سلام بچه ها من چند تا برنامه براي تبديل فايل mp3 به ringtone موبايل دانلود كردم ولي اين برنامه ها فقط 5 ثانيه يا 4 ثانيه از mp3 رو تبديل ميكنند لطفا كمكم كنيد و يا يه برنامه ي سالم معرفي كنيد ممنون ميشم
سلام بچه ها من چند تا برنامه براي تبديل فايل mp3 به ringtone موبايل دانلود كردم ولي اين برنامه ها فقط 5 ثانيه يا 4 ثانيه از mp3 رو تبديل ميكنند لطفا كمكم كنيد و يا يه برنامه ي سالم معرفي كنيد ممنون ميشم
خوب بايد كركشون رو هم دانلود كني
من يه مشكلي تو كم حجم كردن وي سي دي دارم . كل صفحات اين تاپيكو هم چندين بار خوندم. 9 تا سيدي وي سي دي دارم كه با برنامه هايي كه تو اين تاپيك معرفي شده به mpeg1 تبديل ميكنم و چون ميخوام 9 تا سي دي رو به 5 يا 6 سي دي تبديل كنم video bitrato از 1150 به 850 با 900 تغيير ميدمو تبديلو انجام ميدم كه با اين كار حجو نصف ميشه.و كيفيتم نسبتا قابل قبوله.تا اينجا ظاهرا همچي حله ولي وقتي با نرو وي سي دي رو رايت ميكن تو كامپيوتر خوب نشون ميده اما تو وي سي دي پلير تيك دار و يه كمي دور تند نپون ميده.كمك كنيد اگه ميدونيد مشكل كجاست.
خوب كركشون رو چه جوري دانلود كنم
اگر بتونيد يه برنامه براي تبديل mp3 به mid با كركش معرفي كنيد ممنون ميشم
یه برنامه می خوام برای تبدیل فایل تصویری به mp4
برای اجرا روی گوشی n70
یه برنامه برای دیدن Mpg به صورت Full Screenمیخوام.
نوشته شده توسط onlymansour
اين برنامه IntelliScore Polyphonic 6.2 بارها توسط دوستان معرفي شده حتما كار شما رو راه ميندازه از لينك زير نسخه كامل و رجيستر شدش و دانلود كن فقط خواهشا نگيد نميشه چون من 5 دقيقه قبل اين برنامه رو نصب كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كرك Total Video Converter را مي خواستم
سلام فرید
من یه نرم افزار می خوام که فایلهای ام پی 3 128kbps رو به 24kbps پایین بیاره
ممنون
يك برنامه ميخوام كه فايل هايي با فرمت rm را به mp3 تبديل كنه ولي بدون كاهش كيفيت فايل
چون من با يك برنامه كه امتحان كردم كيفيت خيلي اورده بود پايين و حتي تو فايل هوا افتاده بود
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)