این قیمتهای بدون گارانتی دیگه؟؟
به نظرتون 3جی اس قیمتش تا چقد میاد پایین و چقد طول میکشه
این قیمتهای بدون گارانتی دیگه؟؟
به نظرتون 3جی اس قیمتش تا چقد میاد پایین و چقد طول میکشه
جدی انقدر 3g ارزان شده ؟؟؟؟؟
قیمت 3 جی اس 32 گیگش خوبه اما 3 جی هنوز گرونه
انگار سر آوردن
همکلاسیم اینجا 16 گیگش رو گرفته 650$.آنلاک!نمیدونم ولی آنلاک فکتوری یه نه!
به نظر من 700 کمتر نمیشه....اونم به ندرت![]()
آنلاک فکتوری الان تو تهران پیدا میشه ؟از کجا بخرم؟
قیمت 8 - 16 - 32 چنده؟
برای فهمیدن آنلاک بودن همین پارت نامبرهایی که صفحه قبل هستش درسته یا بازم هست؟
اینجا معمولا کدوم سری پارت نامبر پیدا میشه؟سری دبی و امارات و اینا ...
من احتمالا همین فردا یا پس فردا برم بخرم . اگه ممکنه یه راهنمایی کامل بکنین که موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم تا بهم قالب نکنن .
بله.
اتفاقا بر عکس قدیم الان بیشتر انلاک هست تا لاکش.انلاک هم برای فروشنده اوردنش راحتتره هم برای خریدار.
اکثرا ایتالیا و جمهوری چک هستند.۱۶ رو رفیقم ۹۵۰ قیمت کرده بود
۳۲ هم ۱۱۰۰
اقا جان خیال خودتو راحت کن.همونجا ببین طرف کامپیوتر داره؟ گوشی وصل کن کامی اگه اوکی باشه سیم کارتو بذاری توش حله...
بیشتر وایسی بهتره ...من خودم وایسادم برای اواخر شهریور....
راهنمایی نداره.
چک کن خط و خش نداشته باشه و وسایلش کامل باشه.کابلو شارژرو هدفون
بعد اگه طرف بهت گفت برات اپدیت و جیلو ... بکنم ندید بهشا....چون ۴۰-۵۰ تومن میکنه تو پاچت.خودت با اموزشای سایتا میتونی راهش بندازی..
دستت درد نکنه.
اگه تا آخر شهریور یا مهر صبر کنم قیمت 16 گیگ به 650 - 700 میرسه؟
قیمت واقعی ۱۶ گیگ همونطور که صفحه ی قبل گفتم ۶۰۰ تومنه.اما وقتی میارن ایران این مغازه دارا میخوان روش ۲۰۰ تومن سود کنن.
نه دیگه تا این حد نمیاذ پایین.فوقش ۱۰۰-۱۵۰
یعنی بشه۸۰۰
سریعترین روش تشخیص گوشی iphone آنلاک فکتوری
اگر وقتی Pincode سیم کارتتان فعال است آن را درون یک گوشی آنلاک فکتوری قرار دهید پس از روشن کردن گوشی و وارد کردن Pincode گوشی شما آنتن دارد ولی اگر گوشی سافت آنلاک باشد آنتن نمی دهد این کار سریعترین روش تشخیص گوشی آنلاک فکتوری است .
اطلاعات مربوط به جعبه و گوشی را با هم چک کنید . به قسمت Setting_General_About بروید و شماره Model را با مشخصات روی جعبه تطابق دهید در ضمن برای یافتن مکان های عرضه آنلاک فکتوری به این سایت سر بزنید support.apple.com/kb/ht1937
منبع : جیبی
خب وقتی گوشی اکتیو نیست چه کار کنیم؟؟؟؟
وقتی گوشی رو از تو جعبه در میاری باید وصلش کنی به ایتونز تا اون چک کنه ببینه وضعیت گوشیت چه طوره.بعد اگه اوکی بود سیم کارت بندازی راه میوفته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)