البته اگر از كرك هم استفاده كنيد باز هم از اينترنت چك ميشه و expire ميشه. راه حل ديگه اي داره.
البته اگر از كرك هم استفاده كنيد باز هم از اينترنت چك ميشه و expire ميشه. راه حل ديگه اي داره.
ای ول حاجی سودای خودمون
آقا لطفا این کرک سودا رو یه بار دیگه بزارید
Last edited by Paymax; 06-07-2007 at 07:20.
عزيزان توجه شما رو به اين تاپيك جلب ميكنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نمیدونم اینی که الان دارم میگم قبلا مطرح شده یا نه ولی به هر حال میگم دیگه!
راستش چند وقتی هست که به ساختار کاری Babylon علاقه مند شدم و میخوام بدونم که چه طوری کار میکنه!!؟
1. همونطور که میدونید Concise Oxford English Dictionary حدود 80 هزار تا Entry داره، Concise Oxford Thesaurus حدود 18 هزار تا Entry داره، Babylon English-English حدود 150 هزار تا Entry داره، حالا بقیه Glossary ها رو هم اضافه کنید (hEnglish advanced version و Britannica.com و ....)
سوال من اینکه Babylon چه طور میتونه سر ایکی ثانیه یه لغت رو برامون پیدا میکنه. آیا داره از تکنولوژی خاصی استفاده میکنه؟ آیا الگوریتمش قهرمان (خفن) هست؟ حالا اینم بزارید کنارش که میره بعد و قبل کلمه رو هم میگرده تا نکنه یه عبارت رو داشته باشه، تمامی اینها طی 2 ثانیه انجام میگره!!!! چه طور ممکنه؟
2. بانک اطلاعاتی Babylon چیه؟
3. هیچ راهی نداره به بانک اطلاعاتیش دست پیدا کنی؟
4. صفحه اصلی Babylon از HTML ساخته شده، درسته؟ یه Ctrl+ F بزنید میبینید که سرچ IE میاد جلو چشمتون؟
5. همونطور که میدونید بیشتر Glossary ها دکمه Next و Back رو دارن تا بتونی لغت های بعدی یا قبلی رو جستجو کنی اما Babylon English-English این امکان رو نداره! آیا راهی هست که بشه بری به لغت بعدی تو این لغت نامه؟
ببخشید
خیلی ممنون
سلام . من براتون سرچ کردم متاسفانه سایت ها بی جهت ***** شده اند ولی مطمئنم که میشه به بانک اطلاعاتی بابیلون دسترسی پیدا کرد وحتی میشه یه بانک اطلاعاتی شخصی درست کرد در هر صورت گفتم شاید لینک زیر به دردتون بخوره :
دستت درست؛ اما ف ی ل ت ر ه
نه . من که مشکلی باش ندارم
راحت داخل میشه
اینم مطالبش برات کپی کردم
در این آموزش شما نحوه ساختن بانک اطلاعاتی با نام کاربری و کلمه عبور را فرا میگیرید دانستن مطالب این آموزش برای نصب تمامی سیستم های مدیریت مختوا و اکثر اسکریپت ها الزامی میباشد .
سطح این مقاله مبتدی و نوع آن تصویری می باشد
۱-وارد Cpanel سایت شويد و بر روي MySQL Database کليک کنيد .
۲-برای ساختن دیتابیس در جلوی " Db : " نام دیتابیسی را که میخواهید ایجاد کنید را وارد کنید و سپس بر روی " Add Db " کلیک کنید تا دیتابیس ساخته شود.
توجه: نام دیتابیس میتواند هر چی باشد .
در ضمن اینکه میگین دکمه nextوbackنداره . اونجایی که کلمه رو تایپ میکنی رو ببین کنارش یه کشو داره اونو بزن کلمات قبلی اونجاست.
ممنون
منظورم از دکمه های Back و Next دکمه هایی هستند که لغت بعدی یا قبلی دو نشون میدن. مثلا شما کلمه resist رو تو بابیلون تایپ کن و بعدش جلوی Concise Oxford English Dictionary دو تا فلش میبینی که میزاری بری به لغت بعدی. لغت بعدی چیه؟ resistance.
من میخوام بتونم یه جوری این دو تا فلش رو تو فرهنگ لغت Babylon English-English هم داشته باشم. حالا میخواد کلید ترکیبی باشه یا هر چیز دیگه ای
در ضمن از پست بالایی شما هیچ چیز متوجه نشدم. ارتباطش با babylon چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)