آره خب
خودم هم دوست دارم درس بخونم
ولي خب ميترسم برم يه دانشگاهي جايي بعد غيبت بزنن!!!
بيان ما رو ببرن سربازي
يا حق (:
آره خب
خودم هم دوست دارم درس بخونم
ولي خب ميترسم برم يه دانشگاهي جايي بعد غيبت بزنن!!!
بيان ما رو ببرن سربازي
يا حق (:
من رفتم دنبالش حتی اسم هم نوشتم هر چی خواهش کردم گفت نمی شه باید بری سربازی بعد تازه فکر کنم واسه همین اسم نویسی 12000 تومنی ÷یاده شم امان از زمونه و این مملکت تازه یه یارو توی ÷یام نور گفت می توانی دوستان اینترنتی م هم می گفتن می تونی شرکت کنی ولی....
بای
من نفهميدم عزيزم
اول شما دختري يا پسري؟!!!!!
يوزرت رو ميگم (:
علمي كاربردي گفت بايد بري سربازي؟
متولد چه سالي هستي داداش؟
يا حق (:
اگه از وقت سربازیت گذشته باشه که باید بری
ولی اگه بدون فاصله در قبولی دانشگاه و از طریق کنکور قبول بشی واست معافیت تحصیلی صادر میشه
اگه اون 6 ماه فرصتت تموم شه حتما باید بری سربازی ولی اگه تو همین 6 ماه جای قبول شی میتونی بری دانشگاه
کسی لینک دانلود دفترچه کاردانی و همچنین دفتر چه کاردانی به کارشناسی 86 رو داره برام بذاره؟ممنون میشم
تو سايت دانشگاه علمي كابردي رفتي نبود؟!
يا حق (:
سلام
ميخواستم بدونم براي شركت در دوره ترمي علمي كاربردي با توجه به اينكه دوره ترمي به صورت آزموني هست
آيا همان دروس مدرسه بايد امتحان داده شود.(دروس عمومي)
ديگه اينكه من تمايل دارم رشته حقوق ترمي رو امتحان بدهم ولي نمي دونم بايد از چه منبعي براي آزمون استفاده كنم.
با تشكر از همكاريتون
سلام
بله همون دروس رو باید امتحان بدین
البته کتابهای دیگه ای هست که میتونین همه ی کتاب فروشی ها تهیه کنین.
سلام بچه ها
در ابتدا از اينكه يه بحث جديد واسه اين مطالب درست كردم ببخشيد و از اساتيد عذر ميخوام .. آخه جايي براي نوشتن اين مطالبم پيدا نكردم
من سال 1384 رشته فناوري اطلاعات (it) پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي تبريز مركز مديريت صنعتي آذربايجان قبول شدم و الان تازه تموم كردم و فارغ التحصيل شدم، رشته دبيرستانم هم رياضي و فيزيك بود
مي خواستم يكم توضيح بدم تا دوستان اطلاعاتتون كامل بشه
در دوره پودماني :
1) حداقل 3 سال طول ميكشه تا فارغ التحصيل بشي ( اونم اگه هيچ درسي رو نيفتي، اگه بيفتي 3.5 و بيشتر در نظر بگير )
2) حداقل 7 ترم طول ميكشه كه به جاي ترم ميگن پودمان
3) انتخاب واحد دست خودت نيست و تعداد درس و نام درس و تعداد واحد از اول مشخص شده نمي توني تغيير بدي
4) اساتيد رو نميتوني تغيير بدي
( چون يه درس فقط با يه استاد ارائه ميشه و مثلا فقط براي ورودي It سال 1384 ) بايد با همون استاد بخوني اگر هم اون درس رو انتخاب نكني بايد صبر كني تا ورودي سال بعد مثلا 85 به اون پودمان برسه تا تو هم بتوني بري با اونا بخوني و يا بايد پاشي بري مراكز دانشگاه هاي جامع استان محل سكونتت رو يك به يك بگردي تا ببيني اون درس رو دارن تا بعد بري با هزار مصيبت مهمان بگيري ) اگر هم درس رو بخوني و خداي نكرده نتوني پاس كني باز همين قضيه رو داري
البته اين هم بگم اگه درسه پيش نياز درس ديگه اي باشه كه واي به حالت ...
5) 12 نمره قبولي ( تو ترمي ها 10 )
6) يه امتحان پاياني به اسم امتحان جامع داره كه از چند تا از درسهايي كه تو كل دوره كارداني خوندي سؤال مياد ( انگار مدرسه ابتدايي يا راهنمايي )
ما نتونستيم به مسؤل ها بفهمونيم كه بابا اين امتحان مسخرست .... چون يه استاد تو تبريز مياد جزوه ميگه و يكي تو شيراز كتاب X رو معرفي مي كنه و ديگري تو تهران كتاب Y حالا تو اين امتحان هم معلوم نيست كي سوال ميده و از كجا و چه كتابي
تازه اگه قبول نشدي تو اين امتحان مدرك معادل هم بهت نميدن و بايد همين جوري پا در هوا بموني تا زمان امتحان بعدي (هر سال 2 بار برگزار ميشه)، تا 3 بار هم اگه قبول نشي مدرك معادل بهت ميدن و تا زماني كه اين امتحان جامع رو قبول نشدي نمي توني كارداني به كارشناسي امتحان بدي
7) تو ترمي ها اگه معدلت بالاي 18 باشه مستقيم و بدون امتحان مي توني بري كارشناسي و ادامه بدي ولي اگه تو پودماني معدلت 20 هم باشه بازم نميشه
8) از همه مهمتر اينه كه اين همه اين مصيبت و 7 خوان رستم رو رد كردي و مدرك رو گرفتي .. هر اطلاعيه استخدامي كه مي بيني با تيتر بزرگ نوشته (مدارك پودماني مورد قبول نمي باشد)
حالا خودتون تصميم بگير ببينين ارزشش رو داره يا نه
ولي جان من اگه پس از خوندن اين مطالب نخواستين برين، خواهش مي كنم هر كسي رو تو اقوام و دوستان هم اگه ديدين مي خواد بره پودماني بخونه پشيمونش كنين و نذارين خودشو مثل من بدبخت كنه
هر سؤالي بود در خدمتم ........
خوب من 2 سئوال دارم : اول اینکه آیا بجز پودمانی وضعیت دیگری هم برای تحصیل داره یا خیر ؟
دوم اینکه : دانشگاه پیام نور یا دانشگاه آزاد رو در قیاس با علمی - کاربردی چطور می بینید ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)