به نظر من هم اگر اینجور بخای حساب کنی که بعد از آمدن به بازار باید نظر داد
پس ساتیو هم نمیشه گفت 11 ساعت تاک تایم داره چون همش روی کاغذ
باید بیاد تا امتحانشو پس بده
ربطی هم به فناوری جدید مدید نداره
به نظر من هم اگر اینجور بخای حساب کنی که بعد از آمدن به بازار باید نظر داد
پس ساتیو هم نمیشه گفت 11 ساعت تاک تایم داره چون همش روی کاغذ
باید بیاد تا امتحانشو پس بده
ربطی هم به فناوری جدید مدید نداره
عکسهای بیشتر از این غول.
منتظر ورودش به بازار هستیم.![]()
جالبه...از پورت میکرو یو اس بی استفاده کرده...نینجا جان اثری از USB Host نیست نه؟؟؟؟
مهدی جان فکر کنم usb host نداره.
یه چیز جالبش اینه که به وین موبایل 7 آپگرید میشه.
ولی باطریش کمی نگران کننده هست.
gsmarena.com هم بهش اشاره کرده که باید دید باطریش با اون همه قدرت گوشی چه خواهد کرد:(باطریش حتی از باطری touch hd هم کمتره!!!!باید ریلیز بشه ببینیم چی میگن).
The question how long the battery will hold up with all those power-sucking gadgets remains.
در کل باطریش خوب باشه دیگه بقیه مواردش حله.![]()
دیگه شرکت به اون عظمت و تجربه تو ساخت پاکت پی سی که نمیاد یه باطری بذاره رو گوشیش که ضعف داشته باشه...اگه باطریش مورد دار باشه که من میرم طرف i8000![]()
تا اونجایی که من فهمیدم هنوز خود HTC گوشی رو رسما معرفی نکرده منظورم مشخصات رسمی هست
پس ممکنه بعضی مشخصات دستخوش تغییر بشه از جمله ظرفیت باتری
اما با این همه عملکرد باتری رو باید در عمل دید گرچه رو کاغذ بحثی در مورد ضعیف بودنش نسبت به کارآیی ها وجود نداره
در ضمن همین HTC بود که روی دیاموند یه باتری خیلی ضعیف گذاشته بود که یه روزم دووم نمیاورد و بلافاصله باتری های جدید رو برای دیاموند به بازار فرستاد که اونایی که اون اوایل دیاموند خریدن مجبود شدن 70 تومن پول باتری جدید بدن
یه چیز دیگه این که به نظر میرسه که افزایش قطر صفحه بیشتر روی عرض دستگاه اعمال شده تا طول و این نکته مثبتیه
خیر ، همونطور که گفتم اون مشخصاتی که در صفحه ی قبل گذاشتم رسمی هست![]()
هنوز هیچ چیز از طریق سایت HTC اعلام نشده که طبعا خبر رسمی باید از اونجا منتشر بشه
اما مورد دیگه ای که دیدم بحثش بود USB Host هست
فکر میکنم نبودن پورت USB دلیل بر این نیست که نمیشه فلش بهش زد
مثلا تبلت N800 نوکیا رو که میشناسین حالا این عکسو ببینین:
یعنی با یه تبدیل میشه بهش فلش مموری وصل کرد اینم تبدیلش:
البته من مطئن نیستم ولی حدس میزنم امکانش باشه
یه نگاهی به این صفحه هم بندازین بد نیست
نوکیا هم برای خودش غولی بود و به این روز افتادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست گرامی ، این مشخصات رسمی رو B3ler3fonte بدست آورده و در XDA منتشر کرده که هم اون شخص قابل اعتماد هست و هم فرومی که اجازه داده این مشخصات به عنوان مشخصات رسمی در اون اعلام بشه![]()
ولی در سایت HTC هنوز منتشر نشده ، قرار بود امروز این اتفق بیفته که فعلا خبری نیست.
در مورد USB Host هم مگه فکر میکردید پرت USB استاندارد قراره روش باشه ؟!!!
مصلمه که از طریق همون micro USB و یک کابل مبدل این اتفاق میفته![]()
مساله ی مهم در USB Host ، پردازنده ست ، که اسنپ دراگون این توانایی رو داره (البته یه سری کارهای سخت افزاری و نرم افزاری هم از سوی شرکت سازنده نیاز هست)
شما مطمئنی امروز تو سایت htc قراره معرفی شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)