تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چیپست کارت گرافیکی کدوم باشه بهتره ؟

راي دهنده
173. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ATI series

35 20.23%
  • GEFORCE series

138 79.77%
صفحه 17 از 25 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 247

نام تاپيک: بهترين كارت گرافيك از نظر شما (نظر سنجي)

داره خودمونی میشه mrmbmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عزیز من خودم هم قبلا این review رو دیدم و از عملکرد Quad SLI شگفت شده شده بودم...
    بحث اول ما در مورد 7950vsx1950 بود نه quad 7950 در برابر x1950xtx
    مسلما نتایج دو تا با یکی فرق می کنه
    اگه بحث سر بنچمارکه این review رو ببینید که مقایسه بهتری انجام داده
    یعنی x1950xtx با 7950Gx2
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا سایت بسیار مشهور Tomshardware
    نتایجشو میتونی ببینی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در اکثر نتایج 7950 با اختلاف خوبی x1950 رو پشت سر میذاره
    این ریوو که از xbitlabs گذاشتی مربوط به اوایل دوران Quad SLI هس که Quad SLI به صورت تکی به فروش نمی رفت و کارتهای 7900GX2 رو فقط شرکتهایی مثل DELL اونم با سیستم و "درایورهای مخصوص" ارایه می کردن. فکر می کنم در مورد 7950 که قراره روی هر مادربرد SLI ی اجرا بشه قضیه فرق می کنه.
    In order to test the GeForce 7900 quad SLI configuration along with its competitors – GeForce 7900 GTX SLI and Radeon X1900 XT CrossFire – we took two systems from an authorized computer builder based on the Radeon X1900 XT CrossFire and the GeForce 7900 quad SLI and configured just like our typical testbeds. The systems were built using high-quality CoolerMaster CMStacker cases which are big enough to install the long boards and which also provide very advanced cooling: up to four 12cm fans may be installed into the side window and one more sits in the backside.
    من اصلا موافق Quad SLI نیستم اگر 7950 به خاطر قیمت و پرفورمانسش ارزش خرید داره Quad SLI اصلا این طور نیست حداقل تا زمانی که NVIDIA یک درایور خیلی خوب عرضه کنه
    در هر حال
    1x7950GX2>1x x1950xtx
    حداقل در پرفورمانس

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تو تمز هاردور که x1950 بیشتر برده جانم در ضمن یادت نره که x1950 هنوز بتاست و اصلش 14 سپتامبر میاد و اصلش هم مثل 7950 دو هسته ایه اما تو 1 چیپ

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehrdad_ati
    تو تمز هاردور که x1950 بیشتر برده جانم در ضمن یادت نره که x1950 هنوز بتاست و اصلش 14 سپتامبر میاد و اصلش هم مثل 7950 دو هسته ایه اما تو 1 چیپ
    مثل اينكه شما از اون طرفداري دو آتيشه ATI هستين !

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

6600GT الان دیگه به قیمتش نمیرزه
    Geforce 7600GS با 12 خط لوله و قیمت 130 هزار با برند PixelView انتخاب خیلی بهتریه.
    PixelView Gefoece 7600Gs DDr3 هم که از رم های DDR3 استفاده می کنه قیمتش 150 هزار تومانه
    با قیمت 240 تومان هم فقط 7600GT
    با قیمت زیر 100,000 من 7300GT که 80 تا 90 هست رو پیشنهاد می کنم X700Pro کارت خیلی خوبیه و اگر 70-80 باشه که عالیه البته تنها عیبش (که خیلی هم کوچیک نیست) عدم پشتیبانی از directx 9.0c

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی جالبه من برای اولین بار از زبان شما می شنوم که x1950 دوال چیپ هست!! میشه منبعو لطف کنید؟
    در ضمن معمولا نمونه مرجع با بردهای ساخته شده تفاوتی نداره ممکنه درایور های بهینه تری براش بیاد
    والا اون طور که چشم من میدید(!!) تو رزولوشن های بالا تو اکثر تستها این 7950GX2 بود که برنده بود
    اینم نتیجه گیری اخر hardwarezone
    With NVIDIA's dual GPU GeForce 7950 GX2 not really threatened by the newcomer performance-wise, the Radeon X1950 XTX is probably banking on taking down its single core rival with a superior price/performance ratio at reduced thermal output.
    حالا شما میخوای به زور بگی x1950 قوی تره حرفی نیست من بازم می گم x1950 در رده ی high-end انتخاب بسیار پرارزشیه اما قوی ترین نیست.
    این بحث فایده ای نداره و مطمئنا نه شما راضی میشی نه من!!
    خداحافظ

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

1

نقل قول نوشته شده توسط Mirage
    يك جا خوندم كه براي برنامه‌هاي فعلي كارت‌هاي 64 بيتي مناسبه چون برنامه‌هاي موجود بر اساس 64 بيتي طراحي مي‌شوند. و هنگامي كه برنامه‌ بر اساس 64 بيت طراحي شده باشد كارت 64 مثل 128 كار مي‌كند.
    دليلي دال بر اشتباه بودن حرفم نيست و در مقايسه كارت‌هاي گرافيكي اسمي از چند بيتي بودن كارت‌ها نيست و اين مسئله خود بيانگر بي‌اهميت بودن بيت در كارت گرافيك است.

اما اصراري ندارم كه حرف من درست باشد.

در صورتي كه كسي اعتقاد دارد بيت در كارت گرافيك اهميت بالايي دارد با مدرك صحبت كند!

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

ميگرن جان با نظر شما موافقم الان من يك 64 بيتي دارم و خيلي خوب داره كار مي كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه micropersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

هر چی میگیرین بگیرین فقط ATI Radeon 9200 series به خاطر این که قاطی داره . از من گفتن بود.

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 سلام مومن خدا

نقل قول نوشته شده توسط micropersian
    هر چی میگیرین بگیرین فقط ATI Radeon 9200 series به خاطر این که قاطی داره . از من گفتن بود.
    مومن خدا قطعات کامپیوتر رو نمیشه همیشگی بهش گفت مشکل داره شاید اون کارتی که شما گرفتید مشکل داشته باشه...

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mrmbmh
    خیلی جالبه من برای اولین بار از زبان شما می شنوم که x1950 دوال چیپ هست!! میشه منبعو لطف کنید؟
    در ضمن معمولا نمونه مرجع با بردهای ساخته شده تفاوتی نداره ممکنه درایور های بهینه تری براش بیاد
    والا اون طور که چشم من میدید(!!) تو رزولوشن های بالا تو اکثر تستها این 7950GX2 بود که برنده بود
    اینم نتیجه گیری اخر hardwarezone
    With NVIDIA's dual GPU GeForce 7950 GX2 not really threatened by the newcomer performance-wise, the Radeon X1950 XTX is probably banking on taking down its single core rival with a superior price/performance ratio at reduced thermal output.
    حالا شما میخوای به زور بگی x1950 قوی تره حرفی نیست من بازم می گم x1950 در رده ی high-end انتخاب بسیار پرارزشیه اما قوی ترین نیست.
    این بحث فایده ای نداره و مطمئنا نه شما راضی میشی نه من!!
    خداحافظ
    لینکش دیگه گیرم نمیاد اما اگه عضو ati باشی هرروز برات میل از طرف ati میاد و ابتدای پروژه r580+ هم برام میل اومده بود که x1950xtx میتونه dual-gpu هم باشه متاستفانه چون مال 2 ماه پیش بود پاکش کردم البته دوال چیپ نیست مثل 7950 که 2 تا چیپ رو به هم بچسبونند dual-core هست یعنی 2 هسته در 1 چیپ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •