تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 1211 اولاول ... 713141516171819202127671175171017 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

............................................
    عوض کردن بحث
    ........................................

'گیم پلی ............
    ....................................
    استیل ................

خدایی این بازیکن استیل داره !؟
    ناسازگاری داره ................

یه نگاه به سه بازیکن زیر بنداز ................از نظر هیکل بدنی دقیقا مثل هم هستند ........اگر سه تا عکس رو save کن و پشت سر هم رد کنی متوجه میشی من چی میگم ..........فقط پشت سره بازیکنا عوض شده
    شما واقعا نسخه NG فیفا 09 رو بازی کردی؟
    اگه نکردی حداقل برو نقد های فیفا 09 رو بخون دیگه این بحثا پیش نمیاد!
    من نخواستم بحث رو عوض کنم نوید جان گفتن!
    وقتی خود سازنده ساکر میاد و میگه که استیل های بازی کنان فیفا عالی هستش اونوقت شما میای میگی که استیل نداره؟!!!
    واقعا عجیب هستش! اگه کمی تعصبت رو کم کنی مطالب رو خیلی بهتر قبول و درک میکنی! چون تعصب بیش از حد چشم آدم ها رو رو حقیقت میبنده!
    اصلا بیش تر نقد ها رو این نکته که مدل ها و استیل بازیکنان خیلی واقعی هستش! نمی دونم شاید شما چیزایی رو از بازی دیدی که منتقد های سایتهای بزرگی چون GameSpot و IGN ندیدن!!!

2. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما واقعا نسخه NG فیفا 09 رو بازی کردی؟
    اگه نکردی حداقل برو نقد های فیفا 09 رو بخون دیگه این بحثا پیش نمیاد!
    من نخواستم بحث رو عوض کنم نوید جان گفتن!
    وقتی خود سازنده ساکر میاد و میگه که استیل های بازی کنان فیفا عالی هستش اونوقت شما میای میگی که استیل نداره؟!!!
    واقعا عجیب هستش! اگه کمی تعصبت رو کم کنی مطالب رو خیلی بهتر قبول و درک میکنی! چون تعصب بیش از حد چشم آدم ها رو رو حقیقت میبنده!
    اصلا بیش تر نقد ها رو این نکته که مدل ها و استیل بازیکنان خیلی واقعی هستش! نمی دونم شاید شما چیزایی رو از بازی دیدی که منتقد های سایتهای بزرگی چون GameSpot و IGN ندیدن!!!
    من نظره شخصی خودم رو با توجه به عکسها و مستندات میگم ..............

این تعصب نیست ...........این نظر هر کس هستش همون طور که شما در مورد pes نظر دادی منم نظرمو گفتم و برات چندتا عکس گذاشتم ...................استدلال من این بود ...........

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

من نظره شخصی خودم رو با توجه به عکسها و مستندات میگم ..............

این تعصب نیست ...........این نظر هر کس هستش همون طور که شما در مورد pes نظر دادی منم نظرمو گفتم و برات چندتا عکس گذاشتم ...................استدلال من این بود ...........
    شما برو fifa 09 رو روي X360 يا PS3 بازي كن
    مطمئنم در اين مورد نظرت عوض ميشه

5. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خیلی جالبه!!!!!

هم همینا هم از ساکر بهترن
    ساکر که اصلا انیمیشن توش وجود نداره!!!!!! ( اینقدر افتضاحه )
    خوب اگه ما هم بخوایم یک چنین عکس هایی برای ساکر بزاریم که همه میخندن
    ساکر که خیلی بدتره!!!
    بعدشم تا موقعی که بخوان برای هر بازیکنی موقع گل زدن یک نوع انیمیشن درست کنن یا همه ی بازیکن ها رو به شکلی جدا درست کنن دیگه فکر کنم ps6 هم جواب نده!!!!!!!!
    میدونین چی همه بازیکن داره فیفا؟؟؟؟ ( تمام باشگاه های معروف و حتی غیر معروف های اروپا هستند!! کره آمریکای جنوبی و ... میدونین چی همه میشه!!!!! )
    پس معمولیه که بسیاری از انیمیشن ها از 30 یا 40 تا ( شاید کم تر یا بیشتر ) بیشتر پیروی نکنند!!!
    تازه اگه اینا ماله نسخه ی کنسولی باشه!!!!!!!!!
    اصلا همچین چیزی غیر ممکن هست که هر بازیکنی استیله خاصه خودشو داشته باشه ( با اون حجم زیاد بازیکن ها ).

7. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

خیلی جالبه!!!!!

هم همینا هم از ساکر بهترن
    ساکر که اصلا انیمیشن توش وجود نداره!!!!!! ( اینقدر افتضاحه )
    خوب اگه ما هم بخوایم یک چنین عکس هایی برای ساکر بزاریم که همه میخندن
    ساکر که خیلی بدتره!!!
    بعدشم تا موقعی که بخوان برای هر بازیکنی موقع گل زدن یک نوع انیمیشن درست کنن یا همه ی بازیکن ها رو به شکلی جدا درست کنن دیگه فکر کنم ps6 هم جواب نده!!!!!!!!
    میدونین چی همه بازیکن داره فیفا؟؟؟؟ ( تمام باشگاه های معروف و حتی غیر معروف های اروپا هستند!! کره آمریکای جنوبی و ... میدونین چی همه میشه!!!!! )
    پس معمولیه که بسیاری از انیمیشن ها از 30 یا 40 تا ( شاید کم تر یا بیشتر ) بیشتر پیروی نکنند!!!
    تازه اگه اینا ماله نسخه ی کنسولی باشه!!!!!!!!!
    اصلا همچین چیزی غیر ممکن هست که هر بازیکنی استیله خاصه خودشو داشته باشه ( با اون حجم زیاد بازیکن ها ).
    اينو فراموش كردي: توي فيفا بعد از گل زدن ميتوني بازيكن رو كنترل كني و نوع شادي بعد از گل اون رو مشخص كني

9. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام!!
    بابا دست خوش!چند به ده!!
    از چند طرف افتادین سر گوگل بوی!:د ی
    واقعا نه وجدانا واقعا ها این همه از فیفا تعریف کردین!این همه از خوبیهاش در مقابل ساکر حرف زدید!ولی خوبه خوبی ساکر را هم ببینید دیگه!
    شما میگید فیفا استیلش خوبه!
    شما میگید فیفا را میشه بعد از گل بازیکنا را هدایت کرد!
    شما میگید اون عکسها که گوگل بوی عزیز گذاشته مخصوصا اون که پشت سر هم گداشته بود از فیفای نسل بعدی نیست!!دیگه من دارم شک میکنم شما خودتون فیفای نسل بعد را نمیتونید تشخیص بدید!!اگه نسل بعد نبود چی بود!من نمیدونم!
    شما یعنی نمیتونید ببینید قابلیت افتادن پیراهن روی شورت را فقط فیفا در بازی فیفای نسل بعد درست کرده!نه فیفا PC این قابلیت را داره نه مال PS 2!این چیز به این واضحی!شما که بازی کردید نمیخواید قبول کنید!حالا اینو کار ندارم!
    ولی این همه از فیفا تعریف کردید!!!قبول
    این همه قابلیت داره قبول!!
    ولی حداقل نمیخواید قبول کنید که طراحی چهره و پیراهن توی PES بهتر هست!!یک چیز به این مشهودی!واقعا اینو دیگه قبول نکنید جمعش کنیم بریم!
    درسته گرافیک کلی بهتر هست و این درست هست ولی دیگه خوبی Pes را هم ببینیم!
    طراحی چهره تو Pes 2009 بهتر از فیفا بوده حالا چه برسه به Pes 2010!!!!!!!!!!

11. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این دو تا عکس صد در صد مال نکست است ....
    ولی اینو بگم من نکستو بازی کردم و دیدم تقریبا میشه گفت نسخه ی نکست وکارنت فیفا از لحاظ فیس با هم مشترکن ومیشه گفت مثل همن من بارها نگاه کردم ولی در کل فیفا صورت بعضی بازی کنان معروف مثل زلاتان کاسیاس رائول رونی وچندین نفر رو فو ق الاده طراحی کرده واین نکته رو اضافه کنم که در کل فیفا رو فزیک و3d صورت فرم سر حالتهای مو نیم رخ وغیره خیلی دقت میکنه و کارش خیلی خوبه ولی از نظر تکسچر از عکسای واقعی بازیکنان استفاده نمیکنه حد اقل این جور به نظر میاد ...
    ولی پرو بر عکسشه دقیقا ینی تکچر فیس بازیکنا از عکسای واقعی خودشون اسکن شده و فیزی زیاد جالبی نداره وفقط از روبه رو که نگاه میکنی خیلی شبیهن واز لحاظ 3d زیاد جالب نیست از نیم رخ وحالت مو ها وفرم سر بازیکنان وقت با عکسای واقعی مقایسه میکنی مبینی ....
    درکل فیفا بعضی چهره هاش خیلی خوبن بعضیاش افتضاحن مثل همین دو عکس بالا و پرو میشه گفت تما بازیکناشو شبیه به خودشون میسازه چون عکس خودشون اسکن شده ولی از لحاظ 3d جالب نیست ....
    امسال به نظر میرسه علاوه بر تکسچر رو فیزیک صورت بازیکناش بیشتر دقت کرده اگر عکس مسی واقعی باشه و همشون مثل مسی از اول ساخته شده باشه ...
    در مورد لباسم به نظر من پرو ضعف زیاد داشت مثلا شورت ورزشی خیلی بد بود ولی فیفا بهتر بود اگه دقت کرده باشین لباس تمام باشگاه ها نسبت به یکی دو سال پیش تنگ تر واندامی تر شده که فیفا خیلی خوب به این مسئله دقت کرد ...در مورد کل هیکلام به نظر من فیفا بهتر بوده اندام بازیکنا از نظر کلی بهتر بوده ولی پرو بازیکناش خیلی هیکلن از ساعد بازیکنا گرفته مثل بادی بیلدینگ کارا و رونها وپاهاشون به ترز عجیبی هجیمه مثل رونی کلمن شدن همشون این اگر باور نمی کنین میتونین تو عکس چند صفحه ی پیش که دوست عزیزم گوگل بوی گزاشته بود ببینین عکس واقعی مسی با عکس مسی در ساکر کنار همه رونشون و ساعدا وکل هیکل رو مقایسه کنین میبینین مسی یه جورای زیادی کتو کلفته ....
    این مقایسه ها همش مال دو نسخه ی نکست بود والبته نظر شخصیه من
    كاملا تائيد ميشه طراحي ران پاي بازيكنان توي PES واقعا زشت بود من هم خيلي با اين موردش مشكل داشتم نيم تنه پاينشون يه جوريه انگار بازيكنا پوشك پوشيدن يه ذره لاغر كنه ران هاي بازيكنان رو بد نميشه

سلام!!
    بابا دست خوش!چند به ده!!
    از چند طرف افتادین سر گوگل بوی!:د ی
    واقعا نه وجدانا واقعا ها این همه از فیفا تعریف کردین!این همه از خوبیهاش در مقابل ساکر حرف زدید!ولی خوبه خوبی ساکر را هم ببینید دیگه!
    شما میگید فیفا استیلش خوبه!
    شما میگید فیفا را میشه بعد از گل بازیکنا را هدایت کرد!
    شما میگید اون عکسها که گوگل بوی عزیز گذاشته مخصوصا اون که پشت سر هم گداشته بود از فیفای نسل بعدی نیست!!دیگه من دارم شک میکنم شما خودتون فیفای نسل بعد را نمیتونید تشخیص بدید!!اگه نسل بعد نبود چی بود!من نمیدونم!
    شما یعنی نمیتونید ببینید قابلیت افتادن پیراهن روی شورت را فقط فیفا در بازی فیفای نسل بعد درست کرده!نه فیفا PC این قابلیت را داره نه مال PS 2!این چیز به این واضحی!شما که بازی کردید نمیخواید قبول کنید!حالا اینو کار ندارم!
    ولی این همه از فیفا تعریف کردید!!!قبول
    این همه قابلیت داره قبول!!
    ولی حداقل نمیخواید قبول کنید که طراحی چهره و پیراهن توی PES بهتر هست!!یک چیز به این مشهودی!واقعا اینو دیگه قبول نکنید جمعش کنیم بریم!
    درسته گرافیک کلی بهتر هست و این درست هست ولی دیگه خوبی Pes را هم ببینیم!
    طراحی چهره تو Pes 2009 بهتر از فیفا بوده حالا چه برسه به Pes 2010!!!!!!!!!!
    صحبت چند نفر به يه نفر نيست دوست عزيز صحبت نقدهايي هست كه از بازي ميشه البته گوگل بوي عزيز روي PES حساسيت خاصي دارند و به قول معروف ياد اون شعر افتادم اگر در ديده مجنون نشيني به جز خوبي ليلي نبيني حالا واقعا براي من يكي ثابت شده گوگل عزيز كلا به PES علاقه داره حتي اگه 2010 از هر لحاظ ضعيف تر از PES 5 هم بشه امكان نداره گوگل بوي اذعان كنه كه بازي خوب نيست و باز هم دنبال زيبايي هاي بازي خواهد بود در كل داره با PES حال مي كنه. واسه همين هست كه شباهت فيس هاي PES خيلي براش جالب هست. در حاليكه همونطور كه مسعود عزيز گفتن كار بزرگي نيست قيافه هاي بازيكنان رو به صورت روكشي از عكس واقعي اونها روي صورت بازيكن بكشن. درسته؟ مهم اينه كه اين ها رو طراحي كنه كه نميتونه واقعا اين قدرت و ابتكار و هنر رو نداره نمونه اش رو در قيافه شجاعي نكونام و تيموريان ديديم در قيافه هامشيك هم ديديم چون فيس Special نداره واسه اينا حتي نمي تونه شبيه سازي كنه با صورت گري. ولي توي فيفا صورتگري ها واقعا قابل تحسين هست حداقل عكس 2 بعدي رو نمي چسبونه روي تكسچر 3 بعدي. ولي به نظر مي رسه 2010 اين مسائل در PES 2010 اصلاح بشه

