دوستان گرامی حتی اگه سوالی غلط باشه یا درست به این کلید سوالی که دادن نمیشه اعتماد کرد چون صد در صد توش غلط داره
دوستان گرامی حتی اگه سوالی غلط باشه یا درست به این کلید سوالی که دادن نمیشه اعتماد کرد چون صد در صد توش غلط داره
محل سکونتت منو کشته.......
دوستان بگم غلط کردم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این درصدای خودم:
adab45
araB 70
zaban & ma'aref 65
riazi 70
fizik 55
shimi65
منطقه 1 چند میشم دوستان
تو رو خدا................
به سازمان سنجش ربطی نداره ... ایراد از کتاب و مولفاشه که خودشونم نمیدونن چی تو کتاب هست!!!!اما هرگز چنین جسارتی که این سازمان سنجش به موزلی کرده رو خودش هرگز نکرد!!!
منم جای سازمان سنجش بودم نمیدونستم چی کار کنم؟!
مثلاً اسیدهای چرب بلند زنجیرو تو سوم گفته 16 تا 22 تا کربن داره ولی تو پیش 2 گفته 14 تا 18 کربن!!!!!!!!!!
به هر حال سوال3 تا جای خالی داشت توی جای خالی سوم کاملا جواب تابلو می شد چون
بور ساختار الکترونی اتم رو کشف کرد
یه سوال پرسیده بود کدوم گزینه درست است ؟
اما جواب رو این نزده بود و یه چیز دیگه زده بود
این سوال که خیلی واضحه:
حماسه های طبیعی مثل شاهنامه و ادیسه ایلیاد و مهابهارات و رامایانی و ... از قبل تو تاریخ ملت ها بودن و یکی مثل فردوسی و هومر این قصه ها و افسانه ها رو منظم میکنه که یعنی بازآفرینی میکنه ولی یکی مثل ابن حسام خوسفی خاوران نامه رو با توجه به تخیلات خودش بر مبنای یک سری واقعیات(مثل جنگ حضرت علی و عبدود) مینویسه یا اینکه اصلا همش رو از خودش مینویسه مثلا یه جا تو اعلام کتاب نوشته بود که تو کتاب خاوران نامه جنگ حضرت علی با اژدها هم وجود داره که مثلما ای آفرینش حماسه هست و فقط یک نفر (شاعر)اونو گفته نه سینه به سینه و نسل به نسل...
خیلی ها این تست رو به خاط همین نزدن چون قسمت اولش تو یه گزینه درست بود قسمت آخرش تو یه گزینه دیگه
به نظرم باید حذف بشه
سوال 246 تو شیمی تجربی دو تا جواب صحیح داره.نوشته متیل سالیسیلات کدوم گروه عاملی رو داره؟هم استری داره هم الکلی ولی تو کلید فقط استری رو درست گرفته.بعضی ها میگن اون گروه فنولیه ولی با توجه به سوال 210 ریاضی که اونجا هم یه ترکیب مشابه داده و گروه الکلی رو هم جواب درست گرفته پس گروه الکلی درسته.
دوستان جديد سلام!
من اولين پستم در اين فروم رو اينجا ميدم و اميدوارم كه بهم در اينجا خوش بگذره...!
گفتيم ما هم درصدامانو بگيم كه شما تخمين رتبه بزنين هرچند كه تا حدودي فهميدم كه چند ميشم...!
ادب=32
عرب=52
دين=50
زبان=88
رياضي= باعتث تاسفه...10%
فيزيك=23
شيمي=32
.......
اختصاصيا رو همون طور كه ميبينين كاملا خراب كردم...
من تواناييشو داشتم كه حداقل رياضي رو40 وو فيزيك و شيميو 50 تا60 بزنم اما به دليل استرس و اضطراب زياد ومخصوصا موقع شروع دفترچه اختصاصيا و همون ديدن سوالاي رياضي كافي بود براي گند زدن ما....!
فناوری اطلاعات جزء قطبی هاست منم خراسانی ام تو قطب ما فقط کرمان و بیرجند ،که من دوس ندارم
منم فک کنم امیرکبیر بهتره چون صنتیه!!البته ما از کیلومترها فاصله رو همین اسم و رسما قضاوت می کنیم ولی منظور من خود دانشگاه نبود منظورم در رشته یIT یِِ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)