تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 40 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 391

نام تاپيک: بازی آنلاین انجام بدید و جایزه بگیرید + قالیچه و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همگی

من یکی از مدیرای سایت 3tark.com هستم!!

میبینم که همگی دارین در مورد روشهای تقلب تو 3tark.com صحبت می کنید؟؟ D:
    اول به تمام کسانی که به سایت وارد شدن خوش آمد می گم امیدوارم سایت ما بتونه هر چقدر کم هم که شده باعث بشه تو اینترنت بهتون خوش بگذره و بتونین بر خلاف بسیاری از سایت های دیگه،جایزه واقعی دریافت کنین.
    بعد در مورد خودمون باید بگم که ما یه تیم خیلی کوچیک هستیم که فقط هدفمون یه چیزه: بهترین سایت بازی آنلاین تو ایران بشیم. 3tark.com از 15 فروردین کار خودش رو به طور کامل شروع کرده و تا الآن تغییرات بسیار زیادی در اون داده شده. این تغییرات روز به روز بیشتر میشه و ما به اهداف خودمون بیشتر نزدیک میشیم. 3tark.com محیطی ارائه می کنه که هیچ سایت دیگه تو ایران ارائه نمی کنه... ما از طرف شما کاربرای سایت با شرکت های دیگه صحبت می کنیم تا محصولاتشون رو به عنوان جایزه برای شما تو سایت قرار بدن. هرچی حمایت شما از ما بیشتر باشه ما هم می تونیم جایزه های بهتری برای شما از شرکت ها بگیریم. من فکر می کنم اگه شما هم به ما کمک کنید تا بتونیم سایت 3tark رو ارتقاء بدیم ، سرعت رشد ما بیشتر میشه!
    اینکه میبینید سایت باگ داره مسلماً اینطوره!!! چون بر خلاف سایت های دیگه ما خودمون تمامی سایت رو نوشتیم و هر سایتی نیاز به تست داره ولی خوب چون ما تغییرات سایت رو معمولاً خیلی سریع انجام میدیم ممکنه اشتباه هم داشته باشیم. از همتون می خوام که مشکلات ما رو به ما بگن تا بتونیم امکانات بهتری رو برای شما فراهم کنیم.

در ضمن از آقای حامد هم که این تاپیک رو راه انداختن تشکر می کنم.

اگه سوالی دارید من در خدمتم!!!

با تشکر از همه
    بهمن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

الفراررررررررررررر !!! صاحبش اومد !!

ولی جدا بازیهاش قشنگه ... اگه بیشتر باشه بهتر میشه

مثلا امکان بازی شطرنج رو به صورت دو نفره بزارین و هرکی باخت باید 500 امتیاز به طرف مقابل بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام آقا بهمن دست شما و همكارانتون درد نكنه سايت عاليه
    امروز 3 ساعت بازي حباب ها رو انجام دادم و ركورد شكوندم تا زدم ارسال امتياز از سايت خارج شد 4000 امتياز برده بودم ناراحت نشيد بخنديد فردا دوباره سعي ميكنم

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ایول اگه بشه همه باگ هاشو بگیرید خوب میشه راستش من خودم از وقتی میبینم ملت الکی الکی امتیاز میگیرن از بازی زده شدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببخشيد ميخواستم بدونم من براي مسابقه عكس يه عكس رو انتخاب كردم و بعد از تقريبا 1 روز بالاي عكي نوشت عكس توسط مدير مسابقه تاييد شد يعني روز شنبه عكسي كه انتخاب كردم توي مسابقه شركت داده ميشه ؟ مرسي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من مبل بادي رو ميخواستم دوباره به عنوان جايزه تو سايت قرار ميدين ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

يه سئوال داشتم ميخواستم بدونم اگه جايزه رو برديم و خواستيم به آدرس كس ديگه اي پست كنيم مشكلي نداره و آيا نياز به مداركي هست ؟ مرسي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الفراررررررررررررر !!! صاحبش اومد !!

ولی جدا بازیهاش قشنگه ... اگه بیشتر باشه بهتر میشه

مثلا امکان بازی شطرنج رو به صورت دو نفره بزارین و هرکی باخت باید 500 امتیاز به طرف مقابل بده

برای بازیهای چند نفره داریم با سایت flyordie صحبت می کنیم. امیدوارم که بازیهاشون رو به ما بدن. فعلاً تأیید اولیه رو دادن ولی هنوز هیچ خبری ازشون نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ایول اگه بشه همه باگ هاشو بگیرید خوب میشه راستش من خودم از وقتی میبینم ملت الکی الکی امتیاز میگیرن از بازی زده شدم

راستش داریم رو چند تا مسابقه جدید کار می کنیم. اگه اینا راه بیفتن فکر کنم یکم سایت متنوع تر میشه و میتونید غیر از بازیهای فلش تو مسابقه های جذابی شرکت کنید.
    مسابقه پیش بینی فوتبال به زودی با تغییرات بسیار زیاد بزودی میاد تو سایت. فکر کنم این قسمت خیلی جذاب باشه!!! حداقل واسه من که اینطوره
    چند تا بازی فلش جدید هم هست که الآن آماده است ولی احتمالاً یه مدت دیگه میزاریمشون تو سایت.
    یه مسابقه می خوایم بزاریم در مورد اسپانسرها... برای اینکه بتونیم محصولات بهتری ازشون بگیریم.
    یکی دو تا مسابقه دیگه هم هست که وقتی قطعی شد بهتون می گم.

خیلی ممنون از اینکه نظراتتون رو میگید.
    باگ یادتون نره!!!

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام به همگی

من یکی از مدیرای سایت 3tark.com هستم!!

میبینم که همگی دارین در مورد روشهای تقلب تو 3tark.com صحبت می کنید؟؟ D:
    اول به تمام کسانی که به سایت وارد شدن خوش آمد می گم امیدوارم سایت ما بتونه هر چقدر کم هم که شده باعث بشه تو اینترنت بهتون خوش بگذره و بتونین بر خلاف بسیاری از سایت های دیگه،جایزه واقعی دریافت کنین.
    بعد در مورد خودمون باید بگم که ما یه تیم خیلی کوچیک هستیم که فقط هدفمون یه چیزه: بهترین سایت بازی آنلاین تو ایران بشیم. 3tark.com از 15 فروردین کار خودش رو به طور کامل شروع کرده و تا الآن تغییرات بسیار زیادی در اون داده شده. این تغییرات روز به روز بیشتر میشه و ما به اهداف خودمون بیشتر نزدیک میشیم. 3tark.com محیطی ارائه می کنه که هیچ سایت دیگه تو ایران ارائه نمی کنه... ما از طرف شما کاربرای سایت با شرکت های دیگه صحبت می کنیم تا محصولاتشون رو به عنوان جایزه برای شما تو سایت قرار بدن. هرچی حمایت شما از ما بیشتر باشه ما هم می تونیم جایزه های بهتری برای شما از شرکت ها بگیریم. من فکر می کنم اگه شما هم به ما کمک کنید تا بتونیم سایت 3tark رو ارتقاء بدیم ، سرعت رشد ما بیشتر میشه!
    اینکه میبینید سایت باگ داره مسلماً اینطوره!!! چون بر خلاف سایت های دیگه ما خودمون تمامی سایت رو نوشتیم و هر سایتی نیاز به تست داره ولی خوب چون ما تغییرات سایت رو معمولاً خیلی سریع انجام میدیم ممکنه اشتباه هم داشته باشیم. از همتون می خوام که مشکلات ما رو به ما بگن تا بتونیم امکانات بهتری رو برای شما فراهم کنیم.

در ضمن از آقای حامد هم که این تاپیک رو راه انداختن تشکر می کنم.

اگه سوالی دارید من در خدمتم!!!

با تشکر از همه
    بهمن
    اول به این انجمن خوش اومدی

انصافا سایت با حالی دارین من هیچ سایت اینجوری رو ندیده بودم البته سایت های خارجی هستن ولی اولش باید پول بدی بعد جایزه بگیری

صحبت از باگ کردی باید بگم شما برای اینکه باگ ها رو پیدا کنی باید یه امتیازی به کسی که باگ رو معرفی می کنه بدید به حر حال اونم برای پیدا کردن باگ زحمت کشیده

در کل سایت خوبی دارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •