کرک این نسخه هنوز نیومده
کرک این نسخه هنوز نیومده
سلام
چرا بعضی وقتها که میرعماد را نصب می کنم وقتی در ورد متنی را نوشته ام و می خوام با یکی از فونت های میرعماد تبدیل کنم متأسفانه سفید می شود ؟؟؟؟
اگه امکان داره نرمافزار سروش نگار را بذارید که خیلی عالی و کامله
سلام
خب شما اول باید نرم افزار میرعماد رو اجرا کنید . بعد فونت ها رو انتخاب کنید . مثل شکسته. دیگه نباید مشکلی پیش بیاد![]()
نه بعضی اوقات مشکل پیش می آید و وقتی متن را انتخاب و فونت میرعماد را انتخاب می کنم متن سفید می شود
سلام.ویندوز من 7 و 64 بیت است.من میر عماد رو نصب کردم.آیا مشکل دارد؟ میشه بگید چگونه کار میکند؟ من میخواهم باهاش روضة الحسن بنویسم
ممنون
میرعماد با ویندوز سون 64 بیت مشکلی نداره. با آفیس 64 بیت مشکل داره . یعنی اگه روی ویندوز 64 آفیس 32 بیت نصب کنید راحت میتونید از میرعماد استفاده کنید.
تو سایت مریم سافت نوشته شده که آپدیت و ورژن 3 نرم افزار میرعماد بهار 92 ارائه میشه که اون برنامه هم از آفیس 64 بیت در ویندوز سون و هم در ویندوز 8 پشتیبانی می کنه .![]()
سلام
با کدام برنامه میشه این فونت رو پیاده کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oadina.com/uploads/575a21c7fd1.jpg
ویندوز هم xp هست
و مهمه که فونتش اینجوری باشه
مرسی
سلام
این فونت با چی نوشته شده
من چطور این علامت های مد را بگذارم من وقتی با خود میرعماد (پنجره درج اعراب) این علامات را می گذارم بین حروفم جدایی می افته اشکال از چیه ؟؟؟
![]()
سلام من برنامه کلک یا میر عماد و نیاز دارم میشه میشه لینک دانلود به من بدید تمام این لینک هایی یه تو این پست ها بود مشکل داشتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)