dodge charger R/T 1968
موتور 440 مگنوم اکبند.
بدنه تزیینات و کلآ همه چیز فابریک نو در حد روز اول قیمتشم 80 میلیونه.
جاشم سر مخفه.
یه مدت 40 قیمت میداد ولی مثل اینکه الان فی رو برده بالا.
حق هم داره.ماشینش تکه.
راستی برادر black-black
, scope 82 میشه بگید بچه کجا هستید.
این عکسا که گذاشتید برای گاراژ یکی از رفیقامه.سر عارف.صاحب همون فستبک 67.
چارجر R/T:
![]()
بابا رامین ایول عکس عشق من رو میزاری بعد مشخصاتش رو نمیزاری؟
نپرسیدی فروشیه؟اگه قیمتش خوب باشه میخوامش.
![]()
[QUOTE=dj.tiesto;4177520]dodge charger R/T 1968
موتور 440 مگنوم اکبند.
بدنه تزیینات و کلآ همه چیز فابریک نو در حد روز اول قیمتشم 80 میلیونه.
جاشم سر مخفه.
یه مدت 40 قیمت میداد ولی مثل اینکه الان فی رو برده بالا.
حق هم داره.ماشینش تکه.
راستی برادر black-black
, scope 82 میشه بگید بچه کجا هستید.
این عکسا که گذاشتید برای گاراژ یکی از رفیقامه.سر عارف.صاحب همون فستبک 67.
[I[/QUOTE
فوق العاده گرونه حیف که چند وقت پیش پول نداشتم وگرنه یه چارجر دایتونا رو که صاحبش 15 گفته بود میخریدم
در هر حال من فقط اطاق چارجر های نسل دوم رو دوست دارم وگرنه از نظر موتوری فوق العاده پرمصرفن حتی مصرفشون از محصولات جنرال موتور هم بیشتره
من به شخصه بچه افسریه ام ولی تو همین پایینا میپلکم اون گاراژ هم روبروی مدرسه راهنماییمون بود
بابا دمت گرم پس اشنا دراومدیم ماشین در اصل برای صافکار همون گاراژ هستش راستی شما رفیق اقا رضایی یا اقا محمود؟
محمد جان شرمنده اینا رو دوستم انداخته زنگ زد بهم فلان ماشین چیه گفتم عکس بگیر بیار برامبابا رامین ایول عکس عشق من رو میزاری بعد مشخصاتش رو نمیزاری؟
نپرسیدی فروشیه؟اگه قیمتش خوب باشه میخوامش.
این ماشتنگ 73 فست بک مسی رنگ خودم میدونم الان کجاس ماشین رنگ و روش رفته خودم نپرسیدم ازش خیلی وقته ندیم ماشین رو حتما اینبار رفتم میپرسم ازش.
[QUOTE=BLACK-BLACK;4178304]چارجر که مال صف احمدی هست
چرا خالی میبندی دایتونا فقط یه قرمز هست که مال دوست منه دیگه تو ایران دایتونا نداریم
[QUOTE=123456;4179220]اصلا چارجر واسه هر کسی که هست مبارکش باشه وانشاالله به پای هم پیر شن و به هر قیمتی هم که عشقشه بفروشه.
مواظب حرف زدنت باش این دفعه رو چون کاربر تازهواردی ندید میگیرم ولی دفعه بعد.......
[QUOTE=BLACK-BLACK;4179272]ببخشید ولی میشه لطفا بگید کجاس اون دایتونا اگه زیر 30 تومن بفروشه هنوز من خودم 5 تومن به شما میدم
معذرت
ببخشید قصد بدی نداشتم
در ضمن من اینجا بیش از 300 تا پست در این بخش داشتم ولی پسوردم یادم نیس
اگه اون دایتونا زیر 30 نومن باشه من 5 ملیون به شما شیرینی میدم
ممونو که من رو راهنمایی میکنید
چون تا جایی که یادمه فقط 1 دونه دایتونا هست
تا اونجایی که ما فهمیدیم دایتونا به قیمت 15 فروخته شد الانم رفته برای بازسازی .ضمنا درسته گفتیم تو ایران کمه ولی نه اینکه 1 دونه باشه!حداقل عکس 2 تا رو خودم دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)