جبر؟
شوخی میکنی نه؟![]()
جبر؟
شوخی میکنی نه؟![]()
من می خوام ادبیات از روی گاج بخونم چون معلممون درست و حسابی درس نداده شما چطور ؟
من میخوام بدونم کجای جبر سخت تر از حسابانه ؟!؟!؟!؟؟
دلیلش ؟!
والله من جبرم خیلی خوب شده(!) خیلی دارم تمرینش می کنم...ولی باید دقت کنی به سوالات چون نمکته هم زیاد داره که تو خود کتاب نیست.
همین.
داداش حالا من یه چیزی گفتم شما باید ضایعون ( ضایمون !!! ) کنی ؟! :43:
اما انصافا یعنی هیچکی تو جبر مشکلی نداره ؟! یعنی من هم مشکلی ندارم ولی یه جورایی وقتی سوال های امتحان نهایی رو نگاه میکنم موهای تنم سیخ میشه
البته منم ادبیات گاج رو دارم ولی ارزش نداره که بخوای از روی اون بخونی اگر معنی شعرارو داری همه چیز حله ، فوقش یه 0.5 نمره ی ارایه ی ادبی رو نمی گیری ! ( تازه اونم یه بیت میده که توش 4 تا ارایه هست و میگه 2 تاشو پیدا کن که اگر بلا نسبت روم به دیوار ادم چیزی نباشی اون 0.5 نمره رو هم میگیری )
Last edited by sinasalar2007; 12-05-2009 at 20:28.
اما هرکی الان ادبیات از روی گاج یا هر کتاب آموزشی دیگه بخونه با یه تیر 2نشون هم امسال میترکونید هم سال بعد تو کنکوربعد سال بعد به خاطر اینکه ادبیات بخونید دیفرانسیل میخونید یا اگه خواستید به جای ادبیات![]()
خوب فرق نداره از رو گاج بخونی یا کتاب هر دو. یکیه...بچه ها شما تا الان چند تا درس دوره کردید؟
ardavan جان گاج خوندن خیلی وقت میبره ، نکات ریز و درشت درس ها رو میاره جلوی چشات برای شب امتحان گاج به نظر من چیز جالبی نیست . شما تابستونتون رو می خواید چی کار کنید ؟! بشینید این قدر گاج بخونید تا بترکونید تو کنکور
البته خودم توی سال از روی گاج می خوندم فقط یه مرور بکنم همش یادم میاد !! شماها امتحان تاریخ و کامپیوتر رو دادید ؟؟ دیروز امتحان تاریخ داشتیم دیونه شدم تا تموم شد فردا هم کامپیوتر دارم !!! اگه 2 روز هم برای دینی بزارم 4.5 روز برای خوندن باقی می مونه جبر و حسابان و ادبیات می خونم !!!
برای درس های اختصاصی دیگه جزوه نمی خونم میرم سر پیک گلواژه و 2سالانه به نظرم بهتر نتیجه میده!!
باور کن جبر اصلا هم سخت نیسمن میخوام بدونم کجای جبر سخت تر از حسابانه ؟!؟!؟!؟؟
دلیلش ؟!
والله من جبرم خیلی خوب شده(!) خیلی دارم تمرینش می کنم...ولی باید دقت کنی به سوالات چون نمکته هم زیاد داره که تو خود کتاب نیست.
همین.
فرقش هم با حسابان اینه که جبر درس قمار بازهاست(جدی میگم) ولی حسابان نه
درسته اما به درد موقعه ای می خوره که بعضی معنی شعر هارو ننوشتی ...منم 2روز واسه عربی و1روز واسه ادبیات و2روز دیگم واسه زیستمون گذاشتم ...باز خوبه 2تا درس دوره شده...ریاضی و فیزیک به اون عظمت خوندنش مشکله...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)