آقا اگه کرک کردی بزار ما هم تست کنیم ببینیم چجوریه؟
هر چند بعید میدونم نرم افزارش مالی باشه!
آقا اگه کرک کردی بزار ما هم تست کنیم ببینیم چجوریه؟
هر چند بعید میدونم نرم افزارش مالی باشه!
پس با این حساب از فردا بزنگیم به این بانکها کچلشون کنیم تا مشکل را حل کنن حالا از این قیمت مطمعنی یا نه بچه ه همه جمع شیم بزنیم تو پوز این وکیوم یه کاری کنیم که برای اونا نصرفه
با قسمت دوم حرفات موافقم انصافا چیز مالی نیست اونقدر که تو نت تبلیغشو میکنن و قیمتهای نجومی می دن براش صد رحمت به سیستم خودمون
سلام
من میلاد سعادتی ، همون شهر موبایل هستم
طاعات و عبادات همتون قبول باشه
کسی دنبال من میگرده ؟؟؟؟؟
من پول کیو خوردم ؟
اگه کسی واقعا نه از روی حسادت ، بلکه مردونه وار از من شاکی هست بسم الله 09117000012 ، 09192670815 ، 09355246300 ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
تایپیک شماره 129 sabamobile :
( من خودم به شهر موبایل پول واریز کردم تا نرم افزار خرید کارت شارژ را برایم بفرستند پول را گرفتند ولی نرم افزار که نفرستاند هیچ - جواب تلفن هم دیگه نمی دند - همش سرکاریه و کلاهبرداریه ) چرا شماره موبایل خودتو نذاشتی تا بقیه هم بهت زنگ بزنن و واسشون تعریف کنی قضیه رو ؟؟؟
نمیدونمم اسمت چیه ولی فکر کنم که شما از همون آدمهایی باشی که در رابطه با اینکه نرم افزار بنده انحصاری مخصوص یک استان هست و با جواب منفی مبنی بر فروش نرم افزار به شما و پایین اومدن و خرد شدن غرورتون تو شهرتون شده باشید .
اگر هم اینقدر دیر جواب شما رو تو این تایپیک دارم میدم چون الان یکی از دوستان که نماینده خوزستان هست این تایپیک رو به بنده نشون داد .
ماه رمضون هست التماس دعا
این چند مدت که سایت خوب بود نهایتا یک میلیون خرید اینترنتی تو روز داشت حالا من منمیدونم رو هر شارژ چقدر داره میخوره ولی فرضا بخواد روزی 2 میلیون تا شارژ زیر قیمت به این شرکتا بده سودشو در میاره اونیم که اینترنتی بفروشه به کنار پس اینا جایی نمیخوابن که آب از زیرشون رد شه به نظر من وکیوم آنچنان تاثیری نداره ولی اگه کارتش بیاد باید کازه کوزه رو جمع کنیم
عزیز برادر اگه من گفتم کارشون احمقانه هست برای اینکه که تزریق یه دیتا بیس اونقدر هزینه نداره فقط کافیه شما به نرم افزار مخصوصتون دستور بدید که مثلا 1 میلیون شماره بر اساس الگوریتم که براش تعریف شده براتون بسازه اونم تو کمتر از چند ثانیه برات این کار رو می کنه و بازم شما فقط باید اونو با دیتا بیس جدید جایگذین کنید آیا این هزینه بیشتری داره یا نه ویا سود کمتری یا فروش زیر قیمت اون 1 میلیون به شرکتها به هر حال مشکل اینه که مملکت این قدر بیکار داره که دارن از این طریق کار می کنن درستش همون که اصولی باشه ولی خوب لمیدوارم که نشه چون خیلی ها هستن که داران از این طریق نون می خورن به ول دستمون ری این کار برای دادن قصد هاشون حساب کرده بودن
بچه ها الان کسی میتونه شارژ بگیره؟ از کدوم درگاه و با کارت کدوم بانک؟؟
تا دیروز از بانک ملی میشد به زحمت یه تعدادی گرفت اما سامان که به کل تعطیل بودش بقیه رو نمیدونم!!
سلم دوست من
به نظر من هم کار احمقانه ای هست اگه بخواد زیر 2 تومن بده به شرکتا ولی خوب اگه 2 تومن به اونا بفروشه به نظر من براش خوبه بیشتر میصرفه من خودم لیسانس الکترونیک دارم 8 ماه از خدمت اومدم هنوز بیکارم ( البته کافی نت دارم ) یه شغل که به رشته من بخوره و بیگاری نکشن ازم پیدا نکردم منم از این راه دارم پول در میارم اگه بخواد اینم از دستم بره دیگه نمیدونم چی کار کنم منم دوست دارم این روال به همین صورت بمونه ولی خوب خودتم میدونی تو این کار آدم شیاد زیاده سر مردم کلاه میذارن یه ورق کاغذه دیگه سر همین قضیه شاکی زیاد داره شاید به ارتباطات سیار فشار بیارن اونام کارتیشو بدن بیرون من معتقدم فعلا که تنور داغه بچسبونیم تا بعد خدا بزرگه
حالا شماها که از سایت این همه شارژ میخرید چقدر از پولتون به ... رفته؟
خیلی از کسانی که واسه من شارژ میوردند میگن که بابت پولی که تو بانک گیر میکنه خیلی ضرر کردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)