرارش بدین.
ممنون و موفق باشید.
قیمتی که پرداخت کردین چه قدره؟
از ایران خرید کردین؟و با گارانتی هست؟
میشه لطف کنید یه عکس خودتون بگیرین ازش؟و بزارید اینجا؟
اينو هي اپديتيش ميكنم الان بخوام ريكاوري بگيرم ريكاوري همون نسخه اولي رو ميده؟
الان زدم واسه اپديت...
ديدم sp2 اومده ميشه اپديت كرد. بكنم؟
من بین fw sony و یکی از این دو مدل HP موندم : 1225 و 1199
تورو خدا این داغ کردن که میگن راسته؟
داغ کردن که عادیه واسه لپ تاپ اما میگن این HP ها خیلی داغ میکنن
و نمیشه اونو حتی روی پا گذاشت
واقعا این توریه؟ خواهشا کسایی که دارن جواب بدن چون من چند روز دیگه میخوام بخرم
دوست عزیز داغ کردن واسه ی همه ی لپ تاپ هاست و شما میتونی با یه cool pad اینو حل کنی به نظر من hp 1225 خیلی سرتر از vaio هست شک نکن اگه بودجت میرسه hp 1225 رو بخر
شاید سوالم خیلی مبتدیانه باشه
من تا حالا لپ تاپ نداشتم
هاااا ای کول پد یعنی چه؟
چجوریه؟به لپ تاپ وصل میشه؟اندازش چقدره؟
کول پد برای خنک کردن لپتاب بکار میرود و زیر لپتاب میزارن و به usb لپتاب وصل میشه .
تو این لینک یکی از بهترین هاشو دوستان توضیح دادن به همراه عکس :
اینم یه تاپیک دیگه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از لحاظ کیفیت قطعات در حد سونی هست؟
من یه چیزی میخوام که حد اقل 5 سال بدون مشکل واسم کار کنه
خودم که عاشق 1225 شدم![]()
سلام دوست عزیز،
قیمت با 18 ماه گارانتی امرتات و 1 ماه تعویض کل لپ تاپ: 1.630.000
از ایران، شرکت امرتات
بله که میشه! پست بعدی آپ میکنم...
*نکته اینکه این لپتاپ با گارانتی امیرتاک امارات در ایران عرضه شده، اگر دوستان از امارات یا کشورهای دیگه خرید کنن میتونن گارانتی اون کشور رو حذف کنن و قیمت به تناسب پایینتر میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)