بله می تونید دو هارد 500 گیگابایتی اکسترنال بگیرید. قیمت های این هاردها حدودا 100-110 هزار تومان هست (برندهای WD, Seagate)
بله می تونید دو هارد 500 گیگابایتی اکسترنال بگیرید. قیمت های این هاردها حدودا 100-110 هزار تومان هست (برندهای WD, Seagate)
سلام بچه ها.
یه سوال: می خواستم ببینم آیا میشه از یک هارد 1 ترابایت اکسترنال به عنوان تنها هارد سیستم استفاده کرد؟ یعنی دیگه ساتا نخری و فقط روی همین ویندوز بریزی و همه کارهای دیگه که با هارد Primary انجام میشه رو باهاش انجام بدی؟
آیا هیچ محدودیتی در هاردهای اکسترنال وجود داره که آدم رو به سمت SATA و IDE بکشونه؟
ممنون.![]()
دوست من باید مادر بردت بتونه ساپورت کنه
که از روی هارد اکسترنال بوت کنه
دوستان، من به دلیل کم تحقیق کردن قبل از خرید ( از کنار بازار رد می شدم گفتم بذار بخرم حالا که اینجام! :)، متاسفانه یه هارد اینترنال مکستور 1 ترابایت DiamondMax 22 از نوع 7200.11 خریدم!
راستش علتش این بود که فکر می کردم فقط سی گیت 7200.11 مشکل داره، و چون هاردهای مکستور قبلی ام 100 درصد حال دادند این هم مشکلی پیدا نمی کنه. دیگه اصلا تو خاطرم نبود که سی گیت شرکت مکستور رو خریده!
حالا می خوام ببینم که آیا مشکل 7200.11 سی گیت، در مکستور هم هست؟ آیا این مشکلات انقدر جدی هست که من برم با ضرر پسش بدم و عوضش کنم؟
ممنون.
Last edited by mahi58; 05-07-2009 at 08:14.
سلام...
هارد اینترنال وسترن چندتا مدل داره ...فقط یه نوعه؟
ممنون.
کاویار بلک و وسترن دیجیتال گرین دوتا مدل از وسترن اینترنال اند؟
Last edited by Doost1; 05-07-2009 at 10:48.
سلام.
1- بله. بعضی از Maxtor های 22 یا همون 7200.11 که عمدتا فیرمور MX15 دارن و اواخر 2008 تولید شده ممکنه دچار مشکل بشن.
در لینک زیر ابتدا روی مرحله اول در پایین صفحه کلیک کنید و ابزار کم حجم شناسایی مدل و سریال رو دانلود کنید. سپس روی مرحله دوم کلیک کنید و سریال هاردتون رو وارد کنید. اگر هاردتون رو خطری تشخیص بده, وارد صفحه دانلود میشید و یکی Image کم حجم متناسب با مدل هاردتون دانلود می کنید. اون Image رو رایت کرده و سیستم رو باهاش بوت می کنید و آپدیت رو در چند ثانیه انجام میدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این تاپیک هم همین بحث رو پیگیری میکنه:
2- اگر تا حالا مشکلی پیش نیومده و لازم شد آپدیت کنید اینکارو انجام بدید و نگهش دارید. لازم نیست ردش کنید بره.
موفق باشید.
Caviar Green, Caviar Blue و Caviar Black سه سری Desktop محصول Western Digital هستند که هر کدوم مدل های متنوعی دارن.
Last edited by nw_nk; 05-07-2009 at 10:59.
من گیج شدم!!!
1.این وسترن اینترنال همین سه مدل را داره یا باز داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)