تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 72 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 720

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

در آغاز فعالیت LoveP30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من تو مرحله شانگهاي چين گير كردم.بعد از اينكه از اون برج با طناب ميام پايين و ميرم روي آن بالابر ديگه نمي دونم چه كار بايد بكنم.
    مشكل من اينه كه اصلا ريييس Jba رو نمي بينم و وقتي تو نقشه جاي خودم رو مي بينم خيلي بالاتر از محل ضبط صدا هستم.
    ممنون ميشم كمك كنيد

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

خوب میری به سمت اون پنجره (اگه نزدیک دیوار بدی جلو سم از روی باریکه دیوار حرکت میکنه) بعد از پنجره رد میشی باز میری سمت چپ تا به یک میله برسی از میله میای پایین بعد میری سمت راست، اینقدر میری تا به یک سیخ آنتن مانند برسی بعد که ازش اومدی پایین تا که رسیدی به یک پنجره که افراد jba توش هستن بعد
    باید اول در منو اسلحه ها میکروفن لیزری رو انتخاب بکنی بعد پشت پنجره رو به رییسه بگیرش و کلیک چپ رو نگه دار تا صداشون record بشه بعد بیا پایین برو سمت چپ تا به یک پنجره برسی از زیر پنجره برو چون یکی میاد دمه پنجره باید بندازیش پایین و بازی رو ادامه بده اگه باز گیر کردی بگو تا بهت بگم بقیشو چیکار کنی .

در آغاز فعالیت LoveP30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون از كمكت ولي من بازم نتونستم ردش كنم چون وقتي روي لبه پنجره راه ميرم به يه جايي كه ميرسم (توي عكس مشخص كردم) خودش يهو مي افته پايين
    ديگه نميدونم چه كار كنم
    [IMG][/IMG]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقايون كدومتون اين بازي رو تموم كرديد ؟ من رو ps2 بازي كردم و تو مرحله آخر با اميلي تو نيويورك مبارزه كردم و بعد از كشتن اون يك دمو نشون داد و بازي تموم شد؟
    در ضمن من هيچ كدوم از مرحله هاي شانگهاي يا مرحله اي كه روز باشه نديدم
    تو مرحله ي نيويورك هم كه برف شديدي ميباريد اول مرحله اون troust metr رفت چسبيد به طرف گروه NSA
    تو رو خدا جواب منو بديد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا کسی نیست به ما بگه این بازی چند تا مرحله داره و آخرش چجوری تموم میشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

11

نقل قول نوشته شده توسط khafan500
    آقا کسی نیست به ما بگه این بازی چند تا مرحله داره و آخرش چجوری تموم میشه ؟
    3 تا پایان داره ... به شرح زیر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

14

نقل قول نوشته شده توسط DAEMON
    سلام من تو مرحله JBA Headquarters - part 4 که تقریبا اخرای بازی هست ... مشکل غیر عادی دارم و اون هم فریز شدن کاراکتر سام فیشر هست هنگامی که با Enrica (همون دختره ) جلوی اتاق survelliance room صحبت میکنند ( یعنی در واقع بعد از تموم شدن صحبتشون فریز میشه ) ... کسی این بازی رو تا اخرش رفته که من ببینم ایراد از منه یا بازی ؟ که به احتمال زیاد ایراد باید از بازی باشه چون این فریز شدن کاملا غیر عادیه ! چون در راهنمای بازی خوندم که بعدش چه کارهایی رو باید انجام بدم ... اما این این فریز شدن مانع شده ! دوستانی که بازی رو تموم کردن توجه داشته باشند ممکنه اصلا این قسمت براشون اتفاق نیوفته چون این بازی 3 پایان متفاوت داره ... اون هایی که مثل من رفتن بیاد کمکم کنن ...

انواع مختلف پایان بازی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من نوع اول رو رفتم یعنی تو مرحله Crouse Ship کشتی رو ترکوندم ... در مرحله بعدیش Hisham رو نجات دادم و در این مرحله که فریز میشه اولش Lambert رو نجات دادم ( یعنی به جاش Jamie رو کشتم )(یعنی 2 تا از سه تا مورد رگفته شده رو نجات دادم و فقط کشتی رو ترکوندم )
    کسی نیست به من کمک کنه ... ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Iran

2

سلام . من هم مشکل Daemon رو دارم و بعد از صحبت با Enrica هر دوشون فریز میشن فقط قسمت آخرو هر دو گزینه رو امتحان کردم ( یعنی Lambert کشتم ) ولی همون اتفاق افتاد. فکر کنم بازی باگ داشته باشه. پیشاپیش از کمکتون ممنونم.

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام بچه ها من يه مشكله عجيب برخوردم من اين بازي رو انجام دادم مشكلي نداشتم مراحل رو رد ميكردم تا مرحله آموزشي كه تمومش كردم ولي وقتي تموم ميشه و من كانينيو رو ميزنم تا مرحله بعدي لود بشه(همون كشتي فكر كنم باشه چون يه كشتي رو نشون ميده) همين كه داره لود ميشه يه دفعه سيستمم خاموش ميشه بعد روشن ميشه يعني ريست ميشه و بعد كه مياد بالا اين پيغام رو ميده :

بچه ها كسي ميدونه اين پيغام يعني چي چرا سيستمم ريست ميكنه
    مشخصات گرافيك من هستش:
    asus gforce 6200 64mg pci xperes turbuo chache suporting 256 mg
    يعني من وقتي اين كارت رو خريدم يارو گفت كه تا 256 تا ساپورت ميكنه گفتم مگه ميشه گفت از رو رم شر ميكنه(قرض ميكنه) وبازي رو اجرا ميكنه اينم بگم كه من تا حالا بازي هايي مثل نيد فور اسپيد 2 اندر گراند وكينگ كنگ و شافرينگ و تام رايدر و فيفا 06 و شاهزاده ايراني (pop3) و igi2 و هايف لايف 2 ودويل ماري كري3 وكانتر استريك زيرو و reservior dogs را هم تا حالا اجرا كردم و قطعات كامپيوترم هستش:
    مادر بورد: asus p5 gdc pro active
    رم:512mg
    سي پي يو : 2600 سلرون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

11

نقل قول نوشته شده توسط MBM
    سلام . من هم مشکل Daemon رو دارم و بعد از صحبت با Enrica هر دوشون فریز میشن فقط قسمت آخرو هر دو گزینه رو امتحان کردم ( یعنی Lambert کشتم ) ولی همون اتفاق افتاد. فکر کنم بازی باگ داشته باشه. پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
    بله ... منم مثل شما هر دو گزینه رو رفتم یه دفعه لمبرت رو کشتم یه دفعه نکشتم اما در هر دو حالت موقع صحبت فریز میشه ... نسخه اورجینال بازی این مشکل رو نداره ... پسر عموی من در کانادا مثل من و شما بازی رو رفت و بدون فریز شدن ادامه داده و تموم کرده شما اگر این راهنما رو دانلود کنی حتی میبینی که بعد از صحبت با انریکا چه کار هایی رو باید انجام بدیم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •