یه روز یکی میمیره واسش مراسم اول,دوم,سوم,چهارم................س لگرد,دوسالگرد,سه سالگرد................,قرنم,دوقرنو م,سه قرنوم.............!
میدونین این شخص مرده کی بود؟ همن آقا بود دیگه![]()
یه روز یکی میمیره واسش مراسم اول,دوم,سوم,چهارم................س لگرد,دوسالگرد,سه سالگرد................,قرنم,دوقرنو م,سه قرنوم.............!
میدونین این شخص مرده کی بود؟ همن آقا بود دیگه![]()
از يك دختر بچه كلاس اولي ميپرسن دوست داري چكاره بشي ؟ ميگه دوست دارم عروس بشم.......!
يه بار يه ماره ميره توي حموم زنونه همه زنها جيغ ميكشن ماره ميگه خواهرا نترسيد من كبرام .
يه نفر ميره حمام مي بينه كيسه ي ليفش نيست اينورو مي گرده مي بينه نيست اونورو مي گرده مي بينه هست
يارو دم مرگ بوده از زنش ميپرسه,من اگه بميرم تو دوباره شوهر ميكني؟
زنش ميگه اخه من هنوز خيلي جوونم فكر كنم اره دوباره ازدواج ميكنم..
شوهره ميپرسه براي اونم اون قرمه سبزيهايي رو كه من دوست داشتم رو هم درست ميكني؟
زنه ميگه والا همين ديروز درست كردم,ولي گفت دوست ندارم!!!!!!!
يارو ميره دستشويي زنش زنگ ميزنه ميگه كجايي ؟ ميگه: خونه بابات . زنش ميگه : هيچي درست نكردم همونجا يه چيزي بخورو بيا
يه روز يه مرده خورد به نرده#####
يك مرد 40 ساله در 65 سالگي ازدواج كرد.
قانون 13 نيوتن ميگه: وقتي ميري دستشويي منتظر جاذبه زمين نباش. زور بزن.
یارو ماشینش تو برف گیر میکنه
زنجیر نداشته سینه میزنه!!!!!
یارو میره بانک وام بگیره
ضامن نداشته منفجر میشه
. . . میخواسته نماز بخونه
مهر نداشته امضا میکنه
. . . میره ساندویچی میگه آقا یه همبرگر بدین ولی توش گوجه نذارین
فروشنده میگه والا گوجه تموم کردیم
میخوای واست خیار شور نذارم؟!!!!
دوتا دیوونه بودن
یکیش میپرسه اگه گفتی فرق کبوتر چیه؟
میگه خوب معلومه
این بالش از اون بالش مساوی تره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام:
ببخشید نتونستم جلو خودمو بگیرم.
بابا دمت گرم این چند تا جکت محـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــشر بود.عالی بود.
از خنده پکیدم.حالم بد شد.ولو شدم،داغون شدم،له شدم،
دمت گرم
دمت گرم
دمت گرم
دمت گرم
دمت گرم
دمت گرم
دمت گرم
دمت گرم
میخوامت،فدات.
مرسی
وای خدا مردم از خنده خیلی با حااال بووود. . . میخواسته نماز بخونه
مهر نداشته امضا میکنه
سلام
تا حالا قورباغه پلاستیکی پرس شده دیدی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اگه ندیدی یه سری به کارت ملیت بزن
آقا دیگه اس ام اس بیمزهاتون تموم شد ؟
/// عجول
پلیس ماشین یکی رو که با عجله و سرعت زیادی داشته میرفته نگه میداره...
راننده : "کارم دیر شده به خاطر همین با سرعت میرفتم و به شدت عذرخواهی میکنم"
افسر پلیس: "کارت دیر میشه...؟ خوب برات یه گوهی تأخیرم مینویسم...! فعلاً وایستا جریمت کنم حالت جا بیاد...!"
/ آمریکا
- ترجمه از خودم
Last edited by Cleeev; 23-12-2009 at 19:01.
یه روز یه پیرزنه تو اتوبوس میگه نینای نینای نینای نای همه دست میزننو شروع میکنن به رقصیدن خلاصه بعد یه رب دندوناشو از کیفش در میاره میذاره دهنش میگه نیاوران نگه دار!!!![]()
یه پسره تو پارک با یه دختره قرار گذاشته بوده ، همین که داشتن حرف میزدن یهو دختره میگه : واى بابام از دور داره میاد پسره : بابات تا حالا منو دیده ؟ دختره : نه پسره: اینکه ترس نداره ، بهش بگو من داداشتم .
میگن زن ذلیل چرا تو شستن ظرف ها به زنت کمک می کنی؟ میگه خب احمق اونم تو شستن لباس ها کمکم می کنه
پنج تا داداش پولاشونو رو هم میذارند تاکسی می خرند بعد از چند وقت ورشکست می شند اگه گفتی چرا ؟ اخه پنج تایی با هم می رفتن مسافرکشی
زنه میشینه تو ماشین (تاکسى ) زنه میگه آقا دیدید چقدر رون و سینه گرون شده؟ راننده میگه : آره خانم لاپا هم گرون شده! زنه میگه بى تربیت این چه حرفیه ؟ راننده میگه نه خانم منظورم لاپا ، نخود ؛ لوبیا!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)