سلام
ACCER 5733
برای گرافیک نوشته Intel HD این یعنی چی؟؟ معادل 512 میشه؟؟
مرسی
سلام
ACCER 5733
برای گرافیک نوشته Intel HD این یعنی چی؟؟ معادل 512 میشه؟؟
مرسی
یعنی خود cpu جای هسته ی گرافیکی هم کار میکنه. در حد کارای معمول و نه بازی جواب میده. البته اگه cpu از سری جدید اینتل (Ivy Bridge) باشه خیلی بهتره.
البته گمونم جای این سوال اینجا نبود![]()
یعنی نمیه انتی ویروس رو عوض کرد دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟
دل5110
بدنه با کیفیتی نداره و زود کثیف میشه همین بقیه چیزاش حتی از اپل هم بهتره
سلام ، من به يه مشكلي برخورد كردم ، من يه lenovo y580 يك ماه پيش خريدم بعد از نصب درايور صدا لب تاپ ريستارت ميشه چند بار ويندوز عوض كردم ديدم بدتر ميشه ، ديدم نشد رفتم گارانتي سازگار گفتم من از شهرستان اومدم و كارم خيلي حساسه بايد زود برگردم اگه مشكل نرم افزايه حلش كنين اگه نيست برام عوضش كنين اول قبول نكرد گفت بايد بري 2 هفته ديگه بياي با اصرار من گفت كه خيلي خوب يه ويندوز بهت ميدم برو نصب كن ،كردم بعد كه داريور ها رو نصب كردم بازم اونجوري شد بعد دوباره گفت نه بايد بررسي بشه بعد از يه هفته زنگ زدم گفت اگه قطعش باشه درستش ميكنيم اگه نباشه براتون عوض ميكنيم فرداش گفت جعبه ش رو بيار رفتم دادم يه لبتاپ دسته 2 كه روش زدگي داشت برام اوورد ، گفتم مرديكه مسخره كردي من لب تاپ با باطري نو رو دادم رفتي دستگاه كهنه اوردي ، نگرفتم دوباره چند وقت بعد گفت بيا ، رفتم همون اوورد باهاشون بحثم شد نگرفتم ، ميخوام از طريق قانوني عمل كنم از چه طريقي بهتره در ضمن الان بعد از 20 روز از تاريخي كه دادن گذشته ميتونم خسارت كاري مو كه نصف قيمت لپ تاپ هست بگيرم ؟ ممنون ميشم از راهنماييتون
Last edited by hosein-p30; 04-11-2012 at 23:32.
نظرتون در مورد اینها چیه ؟
کدومشون بهترن؟
Asus N55SL
Samsung NP350V5X-S03AE
سلام. ممکنه لطف کنید و مزایا و معایب این سه مدل رو بزارید؟
asus n76vz
samsung np7007zc-s01us
hp envy dv7 - 7212nr
مرسی![]()
یه سوال داشتم..قبلا" رو چند تا لپ تاپ سونی که ویندوز اورجینال نصب بود دیده بودم.
وقتی ویندوز لپ تاپ خراب میشد یا میپرید موقع بالا اومدن لپ تاپ با زدن دکمهf10 وارد نصب ویندوز میشد و دوباره ویندوز اورجینال رو مثل روز اول با همه برنامه های اختصاصی سونی و همه درایور ها ی لپ تاپ نصب میشد.میخواستم بدونم برندهای دیگه هم چنین امکانی رو دارن؟؟؟
الان اغلب لپ تاپ ها ریکاوری دارند
لطفا معایب لب تاپ asus n550jv رو بگید میخوام بخرمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)