آقا من اینجا گیر کردم تصویر زیر را ببینید همونجا که یه کشتی میاد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من اینجا گیر کردم تصویر زیر را ببینید همونجا که یه کشتی میاد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید با اون توپ به قایق هایی که از اونور رودخونه میان شلیک کنی .
خوب منم بازی را با تایم 4 ساعت و 56 دقیقه تموم کردم .
واقعا راضی کننده بود از همه جهت هم داستان هم گرافیک هم گیم پلی و...
باید با cannon بزنی قایقا روآقا من اینجا گیر کردم تصویر زیر را ببینید همونجا که یه کشتی میاد:
![]()
راضی کننده نه عالی بود.باید با اون توپ به قایق هایی که از اونور رودخونه میان شلیک کنی .
خوب منم بازی را با تایم 4 ساعت و 56 دقیقه تموم کردم .
واقعا راضی کننده بود از همه جهت هم داستان هم گرافیک هم گیم پلی و...
توپه البته روش داره . برای اینکه شلیک ها به هدف بخوره باید نشونه رو بالاتر از هدف بگیری .
اونقدر باید توپ رو شلیک کنی که کشتی بزرگه از بین بره .
در آخر هم باید بری پشت مسلسل تا دشمنای تو آب رو بکشی .![]()
{این تایپکو کسایی که بازی رو تموم نکردن نخونن چون ازجذابیت بازی براتون کم میشه}میگم ولی توماس آخر بازی نامردی کرد که روی روتنها ول کرد ورفت با این که فکر میکرد ویلیام مرده ولی بازم نباید روی رو تنها میذاشت ینی برادرشو به اون دختره وپولا فروخت
اصلا دلیل کشته شدن ویلیام هم تقصیر توماس بود چون اگه این کارو نمی کرد هیچ کدوم از این اتفاقا نمی افتاد
![]()
اقا میشه یکی داستان بازی Call Of Juarez 1 رو بزاره چون من یکشو بازی نکردم ولی دو شو تموم کردم میخوام ببینم داستانش چیه؟؟
این بازی هم تموم شد خداییش خیلی باحال بود اگه کسی این بازی رو بازی نکنه از دستش رفته ما که خیلی حال کردیم هم گرافیکش خوب بود هم داستانش و.......... راستی bakan جون منم با همه حرفات موافقم دلم هم خیلی برا ویلیام سوخت صحنه مرگش واقعا ناراحت کنند بود راستی این مدال چیکار میکرد که همه دنباش بودن ؟
اون طور که من فهمیدم همون نقشه گنجی بود که اخر سر رفت زیر خاکراستی اخراین بازی خیلی شبیه به بازیd gunبود
پس حالا وقتشه بري شماره يك رو بخري چون ادامه اين داستان در شماره يك هست در واقع اين بازي جريانات قبل از شماره يك هست پس و پيشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)