خدا بیامرزه اون رکورد 1:16 رو !
الان 1.10.7 توسط فراری FXX
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا بیامرزه اون رکورد 1:16 رو !
الان 1.10.7 توسط فراری FXX
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم چون اخر این برنامه گفت که شوماخر استیگ نیست و رکورد FXX رو شوماخر زده این رکورد رو برداشتن
البته فقط حدس زدم
قسمت بعدیش (قسمت دوم فصل 13 ) فراری FXX رو از روی برد برداشتن چون این ماشین با لاستیک های صاف رکورد زده بود و قانون برد LAP TIMES اینکه ماشین ها نباید از لاستیک صاف استفاده کنن برای همین از روی برد برداشتنش.
الان سریع ترین ماشین LAP TIMES بوگاتی ویرون سوپر اسپورت با زمان 1:16.8
Last edited by amir082; 11-11-2010 at 02:13.
حرفتون درسته...FXX لاستیک صاف داشت و پاک شد اما استیگ همانطور که چند سال پیش گفته بودم،مایکل شوماخر بود اما الان یکی دیگه هست.
البته چند نفر دیگر هم در لباس استیگ قبلاً بودند... .
تا منظور شما از در لباس استیگ بودن چی باشه.ضمناً شما خودت که تاپیک را باز کردی بهتره صفحات قبل و این پست را ببینی
قضیه ی شوماخر در لباس استیگ را هم که انگار قراره هر 2 صفحه درمیون یکی بیاد تکرار کنه! طوریکه دیگه کسی حال نداره بیاد جریان را برای چندمین بار توضیح بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شوماخر فقط برا یکبار و محض تفریح و سرگرمی لباس استیگ رو پوشیده بود.همون برنامه رو میگم که مهمونش بود.در صفحات قبلی کاملاً مباحث مستندش هستش
ولی تا حالا این برنامه دو تا استیگ داشته
اولیین استیگ Perry McCarthy راننده ی اسبق F1 بود و بخاطر افشا کردن هویت خودش در زندگینامه ایکه نوشت کنار گذاشه شد
دومین استیگ و بعبارتی استیگ فعلی هم که ثابت شده Ben Collins و در چند صفحه قبل همین تاپیک همکار محترم انجمن مطلبش را گذاشتند
در ثانی اگه شوماخر میخواست استیگ باشه طبق قراردادش اصلاً حق نداشته هلمت را از سر برداره و اونجور تابلو خودش رو لو بده
همین استیگ فعلی یعنی Ben Collins بیچاره رو با بررسی حسابهای بانکیش شناختنش وگرنه خودشو لو نداده بود
Cheers![]()
All right!Cheers![]()
سلام دوستان من میخواستم قسمت 8 فصل 12 تخت گاز رو دانلود کنم البته دوبله bbc persian همون قسمتی که رفتن تایلند.. من عاشقشم
ولی توی اینترنت چیزی پیدا نکردم که به درد بخوره . اگه کسی میدونه از کجا میتونم پیداش کنم بم بگه . اگرم کسی آپلودش کنه که دیگه خیلی خوبه ممنون میشم... بفرستید به ایمیلم:
hedvig_a@yahoo.com
سلام دوستان من واقعا عاشق این برنامه هستم ولی متاسفانه نمیدونم چه ساعتی و چه روزی از کدوم کانال پخش میکنه؟؟
اگه میشه روز و ساعت ماله bbc persia و mbc action بگید ممنون میشم
راستی سری کاملشو بیرون میفروشن یا جایی سایتی و... میشناسید که کاملشو بفروشن اگر کسی از شما کاملشو یا چندین فصلشو داره من خریدارم متاسفانه چون اینترنت درست حسابی ندارم نمیتونم دانلود کنم اگه شما دارید من میخرم
ممنون
TopGear US هم داره پخش میشه جدیداً من یه قسمتش رو دیدم خیلی خوبه.
bbc چهارشنبه ها ساعت 16 و 21:05
mbc سه شنبه ها.ساعت رو نمیدونم.EPG بزن نوشته
تو نمایشگاه کتاب پک اورجینال میفروختن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)