اهان
والا من دقت نکردم از بس هیجان بازی بالاست سریعتر میخوام برم تو Race
ولی فکر کنم اون Episode که انتخاب نکنی میره برای سری بعد تو لیست و دوباره میاد تو انتخاب episode بعدی
و بالاخره تو این چرخه یک جا انتخابش میکنی
اهان
والا من دقت نکردم از بس هیجان بازی بالاست سریعتر میخوام برم تو Race
ولی فکر کنم اون Episode که انتخاب نکنی میره برای سری بعد تو لیست و دوباره میاد تو انتخاب episode بعدی
و بالاخره تو این چرخه یک جا انتخابش میکنی
برای دو نفره بازی کردن :
باید برید توی منی اصلی و بعد از منوی option یه منوی control هستش که اولین گزینش کی بورد هستش وقتی با جهت های کی بورد سمت چپ یا راست رو انتخاب کنی برات می زنه کیبورد 0 و کیبورد1 بعدش اگه دسته ها به پی سی وصل باشه برای می زنه جوی پد 0 و جوی پد 1 که اونها رو باید خودت تنظیم کنی به سلیقت ( هر دسته ای هم قبوله از من ازین 2500 های آشغال هستش ).....
بعدش توی همون منوی اصلی یه بخشی هست به نام Split Screen اگه درست گفته باشم که اونجا میری و یه سری نقشه برات بازه که می تونید برید داخلش و بازی رو انجام بدید...نقشه ها یه سریش بسته هست که باید بازشون کنید با مشابقه دادن.....
برای تنظیم صفحه نمایش هم توی منوی اصلی در بخش option یه گزینه هستش که نوع Split screen شما رو مشخص میکنه که مثل کراش افقی باشه یا مثل ارتش دو نفره صفحه عمودی باشه ......
موفق باشید..
خوب منم به سلامتی این بازی رو گرفتم...گفتم یه توضیح مختصری در مورد این بازی داده باشم:
اول گیم پلی:
والا تا قبل از این باز من فکر نمیکردم بازی ریسینگی بیاد که بتونه از نظر سطح هیجان با Burnout Paradise رقابت کنه ولی به جرات می تونم بگم این بازی اون رو سوسکش کرد طوریکه وقتی بازی میکنید هیجان از همه جاتون میزنه بیرون...مخصوصااینکه در طول بازی شما به هیچ وجه نمی تونید روی چیزی حساب باز کنید یعنی اینکه ممکنه 50 متری خط پایان در حالی که اول هستید یه چیزی از آسمون بیاد بخوره توی سرتون و فاتحه
...خلاصه من یکی که این بازی رو برای کسانی که عشق هیجان هستند به شدت توصیه میکنم
(البته در مورد سبک این بازی که دوستان قبلا توضیح دادند که یه جورایی action-racing هست یعنی اینکه در بازی اول شدن برای شما مهمترین هست ولی نه فقط و فقط بر مبنای سرعت و ویژگیهای اتومبیل شما و اینکه شما چطور از عوامل محط برای سرنگون کردن رقیباتون استفاده میکنید موثرترین نکته برای بردن و اول شدن شما در بازی به حساب میاد...)
گرافیک:
در واقع با اینکه سازنده و ناشران این بازی و Burnout Paradise کاملا متفاوت هستند ولی محیط و گرافیک این دو بازی خیلی نزدیک به همه(کلی)فقط تنها تفاوت آشکار این دو اینه که در این بازی از چرخه روز و شب و در نتیجه سایه پردازی دینامیک و فعال خبری نیست ولی در عوض عمق و کیفیت بافت و همچین پیوستگی رنگ تصاویر بالاتره...ولی همینطور که گفتم شما برای داشتن تصور کلی از گرافیک این بازی میتونید یه چیزی توی مایه های Burnout Paradise رو توی ذهنتون مجسم کنید...
صداگذاری:
میشه گفت صدا گذاری در این بازی در حد معقول یک بازی racing با هیجان بالاست و تقریبا صدا گذاری در این بازی حالا چه محیط و چه موزیک به نحوی صورت گرفته که سعی شده در میزان بالا بردن آدرنالبن گیمر تاثیر مضاعف داشته باشهو زیاد به reality بودن اون مثل بازیهایی از قبل grid و shift توجه نشده که البته کاملا قابل قبول هم هست چون سبک این بازیها کلا نسبت به هم متفاوته....
داستان:
محض اطلاع اون دسته از دوستان هم که داستان بازی براشون مهمه بگم که داستان هم در این بازی دقیقا در حد Burnout Paradise هست یعنی هیچی یا به قول خودمون بکش برو جلو![]()
یه قابلیت جدیدی که این بازی داره اینه که نمی تونه روی نقشه حساب باز کنی.......یعنی اینکه مثلا اگه یه نقشه رو سه بار بری ممکنه بار چهارم با منهدم کردن ساختمان ها و یا وسایل نقلیه دیگه یه مسیر جدید برات باز بشه که پیچ هاش متفاوت باشه ...حتی این امر توی دور های مختلف هم صدق میکنه....نمونش همون مرحله اول مسابقه اول که کنار یه فرودگاه مسابقه میدیم من دور اول رو که زدم بعدش دور دوم رفت زیر زمین و دور سوم از یه مسیر دیگهای رفت که جدید بود...........
یه ذره بزی کردن سخته
دوستان بازی همینطوری سخت تر و سخت تر میشه
من هم که گیر دادم حتما همه Race ها رو اول بشم باورتون شاید نشه اما امروز برای 2 تا Race نزدیک به 85 دقیقه وقت گذاشتم و همش دوم میشدم تا ایتقدر رفتم که اول شدم
جالبه که مثلا تو episode اول بازی یک race رو مثلا دوم میشی و هر کاری میکنی اول بشو نیست
با اون ماشین که اتفاقا قوی ترین ماشینی هست که تا اونجا باز شده
بعد که تو episode مثلا 4 ام یک ماشین قوی میگیری بر میگردی به همون قسمت اول که اون race رو با این ماشین بری
در حالی که منطقی هم حساب کنیم قدرت بیشترش باید تاثیر بگذاره و کار رو اسون تر کنه ولی در کمال تعجب میبینی باز هم همون اش و همون کاسه
از اون جالبتر این که وقتی ماشین های cpu رو میبینی , میبینی همون هایی هستن که تو داشتی و ضعیف بودن اما الان که دست cpu هستن انگار جت بستن بهشون
تو race هایی مثل elite race هم خیلی جالبه که از 3 دور مثلا تا وسط های دور دوم میتونی از مکان 8 ام در شروع مسابقه برسی به مقام 3 وم که اونم همیشه راحت نیست
ولی از همون وسط های دور دوم تا اخر مسابقه باورتون شاید نشه ولی من بدون این که به جایی بکوبم و خیلی عالی رفتم اما حتی نفر دوم رو ندیدم چه برسه به نفر اول !
الان به لطف ماشین Hanzo GT تونستم 2 تا از اون مسابقه های که دوم شده بودم رو بر گردم اول بشم
RACE هایی مثل Port bridge هم واقعا نامردیه یک جورایی
اونجا که یک کشتی بزرگ سفید هست تا وقتی فرصت داری بپیچی و از اون سمتش بری کسی که پشتت هست نمیزنش
اما همین که به جایی رسیدی که دیگه فرصت تغییر مسیر نداری راهش میاندازن میزنه پرس میکنه![]()
Detonator ها از همه سخت ترن چون فقط با ماشینی که خودش میده میتونی بری و ماشین هاش اکثرا سنگین هستن و من تو بهترین شرایط بدون این که اصلا به جایی بخورم و از shortcut هم استفاده میکنم همیشه حدودا 1 ثانیه کم میارم و دوم میشم
دوستان شما ها هم گیر میدین که اول بشین یا فقط به حدی که episode بعدی رو باز کنید ؟![]()
سلام.عزیزان چطوری میشه با Joypad بازی کرد؟
دوست من همین صفحه قبل دوستمون توی پست 163 توضیح دادند![]()
اگه بخوام یه تیتر واسه بازی انتخاب کنم می زارم : "هیجان به توان 2"
عالیه بازی ... با این که کلا ریسینگ باز نیستم اما این خیلی لذت بخشه هیجان فوق العاده ای داره
سخت هم هست انصافا آدم با صدم ثانیه برنده میشه ! خیلی وقتا که نمیشه اول شد به این راحتی
این بخش هلیکوپتر هم خیلی حال میده تا الان اینو بیشتر از همه بازی کردم !
دقیقا علی جان بخشی که من خیلی خوب و بدون مشکل میرم و اول میشم همین air strike هست
خیلی هیجان بالای داره مخصوصا اخراش که میخوای دوم یا اول بشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)