والله منم حیرانم!،مدیر انجمن ir-tci بود!
والله منم حیرانم!،مدیر انجمن ir-tci بود!
درسته، تفاوت داره، همونطور كه شما اگر عكسهايي كه درمورد ويوتي هست را در سايت هاي مختلف ببينيد خيلي تصاويرشون بهتر از عكسهايي هست كه من با گوشيم گرفتم؛ ولي واقعيت به نظر من چيزيه كه من خودم با گوشيم گرفتم؛ چون گوشي من نسخه ي توليد انبوه اين گوشي هاست درضمن يك كاربر معمولي هستم نه عكاس حرفه اي كه بتونمموقع عكس گرفتن تمامي شرايطو درنظر بگيرم و دوربين خيلي درست تنظيم كنم...
مخصوصا در نور داخل خانه، مطمئنما اصلا راضيم نميكنه؛ اكثر لنزهاي اشنايدري كه روي گوشي هاي الجي هست با نور داخل خانه مشكل داره و تصاوير در حالت فول سايز واقعا آبرنگيه (البته بجز سكرت و رنوآر كه با هركدومشون عكس گرفتم واقعا عكسهاشون قابل قبول بود)
من عكسهايي كه از آرنا ديدم، همانطور كه در مورد ويوتي خودم گفتم، به نظرم ميرسه عكسهايي كه من با آرنا بگيرم به احتمال زياد راضيم نميكنه و مثل ويوتي عكس ميگيره...
ولي ويوتي اسمارت توي عكساش درسته كه نويز زياد داره ولي تقريبا سطوح از هم جدا هستند و رنگهاي دو شي كناري از هم جدا هستند و ميشه دو شي با اختلاف سطح را راحت از هم تفكيك داد (در حالت فول سايز) و خط مرزي بين دو جسم يا دو منظره يا دو شي كاملا معلومه..
Last edited by almgti_79; 06-12-2009 at 19:54.
يعني شركت الجي انقدر بي دقت بوده كه گوشي را براي شرايط رطوبت پايين توليد كرده درصورتيكه انقدر دقت داشته كه آرنا را ضد آب بسازه بعد روي بقيه ي گوشي هاش دقت نميكنه؟!!!
درضمن ازشون ميپرسيدي از كجا ميدونه، خودش تست كرده يا اينكه اون هم از يكي شنيده كه طرفي كه اين حرفو زده اصلا توي عمرش اصلا بجز واكي تاكي چيز ديگه اي دستش نگرفته بوده؟!!
به نظرم طرف چرت گفته، من با ويوتي و سكرتم دو هفته قبل با دوستانم رفته بوديم آبگرم محلات، تازه گوشي هامو با خودم برده بودم توي استخر و كنار استخر باهاشون آهنگ پخش ميكردم و چندتا هم عكس گرفتم باهاشون و دو ساعت اونجا بوديمو هيچ آخي نگفت گوشي؛ اينها كه گوشي هاي قديميه ي الجيه، يعني به نظرت گوشي هاي جديد الجي انقدر آبكي ساخته شده اند؟![]()
شنیدم این گوشی تو انگلستان فروش خوبی پیدا کرده!فکر کنم طرف مخش تاب ورداشته
خب انگلیس هم هواش کاملا شرجیه!
دوستان سلام .بچه هایی که میخوان viewty smart بخرن طبقه دوم علاالدین یه گشتی بزنن امروز من 370 قیمت گرفتم البته طبقه پایین 380 -385 میفروختن. چک و چونه میزدم 365 هم میداد با گارانتی پارس کامتل.واقعا گوشی خوش دستیه مخصوصا منوی sclas و تاچش هم که عالیه .تنوع عالی.شفافیت .... گذاشتم برا پس فردا بخرم .البته با وجود اینکه قبلا ویوتی 1 داشتم وخیلی اذیتم کرد.اما نمیشه ازش گذشت .n78 داشتم فروختم واقعا در مقابل این گوشی اسباب بازیه .دوربینش هم اینطور که میگن بد نیست الته من شب امتحان کردم.
مدیر اون انجمن همچنین روی حرف خودش هست! خیلی هم با منطق صحبت میکنه.چند نفر هم با توجه به سابقه ای هم که داشت،حرفش رو تایید کردند
(حساسیت گوشی به هوای شرجی)
آدرس میدی؟!مدیر اون انجمن همچنین روی حرف خودش هست! خیلی هم با منطق صحبت میکنه.چند نفر هم با توجه به سابقه ای هم که داشت،حرفش رو تایید کردندمیخوام حالشو بگیرم!
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک
فقط به جای ستاره ها بذار ir-tci*org!
Last edited by fanoos1; 12-12-2009 at 09:29.
حوصله ي عضو شدن نداشتم كه ببينم چي ميگه؛ ولي اگر شما عضويد اون چندتا عكسي كه از آرنا گرفتن كه توي ليوان آب شنگولي قرارش دادن يا اينكه توي -20 درجه سانتيگراد قرار دادن يا زير آب شستنش را هم توي تاپيك اونها آپ كن و بگو چه توضيحي در مورد اين عكسها دارن؟؟؟
منكه اصلا حرف اونو قبول نميكنم!!!!!!
ای بابا، من عضو بودم از قبل، ولی باید 10 تا پست مفید بدم تا ببینم پستشونو!فقط به جای ستاره ها بذار ir-tci*org!عجب سایته مسخره ای دارنا! اگه حوصله کردم پست میدم تا جواب بدم بهشون....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)