تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 21 اولاول ... 7131415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 201

نام تاپيک: Borderlands

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

بازی قشنگیه دوست عزیز ولی یک روند بشدت تکراری داره
    فقط آزاد کردن جادوها و توانایی کارکتر بازی حس بازی کردن میده
    دیگه بقیش روند تکراری بازیه و همینطور گرافیک بازی برای من
    در نوع خودش جالب بود.فقط اینو بگم بازی وقت زیاد میبره
    همه بازیهای openworld وقت گیر هستند تنها فرقش اینه
    که به هر جایی نمیتونی سر بزنی
    ممنون. راستش خیلی وقته تو کف یه Action RPG بدرد بخورم. چیزی مثل Fallout 3 یا Oblivion. برای همین وقتی Borderlands رو دیدم سر از پا نمیشناختم. تا الانم که چه گرافیکش و چه هیجان بدست آوردن اسلحه ها و قابلیتهای کاراکترش خیلی جالبه. حالا نمیدونم از این به بعدش چی میشه!!

فقط نمیدونم محدودیت لول گرفتن داره مثل فالات که تا لول 20 بیشتر نمیشد رفت؟ در ضمن، یه سوالی تو ذهنم هست... چرا وقتی با یه کاراکتر مثل Brick که متخصص جنگ تن به تن و استفاده از مواد منفجره است میشه از مسلسل و تفنگ و دوربین دار استفاده کرد، کاراکترهای دیگه ای مثل Hunter یا Soldier رو گذاشته؟! محدودیتی داره؟ میشه مثلا بعد از اینکه با یه کاراکتر تمومش کردی، هیجان داشته باشی با یه کاراکتر دیگه با قابلیتهای دیگه بری (مثل Oblivion)؟

ممنون از همه

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان خودم با hunter جلو می رم و الان هم تراز 22 هستم . بازی خیلی وسیع هست بطوری که من تو adrid land که همون سرزمین ابتدایی بازی هست با راه به سمت سرزمین های کوچک دیگه از قبیل skage gully فکر کردم تمامی محیط بازی همینه در صورتی که تا الان 4 تا سرزمین دیگه هم برام باز شده که باز شامل سرزمین های کوچکتر هست. من که خیلی دوست دارم تا بازی رو تموم کنم و با کلاس دیگه ای مثل Brick یا Soldier دوباره بازی کنم.

3. این کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

من الان خودم با hunter جلو می رم و الان هم تراز 22 هستم . بازی خیلی وسیع هست بطوری که من تو adrid land که همون سرزمین ابتدایی بازی هست با راه به سمت سرزمین های کوچک دیگه از قبیل skage gully فکر کردم تمامی محیط بازی همینه در صورتی که تا الان 4 تا سرزمین دیگه هم برام باز شده که باز شامل سرزمین های کوچکتر هست. من که خیلی دوست دارم تا بازی رو تموم کنم و با کلاس دیگه ای مثل Brick یا Soldier دوباره بازی کنم.
    فقط موندم چرا همه این Hunter رو برمیدارن همش؟! وقتی بخاطر درایور مشکل داشتم، یه خورده با Soldier رفتم. اون قابلیت تیربارش (Torret) خیلی خفن بود. میذاشتمش وسط اهالی محترم اراذل و اوباش، باباشون در میومد. ولی وقتی بازی درست شد، دوباره که شروع کردم Brick رو برداشتم. ماشاالله مثل تانک میمونه با اون هیکلش.

فعلا هم دو تا قابلیت اول مواد منفجره اش رو دادم که یکی دمیج نارنجکو زیاد میکنه و یکی هم سرعت پرکردن اسلحه. یه شاتگان میزون دارم با یه دوربیندار که از Nine Toes افتاد و خیلی دقیقو قویه.

ولی موندم این همه اسلحه متنوع و باحال که آدم نمیدونه کدومشو نگه داره کدومشو بفروشه تو همین اول بازی داد، تا آخر بازی چقدر دیگه اسلحه میخواد بده.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. این دختره, مگه ظاهرآ ساحره گروه نیست؟ پس چرا تفنگ داره؟! با پیشروی در بازی, از سلاح, بینیاز میشه؟ یا فقط قدرتهایی تدافعی داره؟ که دراونصورت با توجه به سیستم هدفگیری نه چندان مناسب بازی, اسنایپر بردارم.

یک سوال دیگه, بعد از لول آپ, هیچ حق انتخابی نداریم؟ یعنی بصورت پیشفرض, یکسری توانای ها به ما داده میشه؟

پروفشنال amir-vampire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان میخواستم بپرسم این همه سلاحی رو که پیدا میکنیم وقتی کوله پشتی پر شد چی کار کنیم ؟ فقط باید انداخت یا فروختش ؟ جایی نیست که بشه همه رو جمع کرد ؟ این مسله منو خیلی اذیت میکنه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان میخواستم بپرسم این همه سلاحی رو که پیدا میکنیم وقتی کوله پشتی پر شد چی کار کنیم ؟ فقط باید انداخت یا فروختش ؟ جایی نیست که بشه همه رو جمع کرد ؟ این مسله منو خیلی اذیت میکنه ...
    متاسفانه بله همین طوره.اما یک راه هست برای افزایش جای کوله پشتی و اونم تعمیر Clap Trap های زخمی هست که در این صورت یک وسیله ای به شما میدن که وقتی در منوی وسایلتون روش اینتر میزنید حذف میشه و 5 تا(فکر کنم)جای اضافه بهتون میده.
    منم یک مشکلی دارم و اون رانندگی بد بازی هستش!فقط با موس میپیچه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این Clap Trap ها رو فقط از جاهایی که آرم ستاره دارن میشه پیدا کرد ؟ یا شانسکیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان میخواستم بدونم این بازی برای من که عاشق fps هستم و از rpg خوشم نمیاد میتونه جذاب و سرگرم کننده باشه؟ آخه این بازی ظاهرا بیشترشبیه یک بازیه rpg هست تا یک بازی اکشن اول شخص

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان میخواستم بدونم این بازی برای من که عاشق fps هستم و از rpg خوشم نمیاد میتونه جذاب و سرگرم کننده باشه؟ آخه این بازی ظاهرا بیشترشبیه یک بازیه rpg هست تا یک بازی اکشن اول شخص
    دوست عزیز منم تا حالا هیچ بازی RPG رو بازی نکردم ولی به نظرم این یه چیز دیگس.حتما امتحانش.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منم یک مشکلی دارم و اون رانندگی بد بازی هستش!فقط با موس میپیچه؟
    عملآ, شلیک موقع رانندگی رو وحشتناک کردند (من که اکثرآ, دشمنا رو زیر میگیرم)
    چه جالب, من برعکس شما عاشق بازی های نقش آفرینی هستم و معتقدم که این بازی بیشتر FPS هست (از محل a به محل b برو و هرکی رو دیدی, بکش و ماموریت رو انحام بده و دوباره همین روند تکراری. الان لول 9 هستم و تغییری در روندی که گفتم ندیدم)
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 30-12-2009 at 08:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •