تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 17 از 34 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

از مهدي جان انتظار بيشتري داشتم. (( هنوز هم دير نشده مهدي خان)).
    سلام ايمان جان

شما يكطرفه به قاضي رفتيد خوش به حالتون!!!

اگر من بيام سر بحث علمي بحث به حاشيه بكشم به پستهاي ديگه ي ديگران كار داشته باشم(تو بورو همون پستهاي ... بده)
    آخرش بيام معذرت خواهي كنم يعني اين نشونه چيه؟

براي 1000 بار: اين بحث سر پردازنده هاي روميزي بود نه چيز ديگه

افرادي كه ميخوان در مورد نوت بوك و ... بحث كنن چندين تاپيك داريم و پستهاشون اصلا با موضوع اين تاپيك مرتبط نيست!

و آخرين بحث اينكه اگر دقت كنيد از لحن صحبت هر كس ميشه هدفش از بحث فهميد! دقت كنيد!!!

اگر فكر مي كنيد من مزاحمم! من ادامه حضورم در تاپيك محدود ميكنم يا اصلا نميام

با عرض معذرت از افراد عاقل و با منطق

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

13

6)چرا ايمان صديقي كه در بنگاه معاملات ماشين در ساري كار مي كنه و ...
    تركيدم از خنده .. با حال بيد

در ضمن ايمان جان من فقط موقع اي از كوره در ميرم كه ميبينم افرادي مثل شما به كساني كه تو اين تاپيك جفنگيات

و... مي نويسند ( حالا مي خواد هر كي باشه حتي آقاي (ميم الف سين) ) نه تنها چيزي نميگند بلكه سعي ميكنند

با ماست مالي كردن قضيه رو هم بيارند (نا راحت نشي ها ... قصد توهين ندارم)

به هر حال .... ماكه تو اين منجلاب تك و تنها تا خر خره فرو رفتيم . حالا هم مي خوام خودمو با شما ها خلاص كنم

چون هر چي ياسين مي خونم ميمينم شفا بده نيست كه نيست :sad(منظورم شما نيستي)

ولي خود شما هم يه جايي حرف آدم رو از روي منطق و به صورت علمي و با ربط مي دوني

تو كسي هستي كه از روي منطق و به صورت علمي با ما بحث مي كني. بقيه طرفداران اينتل از روي علم و منطق صحبت نمي كردند
    ولي دوباره آدمو ضايع مي كني و ميگي :

همانطور كه ديدي اكثر صحبت هايي كه كردي يا منطقي نبودند يا ربطي به موضوع نداشتند
    جون من بگو آقا مارو گرفتي ........به خدا دارم كم كم فكر ميكنم كه همه مارو اوسگل كردن

بگذريم .........

همون طور كه گفتم اگه ميخواهيد اين تاپيك تا ابد ادامه پيدا نكنه و 4 تا آدم هم بتونن نتيجه گيري كنن و خودم روهم از

اين منجلاب كه خودم با اين دست هاي چلاق شدم درست كردم بيارم بيرون

يه پيشنهاد ميدم كه تو رو به خدا دليل و برهان نياريد و ردش نكنين اونم اينه كه دست اندر دست هم نهيم و

با نلاش و پشت كار و مثل من 4 شيفت كار كردن و كمي هم ستجد و خورمالو خوردن تكليف همه رو روشن كنيم

و اون تاپيك رو كه نوشته براي آخرين بار به حقيقت برسونيم(صــــــــــــــــلـــــــ و ا ت)

بيا ييد سي پي يو ها رو دو به دو كه هم قيمت هستنند و توليد 2005 و يا 2006 باهم مقايسه كنيم

قبوله؟

مثلا تو قيمت 70 هزار تومان INTEL CELERON D 336 رو با مثلا سمپرون 2800 مقایسه کنید

فقط یه مسله ای هست اونم اینه که برای مقایسه فقط از بنچ مارک ها و مقالات منابع خیلی معتبر

مثل پی سی مگزین و هارد وار زوون استفاده کنید و سعی کنید کاملا علمی و با مدرک پست بزارید

تا دوباره مثل الان گره نخوریم(برای نام بردن سی پی یو های اینتل هم از شماره استفاده کنید و اگر هم

نتوتستید حتما مثل زیر مشخصات کامل رو بگید )

336=

INTEL CELERON D PROCESSOR ARCHITECTURE 90 nm ,LGA775 256KB L2 CACHE 2.80 GHz FSB 533 MHz

WHIT EM46T & EXECUTE DISABLE

در ضمن آقا ایمان به دلیل همان کش و قوس ندادن بحث تو اینجا اگه خاستی می تونم جواب پست قبلی رو که برام

نوشتی به ایمیل خودت ارسال کنم درضمن من رو هم از طرف داران اینتل ندون چون قبلا برای نوید جان گفتم که

هزار بار هم که گفتم تعصب من رو شرکتی فراتر از این حرفا ست که زندگی تک تک ما به اون یستگی داره

ولی نمی دونم که چه جوری برای شما ثابت کنم که به اینتل تعصب ندارم

همه این حرفها هم برای اینه که شما بخاطر چند تا بنچمارک و آزمایش های غلط

که مساوی بودن تمام شرایط رو در نظر نمیگیرن اینتل رو زیر سوال نبرید

و اون چیزی رو هم که در مورد ایتانیوم گفتم فقط یه خبر بود و درضمن ترانزیسورهم اساس پردازنده هست

هر چی بیشتر باشه بهتره و ضرر نداره

منتظر نظرات شما عزیزان هستم

بای
    Last edited by IBM is GOD; 22-03-2006 at 04:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام.اقايان از خنده مردم. بابا شما دو نفر عجب ادم هاي با حالي هستيد .
    مهدي خان شما اگر دوست نداري معذرت نخواه ولي قبول كنيد كه هر دو تا تون با متلك هاتون همديگر را ازار مي دهيد.هر دو تا تون توي تاپيك باشيد.اگر نباشيد واقعا جاي خالي شما حس مي شه.شما بحث خودت را بكن اون هم بحث خودش را بكنه. روز عيد چرا اينقدر اعصاب خودتان را خورد مي كنيد.
    اما جناب IBM عزيز من ماست مالي نمي كنم.بلكه مي خواهم بحث به جاده خاكي كشيده نشه. در ضمن منظور من اين بود كه شما به قصد بحث علمي اومدي جلو ولي راه رو اشتباهي رفتي و قاطي كردي.حتي اگر اظهار نظر هاي شما بي ربط هم باشه باز بهتر از اون پست هايي هست كه ميان توش مي نويسند: ((خداييش اينتل يه چيز ديگه است))نه مدركي نه دليلي.همينطور يك چيز براي خودشان مي پرونند.مثل اينكه بيايي تواين تاپيك پست بدي :((انرژي هسته اي حق مسلم ماست.)) ما داريم سعي مي كنيم شما را از جاده خاكي به صراط مستقيم هدايت كنيم البته ما نعوذ بالله پيامبر نيستيم قربان.
    تعصب نداري ولي يك ذره نسبت به اينتل غيرت داري.اگر مي خواهي برات ثابت كنم يك چند تا فحش خواهر مادر به اينتل بدهم!!!!
    با پيشنهاد شما موافقم.البته خودم به علت اينكه وقت ندارم نمي تونم به طور مستقيم اين كار را انجام بدهم.شما خودت مطالب را بنويس دوستان طرفدار اي ام دي هم كه زياد داريم.خدا رو شكر اطلاعاتشان خيلي عالي است و همگي استاد ما هستيد.شما و نويد خان و مهدي جان و امير خان و ... بنويسيد من هم بسان يك شاگرد طالب علم مطالب شما اساتيد گرام را مي خوانم و استفاده مي كنم و گاهي اوقات هم همانند يك دانشجوي پررو و جسور تذكر مي دهم و اگر خداي نكره نقصي داشت يا من با صحبت ها موافق نبودم يا باز داشتيد به جاده خاكي مي رفتيد من به شما و ديگر اساتيد زبانم لال تذكر مي دهم و جسارت مي كنم. ديگه خودتان ببخشيد اگر ما كمي پر رو هستيم.
    راستي ibm نفرموديد كه كه من ميتونم به شما بگم تو يا نه.ولي واقعا از شما دو نفر و كلا از بچه هاي فعال اين تاپيك خيلي خوشم اومد.ان شائ الله اين سعادت به ما دست بده كه يك روز از نزديك شما را زيارت كنيم.در ضمن يك سوال از اي بي ام عزيز داشتم:
    عزيزم شما كي مي خوابي؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما 24 ساعته داري پست ميدهي. من كه كف كردم. شما دست جغد را هم از پشت بستي.!!!!!((شوخي كردم)).قربان همه شما.خداحافظ.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام
    آقا من كه خيلي خوشم اومده.24 ساعته كه نميشه خبر گوش داد .بينش بايد يه زنگ تفريحي باشه تا حوصلمون سر نره.(كه شكر خدا دوستان عزيز هم خبر ميدن هم بخش تفريحي دارن.)خلاصه من از همه ممنونم.فقط نميدونم ميشه سواله كرد يا نه.البته اينم بد نيست كه من سوال كنم شماها هم ناگفته ها رو بريزيد بيرون.ايمان جان الان كه فعلا در دسترسي يه سوال داشتم.نظرت در مورد اي ام دي 4400 كه دوال هم هست چي.الان سي پي يوي من اينتل 3 گيگ هست كه ميخوام با اون اي ام دي عوض كنم.مادربرد هم نميدونم چي وردارم كه كارايي سي پي يو رو كاملا نشون بده.اگه ميدوني كه ميتوني بسم الله.من منتظرم.سيستم رو واسه كارهاي سنگين و فوق سنگين ميخوام
    از دوستان ديگه هم ممنون .تا اينجا كه خوب پيش رفته .احتمالا هم كل كلهاي اي بي ام و مهدي جان هم حالت دوستانه دارن.همگي با دوستامون شوخي ميكنيم ديگه .اين دوتا هم همينطور
    خيلي ممنون

