احتمالا با الهام از اسمهای الک و دولک،پت و مت،دارا وسارا،کلاه قرمزی و پسر خاله این اسم رو روش گذاشتن تا بهم بیاد "سمندونوند"
احتمالا با الهام از اسمهای الک و دولک،پت و مت،دارا وسارا،کلاه قرمزی و پسر خاله این اسم رو روش گذاشتن تا بهم بیاد "سمندونوند"
باید اسمش رو "این 206 نیست خودرو ملی بخدا، سمند" میزاشتن. این کارهای این شرکت های داخلی هم واقعا عجیبه نمیدونم چه اصراری دارن بگن حتما همچی و همکارو خودمون کردیم و این جملات "جوانان خفن ایرانی بار دیگر ..." بگن به نظر من این نوع بخورد نوعی گول زدن مردم هست البته این در مورد سایپا هم هست که با اصرار بسیار زیاد خودرو جدیدش رو 100% داخلی اعلام میکنه. نکته جالب اینه کمپانی های بزرگ دنیا برای خیلی از خودرو هاشون اداعای مالکیت 100% ندارن مثلا مزدا خیلی راحت اعلام میکنه آقا مثلا فلان ماشین ما روی پلتفرم فلان ماشین فورده یا مثلا رولسرویز اعلام میکنه آقا این موتور ماشین ما برای bmw هست و صدها خودرو دیگه ای که روی پلتفرم های مشترک ساخته میشن یا موتور کمپانی های دیگه رو استفاده میکنن، ولی کسی ادعایی نداره چون فقط به فکر کیفیت خودروی تولیدی هستن نه اینکه حالا فلان چیزش ممکنه برای خودشون نباشه چون اهمیتی نداره ولی تو ایران دقیقا اینگار بر عکسه تمام مسائل.
توی ایران همه چی بر پایه دروغ استواره...
این ها هم یاد گرفتن مردم رو سر کیسه کنن
این از ماشین مزخرفی که ساختن که همه چی اون کپی بوده از محصولات...
از اون طرف میگن همه چی رو خودشون ساختن...و اصرار دارن بگن خودرو 100% ساخت ایرانه..
این هم از اسم عجیب و غریبی که روش گذاشتن
خب همه دیدیم این ماشین چطور ساخته شده و از چه ماشینی استفاده شده
خب من موندم این آقای وزیر چرا بعضی حرفهای عجیب رو مثل این که گفته بودن فرانسوی ها رو از صنعت خودرو بیرون میکنم رو میگن
چون که ایران خودش شده همه کاره صنعت خودرو و دیگه نیازی به فرانسوی ها نیست
تنها نیازمون استفاده از مدل های دیگه و تغییر کوچکی در اونهاست تا با نام خودرو ملی وارد بازار بشن
دوستان نه تنها توی صنعت خودرو
بلکه توی صنیاع دیگه هم کلا خود کفا هستیم مثلا فولاد روسی و اوکراینی اصلا توی گمرک انزلی پر نبود که
یا ورق رنگی بدنه خودرو رو اصلا از خارج وارد نمیکنیم.
هیچ جای دنیا چیزی به نام خودروی ملی وجود نداره و نمیدونم ما چه اصراری داریم بگیم همه چی رو خودمون تولید میکنیم.؟
فراری با اون همه عظمت بعضی از قطعاتش رو به قطعه سازان کشورهای دیگه سفارش میده.
بهتر از 132 هستش کمی
در کل میشه امیدوار بود .
ولی در کل موفقترین فیس لیفت ایرانی پارس هستش.
در کل اینم میتونه موفق باشه .
من که فکر نکنم موفق بشه
ماشین رو اگه با دقت و اساسی نگاه کنی می بینی هیچی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)