تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 20 اولاول ... 71314151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 192

نام تاپيک: دقيقترين مقايسه Sony Ericsson Xperia X1 و Samsung I900 Omnia

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

پست اول شما خیلی طولانیه
    خب براي كامل شدن بايستي طولاني باشه
    یه منبع معتبر بده عزیز
    من شنیدم ولی کسی شخصلا اعلام نکرده که گوشی من اینجوری شدهمن دیدم خیلی ها آپگرد کردن مشکلی نداشته
    یا حق
    در موبايلستان واگريك اينو نوشته
    اينكه شما نشنيده ايد دليل نميشه
    ميتوني به اينجا بري و بخوني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واگريك را تا جايي كه من ميشناسم تا چيزي را ندونه نميگه
    و اون تاپيك توسط مديريت سايت موبايلستان تائيد شده هست

کی گفته فایل های فلش رو در مرورگر باز نمیکنه؟هم اینترنت اکسپلورر باز میکنه هم اپرا...صدای ضعیف گوشی هم با یه برنامه ای که تا امشب تو کلوپ اکسپریا میزارم زیاد میشه...البته 20% کیفیتم جاش کم میشه...
    اون برنامه خيلي وقته هست و همه هم نصبش ميكنند
    Last edited by golmohammadi; 22-07-2009 at 16:40.

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

فريد جون با امنيا هر چي بيشتر كار ميكنم چيزهاي بيشتري كشف ميكنم
    اين موس نوري بدون كوچكترين شكي از امنيا بهتره اصلا شكي نيست
    البته من نميگم مال امنيا بده بلكه نسبت به xperia ميگم
    موس امنيا خودش مزيت هست
    الان امنيا دوستم كاليبره اش مشكل داره و وقتي ميرم كاليبره كنم همون صفحه گير ميكنه و مراحل كاليبره تموم نميشه مجبور به ريست گوشي ميكنم
    چندين بار هم هارد ريست كرديم درست نشد
    باور كن كاليبرش انقدر بد شده كه رو اعصاب ادم را ميره ...
    اينجا مجبوريم با موس نوري كار كنيم
    حالا مطالبهاي جالبتر ميگم
    چون مشكل گوشي حل نشده
    و من در سايتها خيلي گشتم و ديدم كه خيلي از كاربران امنيا اين مشكل را دارند
    به فكر تعويض رام افتادم
    و چون اپديت را راحت ترين روش تعويض رام ميدونم خواستم از اين روش اقدام كنم
    اما در سايت موبايلستان مطلبي دديم كه از اپديت مايوس شدم
    تذکر برای کاربران گوشی Samsung Omnia i900
    نظر به اینکه گزارشاتی از سایت‌های معتبر به دست ما رسیده مبنی بر اینکه به علل نامشخصی هنگام آپدیت کردن گوشی خاموش شده و دیگر روشن نمیشود، از این رو به هیچ عنوان آپدیت رو برای شما پیشنهاد نمیکنیم. طبق آمار غیر رسمی، تاکنون ۲۰۷ گوشی تا الان DEAD شده است و روز به روز هم به آمار افزوده میشود.
    بنابرين قيد اپديت را زدم
    و فعلا دارم دنبال رام خوب ميگردم
    حتي مشكلاتمو در كلوپ امنيا پي سي ورد هم نوشتم كسي جوابي نداد
    در مورد اون محيط امنيا هم كه اسمش تاچ ويز هست اره كمي گنگ هست
    اين محيط فكر كنم در ال جي هم هست و مشترك اين دو شركته
    پنلهاي xperia خيلي راحته كار كردن باهاشون
    اون پنل اكواريم هم چيز خفنيه و هر كس بار اول ببينه لذت خاصي ميبره
    در اين پنل چند تا ماهي وجود داره
    وقتي دست به ماهي ميزني فرار ميكنه ....
    موقعي كه ميس كال داري يكي از ماهيها رنگش عوض ميشه
    وقتي پيام داري يك ماهي زرد رنگ مياد
    و موقع كم شدن شارژ باطري و بعضي علائم ديگه هم تغييراتي در ماهيها ديده ميشه
    وقتي يه جاي گوشيو لمس ميكني ماهيها همشون مياند اونجا جمع ميشند (فكر كنم به خاطر اينكه فكر ميكنند غذا ميدي)
    خلاصه خيلي باحاله
    دختر خواهرم اينو ديد خيلي خوشش اومده بود ديگه از ترسم هيچوت نشونش ندادم چون يه بار ديگه ببينه بايد گوشيو بدم بهش و به فكر گوشي ديگه اي باشم
    خلاصه خيلي جذابه
    اين فقط يك پنل هست
    تازه پنل گياهي هست بمراتب تنوعش از اين اكواريم بيشتره
    من وقتي در بحث اينترفيس گفتم مال x1 بهتره ديگه نيازي نديدم توضيحات بيشتري بدم چون با هر دو گوشي كار كرده ام و البته در همه سايتها هم به اين موضوع اشاره شده ...

در مورد دوربين هم تازه يه چيزي كشف كردم
    علاوه بر اينكه كيفيت عكسهاي گرفته شده در روي خود گوشي خوب ديده نميشوند
    عكسهاي گرفته شده در شب بيش از حد روشن هستند
    حداقل در تنظيمات اتوماتيك كه اينطوريه
    تازه در مورد فيلم برداري هم گفته اي جديدي خواهم داشت
    بعد از كمي كار كردن با امنيا به نتايج بيشتري رسيده ام
    سعي ميكنم بيشتر كار كنم
    براي مقايسه وقت زيادي لازمه و كار سختيه
    گل محمدي جان من هنوز مقايسه ي جديد شما که در صفحه اول اديت کردين را نخوندم تازه ميخام برم بخونم.
    به خاطره تلاش شما براي اين تاپيک تشکر فراوان.

پس با توجه به بحث هايي که شده به طوره خلاصه ميشه برتري هاي اي900 نسبت به ايکس1 را اينگونه بيان کرد:
    1)دوربين بهتر
    2)شتاب سنج
    3)خروجيه تي وي(که البته به نظره من اين گزينه با وجود فيش 5/3 در ايکس1 بايد کنار بره)چون هر کدام بستگي به نياز کاربر داره
    4)سي پيو قويتر در اي900(که بازم در اين مورد در عمل من ان چنان تغييري متوجه نشدم)تازه اينم در نظر بگيريم که محيط اي900 گرافيک بسيار پايينتري نسبت به ايکس1 داره.در کل اينم يه برتري براي اي900
    5)حافظه ي داخليه بالاتر در اي900(8گيگ و 16 گيگ)
    اينا مزاياي اي900 نسبت به ايکس1 بود البته اي900 مزاياي بيشتري داره ولي همان طور که گفتم اينا مزاياي اي900 نسبت به ايکس1 بود.

اينم مزاياي ايکس1 نسبت به اي900:
    1)ال سي ديه بهتر(که به گفته ي دوستان که من به هيچ عنوان با اين دوستان موافق نيستم ال سي دي در اين دو گوشي امري سليقه اي هست و بعضي ها بزرگي را به کيفيت ترجيح ميدن)ولي بايد گفت که ال سي ديه ايکس1 بسيار با کيفيت تر از اي900 ميباشد
    2)باطريه قويتر
    3)رم و رام بالاتر
    4)کيبرد
    5)موس نوري
    6)کليد 4جهته(موس نوري و کليد 4جهته را به دليل اينکه هر دو يه برتري نسبت به اي900 به حساب ميان جداگانه نوشتم چون موس نوري در ايکس1 به علت سطح بيشتر نسبت به اي900 برتري داره کليد 4جهته هم که يه برتريه)
    7)محيط زيباتر در ايکس1 که به وسيله ي رم ورام بالاتر و ال سي ديه با کيفيت تر و پنل ها بسيار بهتر از اي900 ميباشد در کل محيط زيباتر ايکس1 و همچنين گرافيک بالاتر در ايکس1 يه برتري نسبت به اي900 ميباشد.
    8)فيش5/3 که همان طور در قسمت اي900 توضيح دادم اين مورد زياد به چشم نمياد چون در اي900 هم خروجيه تي وي وجود داره که اين دو مورد بستگي به نياز کاربر داره.
    9)وجود برنامه هاي بيشتر براي ايکس1 چون روزوليشن ايکس1 هم خونيه بيشتري با گوشي هاي ديگر داره پس برنامه هاي اکثر گوشي ها روي ايکس1 اجرا ميشه ولي روزوليشن اي900 در کمتر گوشي اي استفاده شده که باعث کميه برنامه براي اي900 ميشه(البته اين مورد را زياد مطمعن نيستم اگه اشتباه ميکنم بگين)
    اينم برتري هاي ايکس1 نسبت به اي900.