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

فقط AMD
    مخصوصا :
    +Athlon(tm) 64 Processor 3200

++

مامانه(خفن)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام ببخشيد ايوان جان كه سوالتان را نديدم.سي پي يو عالي است.البته از نظر من خيلي بالا گرفتي.ميتوني سي پي يو هاي پايين تر هم ببندي.مادر بورد هم كه يكبار قبلا گفته بودم گيگا يا ايسوس بگير.فقط بايد چيپست nvidia nforce4 SLI باشه و ماكس رم بالا و اگر هم دلت خواست ساتا تو ساپورت باشه.قربانت.ايمان

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون ايمان جان.راستش من هنوز نگرفتم تصميم داشتم كه بخرم خوشبختانه اين تاپيك رو هم ديدم و ديگه تصميمم رو گرفتم.فقط يه سوال ديگه(خواهشن دعوام نكنيد گناه دارم )رم من 2 گيگ هست و كارت گرافيكم هم AGP 128.آيا بهتر هست كه اينو هم عوض كنم يا نه و قيمتش با SLI ويا PCI-Express چقدر تفاوت داره؟؟؟(ماركشم كه XFX هست).
    دوستان بعدا اين پستم رو پاك ميكنم.پس ضد حال بمونه براي بعد.
    آقا ايمان ممنون ميشم اينم زود بگي وقضيه من رو فيصله بدي

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ساقي جان مثل اينكه حق با شما بود.

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

13

علت غيبتي داشتم فقط چشم هاي شور ايمان بود !!!!!!!!!!! بابا چقدر سقت سياست تا گفتي من 24 ساعته

پست ميزارم حالم چنان بهم خورد كه 4 ساعت زير سرم بودم .

خجالت نمي گشي .........

آب ميخوردم بوت مي كردم (بوت كردن =بالا آوردن ) تورو خدا هر وقت خاستي از كسي تعريف كني

قبلش يه گوني اسپند دود كن تا طرف رو ناخاسته چپه نكني اگر هم عمدي كرده باشي كه خيلي نامردي

هر چند دوباره با ديدن پست امير خان سر درد گرفتم ولي صبر مي كنم ببينم شما چه عكس العملي نشون ميديد

و همون حرفايي رو كه به من زديد به امير خان هم ميگيد يانه؟ ما كه آتش بس كرده بوديم ولي مثل اينكه ....

بگذريم .........

خلاصه اينو بگم كه پست هاي از اين به بعد همه شما خيلي ميتونه رو شناخت و فهميدن اينكه شما ها چه جور

آدم هايي هستيددر من تاثير بزاره پس لطفا دقيقا همون چيزي رو كه فكر مي كنيد بنويسيد و تعاروف و رو درباسي

نكنيد .

ودر آخر

آقايي كه اسم هاي : مهدي - امير - ساقي رو به طور اختصاري تايپ ميكني . خودت ... يا ما رو ... فرض كردي؟

اي بيچاره ..............

همه اون سه تا حرف مخفف اسم يه نفره اگه نگاه مي كردي نوشته بودم

( حالا مي خواد هر كي باشه حتي آقاي (ميم الف سين) )

اگه بازم تو فهمش مشكل داري بگو برات اسم كاملش رو بگم در ضمن دوست من هم نيست.

(تو پستت پره از اين جور چيز ها ولي اينجا جاش نيست كه بگم .)

از ساقي جان هم مي خام تا روشن شدن اين موضوع اين تاپيك رو ناديده بگيره در ضمن اينو هم اضافه كنم كه

ممكنه پست بعديم آخرين پستم باشه كه بازهم به همه شما بستگي داره

(من چه قدر الاق تشريف داشتم كه به حرف هاي مهدي جونم تو چت توجه نكردم اي خاك توسرم هر چي

گفت ...... ولي من گوش نكردم حالا فهميدم كه راست مي گفت )

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط IBM is GOD
    علت غيبتي داشتم فقط چشم هاي شور ايمان بود !!!!!!!!!!! بابا چقدر سقت سياست تا گفتي من 24 ساعته

پست ميزارم حالم چنان بهم خورد كه 4 ساعت زير سرم بودم .

خجالت نمي گشي .........

آب ميخوردم بوت مي كردم (بوت كردن =بالا آوردن ) تورو خدا هر وقت خاستي از كسي تعريف كني

قبلش يه گوني اسپند دود كن تا طرف رو ناخاسته چپه نكني اگر هم عمدي كرده باشي كه خيلي نامردي

هر چند دوباره با ديدن پست امير خان سر درد گرفتم ولي صبر مي كنم ببينم شما چه عكس العملي نشون ميديد

و همون حرفايي رو كه به من زديد به امير خان هم ميگيد يانه؟ ما كه آتش بس كرده بوديم ولي مثل اينكه ....

بگذريم .........

خلاصه اينو بگم كه پست هاي از اين به بعد همه شما خيلي ميتونه رو شناخت و فهميدن اينكه شما ها چه جور

آدم هايي هستيددر من تاثير بزاره پس لطفا دقيقا همون چيزي رو كه فكر مي كنيد بنويسيد و تعاروف و رو درباسي

نكنيد .

ودر آخر

اي بيچاره ..............

همه اون سه تا حرف مخفف اسم يه نفره اگه نگاه مي كردي نوشته بودم

اگه بازم تو فهمش مشكل داري بگو برات اسم كاملش رو بگم در ضمن دوست من هم نيست.

(تو پستت پره از اين جور چيز ها ولي اينجا جاش نيست كه بگم .)

از ساقي جان هم مي خام تا روشن شدن اين موضوع اين تاپيك رو ناديده بگيره در ضمن اينو هم اضافه كنم كه

ممكنه پست بعديم آخرين پستم باشه كه بازهم به همه شما بستگي داره

(من چه قدر الاق تشريف داشتم كه به حرف هاي مهدي جونم تو چت توجه نكردم اي خاك توسرم هر چي

گفت ...... ولي من گوش نكردم حالا فهميدم كه راست مي گفت )
    IBM is GOD جان من تو اين پستت هيچ مورد علمي كه مربوط به مبحث اين تاپيك داشته باشه نميبينم.
    البته در مرد امير خان هم همينطور .بابا توروخدا يه 3_4 صفحه برگردين عقب فقط بحث و تيكه اندازي به هم ديگست
    فكر نميكنم اين تاپيك هم زياد دووم بياره.من هر وقت كه اين تاپيك مياد بالا زودي ميام تا ببينم كه شما دوستان كه تو مورد سخت افزار تجربه وعلم بيشتر از ما دارين ؛يه چيز درستو حسابي نوشتين و منم ميشينم ميخونم ولي اين يكي دوروزه فقط ضدحاله كه به هم ميزنين
    IBM is GOD ان شاالله زودي حالتون خوب بشه و بتونين دوباره مثل قبل مطالب علمي بگذارين ولي خواهشن دست از اين مسائل وردارين.(اينو عاجزانه از همه ي دوستان خواستارم)
    از همتون ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •