سلام به همگی
من یکی از مدیرای سایت 3tark.com هستم!!
میبینم که همگی دارین در مورد روشهای تقلب تو 3tark.com صحبت می کنید؟؟ D:
اول به تمام کسانی که به سایت وارد شدن خوش آمد می گم امیدوارم سایت ما بتونه هر چقدر کم هم که شده باعث بشه تو اینترنت بهتون خوش بگذره و بتونین بر خلاف بسیاری از سایت های دیگه،جایزه واقعی دریافت کنین.
بعد در مورد خودمون باید بگم که ما یه تیم خیلی کوچیک هستیم که فقط هدفمون یه چیزه: بهترین سایت بازی آنلاین تو ایران بشیم. 3tark.com از 15 فروردین کار خودش رو به طور کامل شروع کرده و تا الآن تغییرات بسیار زیادی در اون داده شده. این تغییرات روز به روز بیشتر میشه و ما به اهداف خودمون بیشتر نزدیک میشیم. 3tark.com محیطی ارائه می کنه که هیچ سایت دیگه تو ایران ارائه نمی کنه... ما از طرف شما کاربرای سایت با شرکت های دیگه صحبت می کنیم تا محصولاتشون رو به عنوان جایزه برای شما تو سایت قرار بدن. هرچی حمایت شما از ما بیشتر باشه ما هم می تونیم جایزه های بهتری برای شما از شرکت ها بگیریم. من فکر می کنم اگه شما هم به ما کمک کنید تا بتونیم سایت 3tark رو ارتقاء بدیم ، سرعت رشد ما بیشتر میشه!
اینکه میبینید سایت باگ داره مسلماً اینطوره!!! چون بر خلاف سایت های دیگه ما خودمون تمامی سایت رو نوشتیم و هر سایتی نیاز به تست داره ولی خوب چون ما تغییرات سایت رو معمولاً خیلی سریع انجام میدیم ممکنه اشتباه هم داشته باشیم. از همتون می خوام که مشکلات ما رو به ما بگن تا بتونیم امکانات بهتری رو برای شما فراهم کنیم.
در ضمن از آقای حامد هم که این تاپیک رو راه انداختن تشکر می کنم.
اگه سوالی دارید من در خدمتم!!!
با تشکر از همه
بهمن