تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 47 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 468

نام تاپيک: Aino جاوای لمسی اسلایدر با دوربین 8 مگاپیکسل

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سعید جان تا الان مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری خاصی در aino پیدا نکردی؟؟
    چون در انگلیس هم aino و هم satio بخاطر مشکلات نرم افزاری فعلا فروخته نمیشن تا اپدیت بیاد و گفته شده که مشکل aino در عملکرد تاچ گوشی هست
    نه تا حالا که مشکلی نداشته. فقط توی قسمت تنظیمات دوربینش خیلی خوب نسبت به بقیه جاهاش عمل نمیکنه. چون بقیه جاهاش تاچش خیلی خوبه انتظاراتم رفته بالا
    از لحاظ سرعت عالیه. کیفیت lcdـش فوقالعادست. با 5800 و n97 مقایسه کردم صاب گوشی کفش برید. دقیقا تفاوتشون مثل زمانیه که روی n97 برایتنس رو بزاری رو پائین ترین حالت و آینو رو بزاری رو بالاترین حالت. کاش یه گوشی از سامسونگ دمه دستم بود که با اونم مقایسه میکردم!
    کیفیت دروبینش در عکس و فیلم چطوری هست؟
    کیفیت عکسش خوبه.طوری که Phonearena گفته از C905 و W995 خیلی بهتر عکس میگیره. فیلمش خیلی چنگی به دل نمیزنه. وقتی میزاریش رو واید 24fps فیم میگیره
    کیفیت صدا در چه حدیه؟
    مطمئنم تا الان بهتر از این نداشتیم. واقعا صداش خوبه. مخصوصا توی هندزفری
    از تاچ موقع فرستادن مسیج و تایپ میشه استفاده کرد؟
    نه خیر. وقتی اسلایدش بازه 1جا میشه از تاچش استفاده کرد اونم موقعی که دست به هیچ دکمه ای نمیزنیم و lcd میخواد خاموش بشه. یه تقه که بزنی روش روشن میشه. من نمیدونم چرا همه جاشو تاچ نکردن!!

2. 4 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام دوستان...من یه ریویو فارسی دیدم گفتم واسه شما هم بذارم...به نظرم بدرد بخور اومد/.....

برید به سایت جی اس ام .ای ار و توی قسمت این گوشی بررسیش رو بخونید....

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

من این ریویو رو خوندم و واسم چندتا سوال پیش اومده...ممنون میشم جواب بدین...

1.Opera Mini چی هست...
    2.MW600 رو تا حالا جایی دیدین؟؟؟یه هدست بلوتوث هست...چه قیمت هست؟؟؟
    3.توی ریویوی بالا که گذاشتم این رو نوشته : از قابلیت اختصاصی مدیریت پیام ها نیز استفاده می کند که تنظیمات مختلفی برای حساب های کاربری و گزینه های برای دسته بندی کردن پیام ها در اختیار کاربر قرار می دهد. نرم افزار manage Messages اداره کردن پیام ها را ساده تر می کند. پیام ها را می توان به کارت حافظه یا حافظه تلفن انتقال داد و آنها را با استفاده از تاریخ ، اندازه ، مخاطب و دسته بندی مرتب نمود. با استفاده از دسته بندی می توان پیام ها را به راحتی در فولدرهایی جداگانه قرار داد.
    میشه یگین منظورش از پوشه ساختن چیه؟؟؟اخه واسه من خیلی مهمه که بتونم پوشه بسازم واسه مسیجام که شخصی باشه...
    4.جی پی اس چه طوره؟؟؟خوب کار میکنه؟؟؟باید برنامه نصب کنید؟؟؟ایران رو داره؟؟؟شهرها رو خوب نشون میده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

برید به سایت جی اس ام .ای ار و توی قسمت این گوشی بررسیش رو بخونید....
    ترجمه ریویوی gsmarena
    1.Opera Mini چی هست...
    Web Browser. مرورگر اینترنت مخصوص گوشیهای موبایل
    میشه یگین منظورش از پوشه ساختن چیه؟؟؟اخه واسه من خیلی مهمه که بتونم پوشه بسازم واسه مسیجام که شخصی باشه...
    با استفاده از برنامه manage message میشه smsهارو پوشه بندی کرد. خودش 6-7تا category داره مثل favorites , fun , holidays, important و غیره. البته قابلیت ساختن category هم داره. اینطوری میتونی sms هارو دسته بندی کنی. البته میشه smsهای هر contact هم جدا کرد!
    .جی پی اس چه طوره؟؟؟خوب کار میکنه؟؟؟باید برنامه نصب کنید؟؟؟ایران رو داره؟؟؟شهرها رو خوب نشون میده؟؟؟
    gpsـش خوبه. خودش 4تا برنامه داره. ایران + شهرهای ایران رو هم داره. مهمترینشون google map هست که فکر کنم همه باش آشنایی دارن

6. 3 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cool20063's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

اقا قيمت طهران كسي نداره ؟ نيومده پايين! اندر كفش قوته وريم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

منم میدونم.ولی بعضی از دوستان انگلیسیشون خوب نیست مثل خودم...فکر کنم کمک خوبی باشه واسه اشنایی بیشتر...
    . [/QUOTE]مرورگر اینترنت مخصوص گوشیهای موبایل[/QUOTE]
    ممنون.نصب کردین؟؟مثل اینکه با این برنامه تاچش عمل میکنه...
    با استفاده از برنامه manage message میشه smsهارو پوشه بندی کرد. خودش 6-7تا category داره مثل favorites , fun , holidays, important و غیره. البته قابلیت ساختن category هم داره. اینطوری میتونی sms هارو دسته بندی کنی. البته میشه smsهای هر contact هم جدا کرد!
    یعنی میشه یه پوشه ساخت به اسنم مثلا جک یا شخصی؟؟میشه اگه شما ساختین یه عکس بذارید ازش؟؟
    gpsـش خوبه. خودش 4تا برنامه داره. ایران + شهرهای ایران رو هم داره. مهمترینشون google map هست که فکر کنم همه باش آشنایی دارن[/QUOTE]
    دقتش خوبه؟؟
    Last edited by titanium_zarin; 30-11-2009 at 10:45.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ممنون.نصب کردین؟؟مثل اینکه با این برنامه تاچش عمل میکنه...
    نه هنوز نصب نکردم.
    دقتش خوبه؟؟
    آره خوبه. چون گوشی gps دار نداشتم نمیتونم نظر بدم

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ظاهرا مشکل گوشی فقط شایعه بوده.منبع هم gsmarena.

11. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    مثل اينكه اينو هم مشكل دار شده
    مثل اينكه يه سري از برتانيايي ها در ال سي دي لمسي اينو مشكل بيدا كردن و از مشكل ال سي ديش شكايت كردن .اريكسون هم ميخواد مثل ساتيو اينو رو از بازار جمع كنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ظاهرا مشکل گوشی فقط شایعه بوده.منبع هم gsmarena.
    بله شایعه بوده و این هم متن خبر:
    False alarm: Sony Ericsson Aino hasn’t been pulled out after all

There has been some disturbing news about Sony Ericsson lately. First, the Satio was pulled out in the UK, then, it was, Aino's turn to be held back. Luckily, it turned out that Aino's exile is only a rumor.

Last week we informed you that the Sony Ericsson Aino was being pulled off stores due to some unknown issues (based on a story featured by several sources).

Today however we received word from a Carphone Warehouse representative that says there are absolutely no issues with the handset whatsoever. What's more, there have never been any and they have the Aino well in stock.

Right now, the handset is available in the numerous stores of the company, as well as online. You can check the actual availability status here.

As far as Sony Ericsson themselves are concerned, their (unofficial) statement is that there is nothing happening with the Aino and the press are making this whole thing up.

Seems like this holiday season won't be troubled by the bad people from the press after all as justice scores a victory. Good luck. Aino!

خلاصه ماجرا اینکه مشکل دار بودن aino تنها یک شایعه بوده و حقیقت نداشته و در حال حاضر هم aino در فروشگاهها فروخته میشه

14. این کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •