آقا کسی میتونه یه لینک دانلود مطمئن همراه با کرک که صد در صد درست باشه رو قرار بده ؟
آقا کسی میتونه یه لینک دانلود مطمئن همراه با کرک که صد در صد درست باشه رو قرار بده ؟
مال من درست شد با توضیحات دوستمون در پست 124
تا اونجایی که من اطلاع دارم این روش بیشتر برای Razor جواب میده. اگر نسخه ی بازی شما Razor هست باید به یک جای کار شک کنید. اگر هم نیست که به احتمال زیاد مشکل همینه.
موفق باشید.
برای نصب کرک دقت کنید به این مسأله که میگم چون مال من که 1 dvd بود و اصلا تو لود هم نمیرفت با این کرک راه افتاد و الان کاملا درست کار میکنه.
بازی رو اجراء نکنید و بعد اگه نشد کرکش رو بخواید نصب کنید حتما سیستم رو ریاستارت کنید بعدش کرک رو نصب کنید چون اگه steam فعال باشه اجازه نصب کرک رو نمیده حتی اگر بازی هم بسته باشه.پس اول ری استارت کنید بعد کرک رو نصب کنید
کسی هست برای انلاین؟اگه هست بگید و یه کم هم منو راهنمایی کنید برای بازی انلاین
من هستم ولی بازیم مورد داره نمیره تو بازی باید یکی دیگه بخرم تا اون موقع باید صبر کنی شاید 5 شنبه بخرم
من تابحال چند تا بازی با garenaآنلاین بازی کردم خیلی خیلی حال میده.دوتااز اینا :borderlands - hawx
اگه مشکلت اینه که میگه steam is not running اون کرکی که چند صفحه قبل گذاشتن مشکل رو حل میکنه
این قضیه garena چیه دقیقا؟
مثل همون steam و هاماچیه؟
اصلا خود استیم و هاماچی چیه؟
میدونم خیلی سوالام پیش پا افتادس دیگه خودتون ببخشید اخه من زیاد انلاین بازی نمیکنم.
Last edited by sir payman; 14-12-2009 at 16:08.
[quote=sir payman;4489819]اگه مشکلت اینه که میگه steam is not running اون کرکی که چند صفحه قبل گذاشتن مشکل رو حل میکنه
این قضیه garena چیه دقیقا؟
مثل همون steam و هاماچیه؟
اصلا خود استیم و هاماچی چیه؟
میدونم خیلی سوالام پیش پا افتادس دیگه خودتون ببخشید اخه من زیاد انلاین بازی نمیکنم.[/
quoteدرست حدس زدی مشکلم همون steam هست لینک کرکارو بده دانلود کنم شاید درست شه چون خیلی طول میکشه برگردم پیدا کنم
مثل هاماچیه.تو garena چند تا بازی معرفی کرده یعنی تو لیستش هست که اگه اون بازیهارو داشته باشی با browseکردن بازی تو garenaمیتونی بازیو آنلاین بازی کنی.خیلی هم حال میده
تو بازیه hawx وborderlandoداری؟اگه داری بیا آنلاین بازی کنیم.تا اون موقع من l4d2رو درست میکنم
http://www.mediafire.com/download.php?hta5jyy4jmj
حواست باشه تا همه فایلها درست copy و اگه لازم بود درست replace بشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)