دوستان اين ديدگاه من براي مقايسه ي اين دو گوشي بود.
    به نظره خودم تنهاي ايرادي که ميشه از اين مقايسه گرفت ال سي ديه که تنها در برتري هاي ايکس1 نام برده شده.
    من به اين دليل اين کار را کردم چون ما داريم برتري هاي دو گوشي را نسبت به هم مينويسيم و برتري فقط مخصوص يکي از اين دو گوشي ميباشد و هر کدام يه برتري نسبت به هم دارن مثلن اين طور بگم که اي900 به تنهايي برتري هاي بيشتري داره ولي وقتي در مقابل يه گوشيه ديگر قرار ميگره يا يه برتري ماله اي900 ميباشد و در گوشيه ديگر نبايد ازش نام برد يا يه برتري مخصوص گوشي مقابل ميباشد و نبايد ان را در برتري هاي اي900 برشمرد.
    حالا اگه ايرادي وجود داره ميتونيم براي ال سي ديه اين دو گوشي کاري ديگر کنيم و اين برتري را در هر دو گوشي نام ببريم که بازم ايکس1 در اين مقايسه برنده ميباشد.
    اگه ايرادي داره بگين.

اگه اکسپریا شتاب سنج بود از نظر شخصی من هیچ مشکلی تا 1 سال دیگه نداشت...
    من نمیدونم چرا اکسپریا شتاب سنج ساده رو نداره..مخصوصآ نزاشتن که ناقص باشه تا در مدل بعد بزارن...
    دوربینشم که تا الان استفاده نکردم...دوربین نداشتم واسم مهم نبود...
    اون گوشیمم w950 هست که دوربین نداره...
    دوربین هیچ موبایلیو قبول ندارم...دوربین باید دوربین باشه...یهدونه نیکون جدا دارم...
    با نظره شما موافقم.
    وقتي که ادم ميتونه يه دوربين حرفه اي بگيره ديگه دوربين گوشي زياد استفاده نميشه مگر براي يه سري سوجه ها که اگه دوربين قابل قبول باشه کافيه.

مزايا:
    1-صفحه نمايش لمسي WVGA عريض با ابعاد 3 اينچ و تفکيک 65 هزار رنگ
    2-دوربين 3.15 مگاپيکسل با فوکوس خودکار و فلاش LED
    3-صفحه کليد QWERTY با مکانيسم کشويي
    4-GPS+A-Gps,Wi-Fi
    5-کليد حرکتي لمسي
    6-بدنه فلزي محکم،شيک و مقاوم
    7-ورودي جک 3.5 ميليمتري صدا
    8-ويرايشگر پرونده هاي آفيس
    9-مرورگر اينترنتي Opera 9.5
    10-کيفيت عالي پخش تصاوير ويديويي
    11-کيفيت صداي بسيار خوب هدست
    12-محيط کاربري و منوي X-Panel
    13-راديو FM مجهز به RDS،بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP،پورت USB2.0
    14-پردازنده QUALCCOM با سرعت 528 مگاهرتز،256 مگابات RAM

معايب:
    1-ابعاد حجيم
    2-کيفيت متوسط دوربين
    3-نداشتن شتاب سنج داخلي
    4-خوانايي ضعيف صفحه نمايش در زير نور خورشيد
    5-نداشتن خروجي تلويزيون
    6-عدم پشتيباني از فايل هاي فلش در مرورگر اينترنتي
    7-صداي ضعيف اسپيکر گوشي
    دوست عزيز مقايسه هاي شما ايراداتي دارن که قابل اديت هست.
    ولي چون بحث هاي زيادي شده فکر کنم دوستان خودشون بدونن ديگه.
    شما هم تاپيک را کمي مطالعه کنيد متوجه ميشيد.
    اگه لازم شد خودم يا دوستان ديگه زحمت ميکشن و پست شما را دقيقتر مينوسن

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مزايا:

5-کليد 4 طرفه لمسي+موس اپتيکال

)

اینو اشتباهی برا امنیا نوشتی تمنیا فقط یه موس اپتیکال داره کلید های چهار طرفه برا x1 هست

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اینم نظر من :

برتری های امنیا نسبت به x1 :

1-صفحه بزرگتر
    2-سایز مناسبتر و وزن کمتر
    3-سنسور شتاب سنج
    4-حافظه داخلی 16 گیگ
    5-دوربین بهتر با امکانات خیلی زیاد
    6-پردازنده قویتر
    7-خروجی tv
    8-صدای بلندتر تو اسپیکر
    9-بدنه مقاوم تر
    10-قیمت پایینتر
    و....

x1 نسبت به امنیا :

1-ال سی دی با کیفیت تر
    2-خروجی 3.5 میلیمتری
    3-رم و رام بیشتر
    4-کیبرد
    5-باتری قویتر
    و...

از برتری های امنیا نسبت به x1 به نظر من اینا مهمترن :

1-سنسور شتاب سنج
    2-حافظه داخلی
    3-دوربین بهتر
    4-خروجی tv

از برتری های x1 نسبت به امنیا به نظر من این مهمتره :

1- کیبرد

5. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزيز با وجود کيبرد انتظار داري وزنش چه قد باشه؟
    کسي که کيبرد بخاد بايد بسازه.
    تازه وزنش نسبت به اي900 که کيبرد نداره سنگينه ولي نسبت به خودش و بقيه کيبرد دار هاي ديگه خوبه.
    در ضمن اين سنگيني را نميشه از معايب ايکس1 نام برد چون اين سنگيني مربوط به کيبرد ميشه و کسي که کيبرد بخاد.......

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

اینم نظر من :

برتری های امنیا نسبت به x1 :

1-صفحه بزرگتر
    2-سایز مناسبتر و وزن کمتر
    3-سنسور شتاب سنج
    4-حافظه داخلی 16 گیگ
    5-دوربین بهتر با امکانات خیلی زیاد
    6-پردازنده قویتر
    7-خروجی tv
    8-صدای بلندتر تو اسپیکر
    9-بدنه مقاوم تر
    10-قیمت پایینتر
    و....

x1 نسبت به امنیا :

1-ال سی دی با کیفیت تر
    2-خروجی 3.5 میلیمتری
    3-رم و رام بیشتر
    4-کیبرد
    5-باتری قویتر
    و...

از برتری های امنیا نسبت به x1 به نظر من اینا مهمترن :

1-سنسور شتاب سنج
    2-حافظه داخلی
    3-دوربین بهتر
    4-خروجی tv

از برتری های x1 نسبت به امنیا به نظر من این مهمتره :

1- کیبرد
    حسن جان بازیه مقدار تعصب به کار بردیا.......
    1)صفحه ی بزرگتر قبول(ولی همان طور که گفتم دوست داران ای900این دو دهم اینچ بزرگتر بودن را خیلی بزرگش کردن و نمیبینن که ایکس1 با کیفیتی بسیار بالاتر قرار داره و دیگه دو دهم اینچ بزرگتر بودن ای900 به چشم نمیاد ای کاش هر دو گوشی را کنار هم میدید تا متوجه میشدی)
    2)با این مورد اصلن موافق نیستم چون کسی که کیبرد بخاد پس با وزن و سایزی که به وسیله ی کیبرد برای ایکس1 به وجود اومده کنار میاد
    3)اینم قبول دارم
    4)اینم قبول دارم
    5)دوربینم قبول دارم
    6)اینم قبول دارم(ولی من هنوز در عمل چیزی را متوجه نشدم تازه ای900 با گرافیکی بسیار پایینتر دارای این سرعت میباشد)
    7)در مورد خروجیه تی وی هم که توضیح دادم با وجود فیش 5/3 در ایکس1 این مورد به چشم نمیاد چون بستگی به نیاز کاربر داره
    8)این مورد قبول ولی اینو در نظر بگیرین که از لحاظ کیفیت برابرن ولی در هندسفری که بسیار مهمتر میباشد ایکس1 بسیار بهتر میباشد پس این مورد را یا نگین اگرم بگین باید کیفیت هندسفریه بالاتر در ایکس1 را هم در نظر بگیرین که در این مورد ایکس1 برتر میباشد.
    9)بدنه ی مقاومتر را تا حدودی قبول دارم ولی قاب جدید ایکس1 هم بسیار بهتر شده
    10)قیمت را هم اصلن قبول ندارم چون 70 تومان ارزش یه کیبرد و دکمه های 4جهته را نداره؟

در مورد ایکس1 همینا بودن؟بزار من باقیشو بگم برات:
    6)همان طور که شما صدای بلندگو در ای900 را از برتری های ای900 حساب کرید که کاره اشتباهی هم بود چون کیفیت بلند گو ها با هم برابر ولی کیفیت هندسفری در ایکس1 بالاتر پس این برتری باید فقط ماله ایکس1 باشه ولی ......در کل کیفیت هندسفری در ایکس1
    7)موس نوری(توضیح دادم که چرا این از برتری های ایکس1 میباشد)
    8)کلید 4جهته
    9)محیط کاریه با گرافیک و زیباتر
    10)سایز مناسب با توجه به کیبرد(همان طوری که ای900 بدون کیبرد سایز مناسبی داره پس ایکس1 هم با توجه به کیبردی که داره سایز مناسبی داره)این مورد را به نظره من نه باید از برتری های ایکس1 نام برد نه از برتری های ای900 چون یکی در رده گوشی های کیبرد دار قرار داره و دیگری در رده گوشی هایی که کیبرد ندارن
    11)قیمت مناسب با توجه به وجود کیبرد(ایا شما گوشیه کیبرد دار با این قیمت و با شرایط ایکس سراغ دارین؟)

حسن جان اگه قرا باشه که منم مثل شما بخام مقایسه کنم هنوزم میتونم از برتری های ایکس1 بگم شما در مقایستون تعصب بسیار زیادی دارین.
    این مقایسه ای هم که الان خودم کردم نیز تا حدودی قبولش ندارم ولی مقایسه ای که در پست قبلی کردم را قبول دارم به نظرم خودم مقایسه ی خوبیه.اگه ایرادی در این مقایسه هست بگو تا اصلاحش کنم نه این که بیای با تعصبی که داری یه مقایسه ی.............انجام بدی.

این مقایسه ای که من کردم:
    پس با توجه به بحث هايي که شده به طوره خلاصه ميشه برتري هاي اي900 نسبت به ايکس1 را اينگونه بيان کرد:
    1)دوربين بهتر
    2)شتاب سنج
    3)خروجيه تي وي(که البته به نظره من اين گزينه با وجود فيش 5/3 در ايکس1 بايد کنار بره)چون هر کدام بستگي به نياز کاربر داره
    4)سي پيو قويتر در اي900(که بازم در اين مورد در عمل من ان چنان تغييري متوجه نشدم)تازه اينم در نظر بگيريم که محيط اي900 گرافيک بسيار پايينتري نسبت به ايکس1 داره.در کل اينم يه برتري براي اي900
    5)حافظه ي داخليه بالاتر در اي900(8گيگ و 16 گيگ)
    اينا مزاياي اي900 نسبت به ايکس1 بود البته اي900 مزاياي بيشتري داره ولي همان طور که گفتم اينا مزاياي اي900 نسبت به ايکس1 بود.(اگه بزرگیه ال سی دی در ای900 هم در نظر بگیریم باز ایکس1 برتری های بیشتر ی نسبت به ای900 داره)چون با وجود برتری ال سی دی در ای900 ای900 برتری هاش به 6تا میرسه در حالی که برتری های ایکس1 9 تا هستن

اينم مزاياي ايکس1 نسبت به اي900:
    1)ال سي ديه بهتر(که به گفته ي دوستان که من به هيچ عنوان با اين دوستان موافق نيستم ال سي دي در اين دو گوشي امري سليقه اي هست و بعضي ها بزرگي را به کيفيت ترجيح ميدن)ولي بايد گفت که ال سي ديه ايکس1 بسيار با کيفيت تر از اي900 ميباشد
    2)باطريه قويتر
    3)رم و رام بالاتر
    4)کيبرد
    5)موس نوري
    6)کليد 4جهته(موس نوري و کليد 4جهته را به دليل اينکه هر دو يه برتري نسبت به اي900 به حساب ميان جداگانه نوشتم چون موس نوري در ايکس1 به علت سطح بيشتر نسبت به اي900 برتري داره کليد 4جهته هم که يه برتريه)
    7)محيط زيباتر در ايکس1 که به وسيله ي رم ورام بالاتر و ال سي ديه با کيفيت تر و پنل ها بسيار بهتر از اي900 ميباشد در کل محيط زيباتر ايکس1 و همچنين گرافيک بالاتر در ايکس1 يه برتري نسبت به اي900 ميباشد.
    8)فيش5/3 که همان طور در قسمت اي900 توضيح دادم اين مورد زياد به چشم نمياد چون در اي900 هم خروجيه تي وي وجود داره که اين دو مورد بستگي به نياز کاربر داره.
    9)وجود برنامه هاي بيشتر براي ايکس1 چون روزوليشن ايکس1 هم خونيه بيشتري با گوشي هاي ديگر داره پس برنامه هاي اکثر گوشي ها روي ايکس1 اجرا ميشه ولي روزوليشن اي900 در کمتر گوشي اي استفاده شده که باعث کميه برنامه براي اي900 ميشه(البته اين مورد را زياد مطمعن نيستم اگه اشتباه ميکنم بگين)
    اينم برتري هاي ايکس1 نسبت به اي900 بود.

دوستان اين ديدگاه من براي مقايسه ي اين دو گوشي بود.
    به نظره خودم تنهاي ايرادي که ميشه از اين مقايسه گرفت ال سي ديه که تنها در برتري هاي ايکس1 نام برده شده.
    من به اين دليل اين کار را کردم چون ما داريم برتري هاي دو گوشي را نسبت به هم مينويسيم و برتري فقط مخصوص يکي از اين دو گوشي ميباشد و هر کدام يه برتري نسبت به هم دارن مثلن اين طور بگم که اي900 به تنهايي برتري هاي بيشتري داره ولي وقتي در مقابل يه گوشيه ديگر قرار ميگره يا يه برتري ماله اي900 ميباشد و در گوشيه ديگر نبايد ازش نام برد يا يه برتري مخصوص گوشي مقابل ميباشد و نبايد ان را در برتري هاي اي900 برشمرد.
    حالا اگه ايرادي وجود داره ميتونيم براي ال سي ديه اين دو گوشي کاري ديگر کنيم و اين برتري را در هر دو گوشي نام ببريم که بازم ايکس1 در اين مقايسه برنده ميباشد.
    اگه ايرادي داره بگين.
    دوستان خودتون قضاوت کنید مقایسه ی من عادلانه تره یا حسن جان؟

گل محمدی جان ببخشید که بحث را از بحث اصلی دور کردم.
    دوستان بهتره بیشتر در مورد مقایسه ای که در صفحه ی اول شده بحث کنیم واگه هنوز ایراد هایی داره برطرف کنیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