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

صحبت چند نفر به يه نفر نيست دوست عزيز صحبت نقدهايي هست كه از بازي ميشه البته گوگل بوي عزيز روي PES حساسيت خاصي دارند و به قول معروف ياد اون شعر افتادم اگر در ديده مجنون نشيني به جز خوبي ليلي نبيني حالا واقعا براي من يكي ثابت شده گوگل عزيز كلا به PES علاقه داره حتي اگه 2010 از هر لحاظ ضعيف تر از PES 5 هم بشه امكان نداره گوگل بوي اذعان كنه كه بازي خوب نيست و باز هم دنبال زيبايي هاي بازي خواهد بود در كل داره با PES حال مي كنه. واسه همين هست كه شباهت فيس هاي PES خيلي براش جالب هست. در حاليكه همونطور كه مسعود عزيز گفتن كار بزرگي نيست قيافه هاي بازيكنان رو به صورت روكشي از عكس واقعي اونها روي صورت بازيكن بكشن. درسته؟ مهم اينه كه اين ها رو طراحي كنه كه نميتونه واقعا اين قدرت و ابتكار و هنر رو نداره نمونه اش رو در قيافه شجاعي نكونام و تيموريان ديديم در قيافه هامشيك هم ديديم چون فيس Special نداره واسه اينا حتي نمي تونه شبيه سازي كنه با صورت گري. ولي توي فيفا صورتگري ها واقعا قابل تحسين هست حداقل عكس 2 بعدي رو نمي چسبونه روي تكسچر 3 بعدي. ولي به نظر مي رسه 2010 اين مسائل در PES 2010 اصلاح بشه
    عجب!!
    واقعا عجب!
    وقتی فیفا 2009 از نظر چهره و شبیه سازی نتونسته به Pes 2009 برسه(واقعیت هست که متاسفانه شما هر جور که هست دارید این حداقل یک برتری را انکار میکنید!!!!!!!!!!!!!!) چرا دارین توجیه میکنین این قضیه را!!!!!!
    حالا اینو ببینید!!گوگل بوی و حتی خود من قبول میکنم فیفا گرافیکش بهتر هست و هزار تا نکته قوت داره!!ولی اینو نمیشه انکار کرد تکرار میکنم انکار کرد که از نظر چهره Pes بهتر هست از فیفا!!!!!
    ما حی داریم میگیم چهره متاسفانه دوستان اینو ول کردند کلید کردند روی گیم پلی و خوشحالی گل!!!ما میگیم اره اون گل و ....خوب (این از این)
    چهره را درست نتونست بکنن!!
    حالا میخواد عکس باشه میخوای 3 بعدی باشه!!این مهم چهره های Pes بهتر هست!!!دیگه چرا از این حرفها 3 بعدی و.....میارید وسط من نمیدونم!!و اینکه مهم نیست عکس باشه که شما داری کلا کونامی را در ساخت بازی زیر سوال میبری!!!
    برای من مهم نیست که 3 بعدی باشه مهم اینه که شبیه باشه و این چیزی هست که در Pes 2009 هست و در فیفا 2009 نیست!!!حالا با خودتون دیگه اما حالا FIFA 10 هم رو نمایی میشه Pes 2010 هم اون موقع میبینید دیگه!!!

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ساکر که اصلا انیمیشن توش وجود نداره!!!!!! ( اینقدر افتضاحه)
    كاملا تائيد ميشه طراحي ران پاي بازيكنان توي PES واقعا زشت بود من هم خيلي با اين موردش مشكل داشتم نيم تنه پاينشون يه جوريه انگار بازيكنا پوشك پوشيدن يه ذره لاغر كنه ران هاي بازيكنان رو بد نميشه
    شما ميتونين هر چي دلتون ميخواد بگيد.
    ولي يه چيزي رو نميتونين انكار كنين و اونهم محبوبيت pes حداقل تو كشور ماست.(جاهاي ديگه رو نميدونم)
    ميتونين يه سر به تايپيك دو تا بازي بزنيد ببينيد هر كدوم چند صفحه جلو رفتن .

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

شما ميتونين هر چي دلتون ميخواد بگيد.
    ولي يه چيزي رو نميتونين انكار كنين و اونهم محبوبيت pes حداقل تو كشور ماست.(جاهاي ديگه رو نميدونم)
    ميتونين يه سر به تايپيك دو تا بازي بزنيد ببينيد هر كدوم چند صفحه جلو رفتن .
    این دیگه از اون حرفایه
    محبوبیت !!!!!!
    کانترم محبوبه
    چه ربطی داره وقتی دیگه .......
    کار به چه جاهایی میرسه که می گن دیگه محبوبه بازیش خوب محبوب باشه World of Gooo هم محبوبه!!!
    خوب حالا آقای Jordison عزیز آخه ما هم گفتیم چهره رو ول کن حالا این گوگل جان!!!!
    به مهم ترین چیزه فیفا و بهترین چیزه فیفا استیل فیفا هم داره گیر میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این دیگه غیر قابل تحمله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اونم کی!
    PES
    واقعا که!!!!
    PES ای که هیچی استیل نداره داره به فیفا میگه که استیل نداره!!!
    در ضمن دلیل محبوبیت PES اینکه 90% ایرانی ها PC دارن و 80% آن ها هم PES رو دوست دارن ( چون معلومه که PES تو PC بهتره!!! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •