دمت گرم رد کردم ولی مرحله بعدیش که گیر عربها میفتی چی این یارو همینجوری یارمو میگم کله رو میندازه میره میکشنش
دمت گرم رد کردم ولی مرحله بعدیش که گیر عربها میفتی چی این یارو همینجوری یارمو میگم کله رو میندازه میره میکشنش
سلام.خوبی؟نوشته شده توسط davoud 23 beckham
توی صفحه 2 و 3 همین تاپیک در موردش راهنمایی کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مرحله بعد که منو و رفیقم رو میگیرم بعد میبرن مو زندان که برمیگرده با چاقو یارو رو میزنه بعد قسمته 6 کجا هست و چیکار باید کنم گفتی ولی کامل توضیح بده دمت گرم
با سلام
در IGI2 در مرحله air stike چطور ميشه رادار را از كار انداخت ؟
اصلا نميخواد از ابتدا بري پيش اون يارو كه كنار ديوار ايستادهنوشته شده توسط royaye_talkh55
از كوچه اي كه در ابتداي شروع مرحله روبروي شما قرار داره حركت كن و وقتي به آخر مرحله رسيدي ميبيني كه اصلا احتياجي به اون بابا نيس!!!
براي رفتن به آسانسور بايد در ساختمان شماره سه كه روي نقشه مشخص شده بري بعد سمت راست ساختمان (داخل ساختمان ) داخل يه تور ي يه يك منبع الكترونيكي هست كه يك سويچ داره اون سويچ را برن تا چراغه اون سبز بشه بعد از توري بيرون بيا وتمام سويچهاي اطراف صفحه فلزي را بزن تا سبز شود بعد بيا روي صفحه فلزي تا به مرحله بعد بري![]()
![]()
بابا شماها اين بازي رو ول نميكنيد ؟
دوست عزيز علت اين است كه بعضي ديگر از دوستان يا تازه اين بازي را شروع كردند و يا درحال ادامه بازي اند
درضمن شما كه اعتراض ميكنيد لطفا بازي جديد در حد igi را معرفي كن![]()
![]()
من 2 سال قبل این بازی رو تموم کردم از اون به بعد هر چی جون کندم از مرحله 4 بالاتر نرفتم بازی باید این طور باشه
مشكلت كجاست ؟![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)