کسی میدونه جمعه(دیروز)پخش شده یا نه؟(منظورم 4د ی ماهه)![]()
کسی میدونه جمعه(دیروز)پخش شده یا نه؟(منظورم 4د ی ماهه)![]()
سایت پارسا پیروزفر با چند تا عکس جدید از در چشم باد
parsapirouzfar.com
Last edited by miss_ava7; 29-12-2009 at 20:04.
سلامکسی میدونه جمعه(دیروز)پخش شده یا نه؟(منظورم 4د ی ماهه)
نه اون هفته نشونش نداد
فکر کنم به خاطره عاشورا و تاسوعا
باتشکر
به به
اصن صحنه های عشقولانشون منو کشته
من که خیلی خوشم میاد ازش
میگم که این بیژن تو تهران نامزد داره؟اونی که تو مراسم ختم بیژن از اون بالا افتاد کی بود؟
اون زن داداشش بود دیگه..زن اسد..
آخه من از اول نتونستم ببینماون زن داداشش بود دیگه..زن اسد..
پس نامزد نداشته؟
اسد همونیه که تو هواپیما باهاش بود و تیر خورد به گلوش؟
نه عزیز اون همکارش بود...
اون ایرانو اگه منظورته که نامزدش بود باهم میرفتن سینما ..اون با پسر شاه رفتن.....دیگه نتونس باهم ازدواج کنن..
اسد همونی بود که تو جنگ شمال کشته شد...
عجب خوابی میدید این bijan...!!
هم ترسیدیم هم حالمون به هم خورد!!
این دخمل روس[ لیلی] هم جقدر از لباس نظامی خوشش میاد...بهنظرتون چیکار میکنه اخرش؟ شوروی یا bijan?![]()
باحال بود قسمت دیشبش...
خوشم اومد...واقعا خوب کار شده رو این سریال...مخصوصا قسمتای احساسیش...اون تیکه که خانوادش بیژن رو دیدن واقعا قشنگ بود...اونجایی که داداشش گریه کرد محشر بود...من داشت گریم میگرفت
میگم که این داداشش آدم بدیه؟چون فکر کنم تو خوابش داداششم از اونایی بود که نقاب زده بود
بعد اینکه بابا ی لیلی چندین قسمت قبلش یه مرد ریش بلند بود و تو زندان بود....اونی که نامه نوشته بود همون مرده بود؟
واقعا گیریم چه تاثیری داره ها...اون وقتایی که لباس روسی میپوشه زشت گیریمش میکنن و وقتی لباس ایرانی میپوشه خوشکل میشهاین دخمل روس[ لیلی] هم جقدر از لباس نظامی خوشش میاد...بهنظرتون چیکار میکنه اخرش؟ شوروی یا bijan?![]()
...راستی اون لباس روسی پوشید که روسری نداشت...چه جوری اجازه دادن روسری سرش نکنه؟
نکنه اون کلاهه رو روسری حسابیدن؟
در مورد انتخابشم که من میگم میاد پیش بیژن...اینطوری که معلومه بیژن نمیذاره که لیلی بره
میگم که این سریاله چند سال پیش ساخته شده؟چند سال طول کشیده ساختش؟
این قسمتش باحال بود ولی صحنهی ملاقات بیژن با خانواندش، به نظر من فوق العاده نبود...
لیلی هم داره بدجور میره تو کارکتر های اصلی داستان...ولی حیف که لیلی میمیره...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)