کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداکتیو استند بای رو فعال کردی؟
شاد باشید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداکتیو استند بای رو فعال کردی؟
شاد باشید![]()
سلام
من روی n95 8gb نصب کردم اما کار نکرد؟
علتش چیه؟
اکتیو استند بای هم فعال کردم نشد....
ممنون
تاریخ گوشیت به روزه؟
تو Calander گوشی چی؟ چیزی هست؟
شاد باشی![]()
دوستان من با 6220 کلاسیک جواب گرفتم.
به نظرم اونهایی که موفق نمیشن در حالی که فکر میکنند همه مراحل را درست انجام میدن اینه که:
1-outlook Express را با Microsoft office outlook که نوار ابزار Microsoft office هست را اشتباه میگیرند.(پس باید از Microsoft office outlook استفاده شود.)
2-در مرحله 9 دوتا پوشه Personal Folders وجود داره که باید توجه بشه از پایینیه استفاده بشه.
دوستان منم روی ان 73 تست کردو عالی جواب داد
اما یه سوالی واسم پیش اومد واون اینه که همچین تقویمی رو با اوتلوک چطور ساختن مطمعننا همه تاریخها رو ننوشتند و باید سورت کرده باشن اگر کسی میدونه یه کوچولو تضیح بده
چون میخوام مال 89 رو هم بسازم چون نیاز دارم یا اگه کسی مال 89 رو داره ما رو هم خبر کنه
ممنونم
میشه فایل calendar اصلی رو هم برای N78 بذارید..
ازش بکاپ نگرفته بودم!![]()
سلام
خسته نباشید
من می خواستم از روش هک نصب کنم ولی با Explorer کرک نشده که کار می کنم نمی دونم چجوری فایل ها رو کپی کنم! فقط روی یه فایل کپی می ده ولی پیست نداره تو منوش.
با Pc suite هم که رفتم توی فون مموری و Private با این که Show hidden و فایل های سیستمی فعال بود ولی تو این پوشه فقط 3 تا فولدر بود و اون فولدری که Calendar داره توش نبود.
ممنون اگه کمک کنید
نه این طوری هم دانلود نشد
موقع دانلود سایزش 700kb ولی بعد دانلود میشه 3kb به اسم attempt.php یه کمکی به ما میدی
شاد باشی![]()
نصب شده ولی کامل نیست از مهر به اون طرف رو ناقص داره موضوع چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)