اخه ال سی دی های اکثر گوشی ها با ایکس1 هم خونی دارن به خصوص گوشی های جدی اچ تی سی که از طرف اچ تی سی ساپرت میشن ولی ای900 چی؟
    کدام گوشی ها با ای900 هم خونی دارن؟

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تازه الان همه ی ppc های های اند wvga هستن حتی امنیا های جدید

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

در ضمن به نظره من طراحي نيز يکي از برتري هاي ايکس1 نسبت به اي900 ميباشد.
    همان طور که همگي ميدونيد خيلي از سايت هاي معطبر در بررسي اين گوشي به طراحي بسيار خوب و جذاب اين گوشي اشاره کردن.
    طرح دکمه ها و کليد 4 جهته که شکل ايکس گرفته اند همچنين خميدگيه گوشي هنگام باز شدن کيبرد.
    اين يک طرح جديد و البته بسيار زيبا و خوب همچنين يک نواوري ميباشد.
    در اين زمينه اي900 حرفي براي گفتن نداره چون در طراحي اي900 نواوري اي وجود نداره و شکل اين گوشي همانند ديگر گوشي ها ميباشد.
    البته اين مورد را همان طور که شاهد هستين من در برتري هاي ايکس1 ذکر نکردم چون اين مورد امريست سليقه اي ولي جداي سليقه با توجه به سايت هاي معتبر طراحيه ايکس1 يکي از بهترين ها ميباشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

عجب تاپيك كينه توزي هستش. خدا بگم چيكارت كنه golmohammdi.از تاپيك x1 شروع كردي به بد گفتن راجع به امنيا
    بعدش هم كه اينجا كاربرها رو انداختي جون هم... (مردم چين هم انقدر به اكسپريا تعصب ندارن!)
    ناراحت نشيها. آخرش هيچ نتيجه اي نداره.
    اينجور تاپيكها وقت تلف كنيه. كسي حرف ديگه اي رو قبول نميكنه جز نظر خودش. آخه كسي كه ميخواد بره گوشي بخره مغازه ميره ميگه من به فلان دوربين نمره 10 ميدم به فلانlcd نمره 8 ميدم؟؟؟!!
    اين چيزها با نظر خودش تعيين ميشه . يكي سنسور و خيلي قابليتهاي ديگه ميخواد ميره سراغ اون. يكي كيبورد خواست اون يكي رو انتخاب ميكنه. حالا اين بحثهاي الكي چه فايده اي داره؟
    حالا هي بناز به رم و رام اكسپريا. وقتي رم امنيا تا حالا جواب كاربراش رو داده خب معلومه با cpu بالاتر سرعتش بيشتره!
    همچنين رم حداقل ترين نقش رو تو سرعت داره! اين نقش هم به ( بافر) رم بستگي داره! حالا معلوم نيست اين رم اكسپريا با چه بافري ارائه ميشه!
    يه سريها ميگن سرعت cpu يكسانه. شركتهاي خارجي مثل بعضي از ايرانيها نيستن كه با كلك و حقه كار كنن.
    در ضمن فروش i900 تو ايران و اروپا به احتمال خيلي زياد بيشتره. حالا اين دليل بر موفقيت بيشتر اين گوشي نيست؟

هم اكسپريا گوشيه موفقيه هم امنيا. كاربرا هم بسته به نياز خودشون و يا عشق به برندي خاص و يا تجربه قبلي اين گوشيها رو انتخاب ميكنن.
    اميدوارم ديگه از اين بحثها كه باعث وقتگيريه بيش از حد كاربرا ميشه انجام نشه.
    دمت گرم! گل گفتی!

ضمن اینکه نظراتی که اینجا ذکر می شه می تونه در مورد گوشی های غیر ppc هم صدق کنه. مثل : رزولیشن صفحه و دوربین و کیبورد و طراحی و حتی cpu

به نظرم بحث های تخصصی تری هم می شه در مورد پاکت پی سی ها کرد.

12. این کاربر از mehr1095 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •