عزیز من خودم هم قبلا این review رو دیدم و از عملکرد Quad SLI شگفت شده شده بودم...
بحث اول ما در مورد 7950vsx1950 بود نه quad 7950 در برابر x1950xtx
مسلما نتایج دو تا با یکی فرق می کنه
اگه بحث سر بنچمارکه این review رو ببینید که مقایسه بهتری انجام داده
یعنی x1950xtx با 7950Gx2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا سایت بسیار مشهور Tomshardware
نتایجشو میتونی ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اکثر نتایج 7950 با اختلاف خوبی x1950 رو پشت سر میذاره
این ریوو که از xbitlabs گذاشتی مربوط به اوایل دوران Quad SLI هس که Quad SLI به صورت تکی به فروش نمی رفت و کارتهای 7900GX2 رو فقط شرکتهایی مثل DELL اونم با سیستم و "درایورهای مخصوص" ارایه می کردن. فکر می کنم در مورد 7950 که قراره روی هر مادربرد SLI ی اجرا بشه قضیه فرق می کنه.
In order to test the GeForce 7900 quad SLI configuration along with its competitors – GeForce 7900 GTX SLI and Radeon X1900 XT CrossFire – we took two systems from an authorized computer builder based on the Radeon X1900 XT CrossFire and the GeForce 7900 quad SLI and configured just like our typical testbeds. The systems were built using high-quality CoolerMaster CMStacker cases which are big enough to install the long boards and which also provide very advanced cooling: up to four 12cm fans may be installed into the side window and one more sits in the backside.
من اصلا موافق Quad SLI نیستم اگر 7950 به خاطر قیمت و پرفورمانسش ارزش خرید داره Quad SLI اصلا این طور نیست حداقل تا زمانی که NVIDIA یک درایور خیلی خوب عرضه کنه
در هر حال
1x7950GX2>1x x1950xtx
حداقل در پرفورمانس