باید تفنگ هارو با 1 و 2 قلاف کنی بعد با کلیک راست و چپ موس یو شکلیک کنی صحنه آهسته میشه راحت میتونی بکشی
باید تفنگ هارو با 1 و 2 قلاف کنی بعد با کلیک راست و چپ موس یو شکلیک کنی صحنه آهسته میشه راحت میتونی بکشی
سلام
من همون اول بازی که از کوه میای پایین و یک پیرمرد هست گیر کردم باید چکار کنم؟میرم جلو میسوزم پس چکار کنم؟
باتشکر
اون پیرمرد اجازه ورود به داخل مزرعه خودش رو به شما نمیده, و هر وقت شما رو ببینه به بیرون هدایت میکنه.
شما باید به کمک بشکه ای که در اون قسمت وجود داره به طور مخفی از مسیر سمت چپ خودتون رو به پشت کلبه برسونین و به کمکی جعبه به بالای سقف خونه برید و اسلحه رو بردارین.
در همون مزرعه سه بطری کنار هم روی جعبه ای چیده شده که باید اونا رو هدف بگیرین ... بعد میتونین به مسیرتون ادامه بدین.
![]()
سلام
توی دول بین کلانتر که میکوشمش بعد وقتی از شهر خارج میشم با کالسکه تو کالسکه نمیتونم عقب ببینم چون داخلم و اون مردی که با اسب میاد هی شلیک مکنه ومیمیرم چی کار کنم ....
نشون رو به دایره ی قرمز میگیری که رو سر شاخه ی درخته بعد کلیک چپ و نگه میداری و ماسو عقب چلو میکنی
دوستان من اونجایی که دختره رو بغل کرده و مرده از پشت بهش چاقو میزنه گیر کردم
هر کلیدی رو میزتم کار نمیکنه!!!!
لطفا کمک کنید
سلام. متاسفانه صدای بازی در ایکس پی کار نمیکنه. هر کاری هم کردم(غیر فعال کردن صدای مودم-غیر فعال کردن مودم-نصب دایرکت ایکس و redist های بازی و ...)، باز هم نشد!!! البته توی ویندوز سون صدا داره اما وقتی میخواد کاراکتر بازی رو تو اولش انتخاب کنه، از بازی خارج میشه!!! لطفا راهنماییم کنید! خواهش می کنم.
ممنون
!SAM>MAX!
دوستی که در صدای بازی call of juarez مشکل داری با uninstal کردن داریو مودم دیال آپ مشکل صدا برطرف میشه
دوستاني كه مشكل صدا دارن به مسير زير برن
control pane>phone and modem option
بعدش سربرگ مودم رو انتخاب و مودم خود را پاك كنيد
من ويندوز ايكس دارم كه با پاك كردن مودم صدا وصل شد
سلام
اونجايي كه توي دهكده ميره تو هتل پيش دختره و بعد فرار ميكنه مياد بيرون هتل... من اونجا نميدونم چيكار بايد بكنم!!
فكر كنم بايد از شهر رفت بيرون... ولي هر كاري ميكنم آدماي شهر پيدام ميكنن و ميميرم!!
اونجا رو بايد چيكار كرد؟!
سلام
اونجایی که کشیش اسلحه دوربین دار سربازرو ور می داره و چن نفرم می کشه بعدش باید به کجا شلیک کنه ؟ یکی جواب بده لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)