تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 100 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه آقا جون کار می کنه مشکل کرک هم حل شد ولی مگه قرار نیست این نرم افزار اتوماتیک باشه اگه نباشه که فایده نداره من که نتونستم اتوماتیکش کنم روش قبلی برام خیلی راحتر است
    آقا اگه کرک کردی بزار ما هم تست کنیم ببینیم چجوریه؟
    هر چند بعید میدونم نرم افزارش مالی باشه!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

قیمت وکیوم شده به صورت عمده 2300

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

پس با این حساب از فردا بزنگیم به این بانکها کچلشون کنیم تا مشکل را حل کنن حالا از این قیمت مطمعنی یا نه بچه ه همه جمع شیم بزنیم تو پوز این وکیوم یه کاری کنیم که برای اونا نصرفه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

12

آقا اگه کرک کردی بزار ما هم تست کنیم ببینیم چجوریه؟
    هر چند بعید میدونم نرم افزارش مالی باشه!
    با قسمت دوم حرفات موافقم انصافا چیز مالی نیست اونقدر که تو نت تبلیغشو میکنن و قیمتهای نجومی می دن براش صد رحمت به سیستم خودمون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من میلاد سعادتی ، همون شهر موبایل هستم
    طاعات و عبادات همتون قبول باشه
    کسی دنبال من میگرده ؟؟؟؟؟
    من پول کیو خوردم ؟
    اگه کسی واقعا نه از روی حسادت ، بلکه مردونه وار از من شاکی هست بسم الله 09117000012 ، 09192670815 ، 09355246300 ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    تایپیک شماره 129 sabamobile :
    ( من خودم به شهر موبایل پول واریز کردم تا نرم افزار خرید کارت شارژ را برایم بفرستند پول را گرفتند ولی نرم افزار که نفرستاند هیچ - جواب تلفن هم دیگه نمی دند - همش سرکاریه و کلاهبرداریه ) چرا شماره موبایل خودتو نذاشتی تا بقیه هم بهت زنگ بزنن و واسشون تعریف کنی قضیه رو ؟؟؟

نمیدونمم اسمت چیه ولی فکر کنم که شما از همون آدمهایی باشی که در رابطه با اینکه نرم افزار بنده انحصاری مخصوص یک استان هست و با جواب منفی مبنی بر فروش نرم افزار به شما و پایین اومدن و خرد شدن غرورتون تو شهرتون شده باشید .

اگر هم اینقدر دیر جواب شما رو تو این تایپیک دارم میدم چون الان یکی از دوستان که نماینده خوزستان هست این تایپیک رو به بنده نشون داد .

ماه رمضون هست التماس دعا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه آقا جون کار می کنه مشکل کرک هم حل شد ولی مگه قرار نیست این نرم افزار اتوماتیک باشه اگه نباشه که فایده نداره من که نتونستم اتوماتیکش کنم روش قبلی برام خیلی راحتر است

راستی اگه مخابرات بخواد زیر این قیمت بده که کلا آخر حماقته با همین کارای که داریم انجام می دیم مگه دیتا بیسش چقدر دوام می یاره وزود خالی می شه و باید دوباره یه دیتا بیس جدید تزریق کنن ضمن اینکه کلی از پول ملت رو هم می خوره و البته شارژ را هم داره با همون قیمت 2000 می ده ولی اگه قراره به اون شرکتها بده خوب باید ارزون تر بده به نظر کار احمقانه ای هست
    این چند مدت که سایت خوب بود نهایتا یک میلیون خرید اینترنتی تو روز داشت حالا من منمیدونم رو هر شارژ چقدر داره میخوره ولی فرضا بخواد روزی 2 میلیون تا شارژ زیر قیمت به این شرکتا بده سودشو در میاره اونیم که اینترنتی بفروشه به کنار پس اینا جایی نمیخوابن که آب از زیرشون رد شه به نظر من وکیوم آنچنان تاثیری نداره ولی اگه کارتش بیاد باید کازه کوزه رو جمع کنیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

عزیز برادر اگه من گفتم کارشون احمقانه هست برای اینکه که تزریق یه دیتا بیس اونقدر هزینه نداره فقط کافیه شما به نرم افزار مخصوصتون دستور بدید که مثلا 1 میلیون شماره بر اساس الگوریتم که براش تعریف شده براتون بسازه اونم تو کمتر از چند ثانیه برات این کار رو می کنه و بازم شما فقط باید اونو با دیتا بیس جدید جایگذین کنید آیا این هزینه بیشتری داره یا نه ویا سود کمتری یا فروش زیر قیمت اون 1 میلیون به شرکتها به هر حال مشکل اینه که مملکت این قدر بیکار داره که دارن از این طریق کار می کنن درستش همون که اصولی باشه ولی خوب لمیدوارم که نشه چون خیلی ها هستن که داران از این طریق نون می خورن به ول دستمون ری این کار برای دادن قصد هاشون حساب کرده بودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها الان کسی میتونه شارژ بگیره؟ از کدوم درگاه و با کارت کدوم بانک؟؟
    تا دیروز از بانک ملی میشد به زحمت یه تعدادی گرفت اما سامان که به کل تعطیل بودش بقیه رو نمیدونم!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

عزیز برادر اگه من گفتم کارشون احمقانه هست برای اینکه که تزریق یه دیتا بیس اونقدر هزینه نداره فقط کافیه شما به نرم افزار مخصوصتون دستور بدید که مثلا 1 میلیون شماره بر اساس الگوریتم که براش تعریف شده براتون بسازه اونم تو کمتر از چند ثانیه برات این کار رو می کنه و بازم شما فقط باید اونو با دیتا بیس جدید جایگذین کنید آیا این هزینه بیشتری داره یا نه ویا سود کمتری یا فروش زیر قیمت اون 1 میلیون به شرکتها به هر حال مشکل اینه که مملکت این قدر بیکار داره که دارن از این طریق کار می کنن درستش همون که اصولی باشه ولی خوب لمیدوارم که نشه چون خیلی ها هستن که داران از این طریق نون می خورن به ول دستمون ری این کار برای دادن قصد هاشون حساب کرده بودن
    سلم دوست من
    به نظر من هم کار احمقانه ای هست اگه بخواد زیر 2 تومن بده به شرکتا ولی خوب اگه 2 تومن به اونا بفروشه به نظر من براش خوبه بیشتر میصرفه من خودم لیسانس الکترونیک دارم 8 ماه از خدمت اومدم هنوز بیکارم ( البته کافی نت دارم ) یه شغل که به رشته من بخوره و بیگاری نکشن ازم پیدا نکردم منم از این راه دارم پول در میارم اگه بخواد اینم از دستم بره دیگه نمیدونم چی کار کنم منم دوست دارم این روال به همین صورت بمونه ولی خوب خودتم میدونی تو این کار آدم شیاد زیاده سر مردم کلاه میذارن یه ورق کاغذه دیگه سر همین قضیه شاکی زیاد داره شاید به ارتباطات سیار فشار بیارن اونام کارتیشو بدن بیرون من معتقدم فعلا که تنور داغه بچسبونیم تا بعد خدا بزرگه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

حالا شماها که از سایت این همه شارژ میخرید چقدر از پولتون به ... رفته؟
    خیلی از کسانی که واسه من شارژ میوردند میگن که بابت پولی که تو بانک گیر میکنه خیلی ضرر کردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •