ان شالله پیدا بشه بازم به اون مغازه سر بزن شاید یادش اومده باشه !!! یا تهدید به شکایت کن اکه خلاف باشه می ترسه گوشی رو می ده ؟
برنامه ای که با تغییر سیم کارت برای یک شماره ای که مشخص می کنید sms می ده برای پاکت پی سی وجود نداره؟ من روی نوکیا دارمش.
ان شالله پیدا بشه بازم به اون مغازه سر بزن شاید یادش اومده باشه !!! یا تهدید به شکایت کن اکه خلاف باشه می ترسه گوشی رو می ده ؟
برنامه ای که با تغییر سیم کارت برای یک شماره ای که مشخص می کنید sms می ده برای پاکت پی سی وجود نداره؟ من روی نوکیا دارمش.
Last edited by farredsky; 29-04-2010 at 14:50.
سلام.
منم دعا میکنم پیدا بشه.مال حلال جایی نمیره.
در مورد اون برنامه هم هست حالتهای مختلفی هم داره.مثل اس ام اس.محل گوشی با استفاده از جی پی اس.ارسال اطلاعات سیم کارت جدید از قبیل کانتکتها ,اس ام اس ها و.....منتها باید خیلی با احتیاط استفاده بشه چون اگر شماره ای که بهش میدید درست نباشه گوشی قفل میشه و دیگه باز نمیشه.![]()
سلام دوستان
من قصد خرید این گوشی رو دارم
جایی رو میشناسین که مطمئن باشه؟ اخه میخوام بدون گارانتی بخرم
ممنون میشم اگه پ خ کنید![]()
این توضیحات بالا برای امانیا بودش . برای پرو2 هم همینا جواب میده؟
سلام.
من خودم رو پرو 2 هم تست کردم اما جواب نمیده.![]()
یعنی هیچ راهی برای افزایش حساسیت صفحه پرو2 وجود نداره؟
الان یه کمی سفته به نظرم. در مقایسه با خیلی تاچها فشار خیلی بیشتری باید بدی تا جواب بده
سلام.
یک جستجو میکنم ببینم چیزی میتونم برات پیدا کنم یا نه.من چون مشکلی با تاچ ,تاچ پرو 2 نداشتم و روون عمل میکرد دنبالش نبودم.![]()
سلام منم میخوام برم یگیرم این گوشی رو گوشی فعلیم هم Xperia هست و واقعا عالیه ولی چون بدنش ترک خورده دیگه زده تو ذوقم و میخوام بیام تاچ پرو 2 رو بگیرم
فقط میخوام بپرسم مشکلای این گوشی چیه ؟
از نظر بدنه مشکلی نداره ؟
ویندوز 6.5 روش بدون مشکل روش نصب میشه ؟
مشکل نرم افزاری اینا نداره ؟
تو این چند تا صفحه خوندم که حساسیت تاچ صفحه کم هست و قابلیت Auto Complete نداره همون T9
کلا معایب و مزایا شو بهم بگید
تشکـــــــــــــــر فراوان
salam ...
dogmeye poshte goshie pro 2 chie,va che vaghti kar mikone
gps ro chetor be kar bendazam
che barnamei khobe vasash
tanx az hame
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)