باز این سریال بهتره از اون 2 تا دیگه!ولی در کل انگار هر چی سال ها جلو تر میره سریال ها ابکی تر میشه![]()
باز این سریال بهتره از اون 2 تا دیگه!ولی در کل انگار هر چی سال ها جلو تر میره سریال ها ابکی تر میشه![]()
تایید میشه 100%باز این سریال بهتره از اون 2 تا دیگه!ولی در کل انگار هر چی سال ها جلو تر میره سریال ها ابکی تر میشه![]()
حالا باز اینو آدم میگه تو سینمای ایران جدیده بشینیم ببینیم...ولی بقیشون چرتن در حد تیم ملی
این سریال موضوع خوبی داره...
ولی نوع پرداختش خیلی مهم تره...
به نظر میاد یه جاهایی رو در آینده الکی کش بده...
البته امیدوارم این اتفاق نیفته...
فقط موضوعش جالبه و داغش می کنه و گرنه از لحاظ حرفیی خیلی ضعیفه انگلر فیلم رو همون سال 64 ساختن و هر ساکنس رو یه بار بیشتر لرداشت نکردن
سال 64 کی میدونست سریال چیه
مگه چند بار برداشت هر سکانس قوت کارگردان یا بازیگرو رو ثابت میکنه؟
هنرپیشه های قوی گاهی حتی با یه برداشت هم میتونن یه سکانسو بازی کنن.![]()
موضوع جذاب و جديدي داره
ولي خيلي بهتر ميتونستن درست كنن.
الان يه جوريه فقط موضوعه فيلم خوبه.
به نظر من اگه به جای این یارو گودرزی یه بازیگر دیگه میزاشتن بهتر بود.
چند قسمت اینده ایشون،بابا این شبنم قلی خانی حالمو داره بهم میزنه با این قیافه ی چپر چلاغش برنزه هم که کرده شبیه ....... شده
بسیار زیبا و خوشگل می شن
در ضمن یه دکتر مهندسی چیزی هم میشه (به احتمال زیاد همون دکتر میشه)
حالا میگی نه ببین
امروز از سر بیکاری دیدمش
جالب بود (شاید دنبلش کردم )
ای دزدای بی شرف + سوتی بازار
نری اخراجی ها رو ببینید ها (وای خدا چقدر حال کردم ، اصلا بخاطر این جمله من می گیرم همشو نگا می کنم )
تایید نمیشه!به نظر من اگه به جای این یارو گودرزی یه بازیگر دیگه میزاشتن بهتر بود.
به نظر من بازی گودرزی هم خیلی خوب بود تا الان!موضوع جذاب و جديدي داره
ولي خيلي بهتر ميتونستن درست كنن.
الان يه جوريه فقط موضوعه فيلم خوبه.
ولی این موضوع کلیشه ای عشق و عاشقی (از تیپ فیلم ایرانی) باز هم تو این فیلم اومد!
تایید میشه!بابا این شبنم قلی خانی حالمو داره بهم میزنه با این قیافه ی چپر چلاغش برنزه هم که کرده شبیه ....... شده
خب این برمیگرده به همون ارادت خاص عليرضا افخمي به مردم الخصوص...نری اخراجی ها رو ببینید ها (وای خدا چقدر حال کردم ، اصلا بخاطر این جمله من می گیرم همشو نگا می کنم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)