ممنانم از تشکراتتون ببین واسه قلم نوری چون خودم دیجیتال پینتینگ کار میکنم : اگه میخوای حرفه ای کار کنی wacom intus 4 A6 size و اگه میخوای کمتر خرج کنی wacom bambo touch A6 SIZE
ممنانم از تشکراتتون ببین واسه قلم نوری چون خودم دیجیتال پینتینگ کار میکنم : اگه میخوای حرفه ای کار کنی wacom intus 4 A6 size و اگه میخوای کمتر خرج کنی wacom bambo touch A6 SIZE
سلام
cpu2.53/ram4/h320-500/15.6"-16"/asus
vga خوب -چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
میخوام اتوکد ونرم افزارهای عمران کار کنم
راجع به خرید از مالزی اطلاعی دارید؟
بدون گارانتی ایران مشکل پیش نمیاد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
کسی از لپ تاپ ایسوز F83 se خبری نداره؟
درود
كسي در مورد asus-ul50ag اطلاعات داره؟!
ممنون مشخصات دومی خیلی بهتره اما مدلش مفهوم نیست اونم asus ؟
اره دومی هم اسوس امرتات موجود داره
m60j هم از مدلهای جدید اسوس هست با cpu core i7 البته چون جدیده یکم گرونه
نمی دونم کدوم گارانتی داره اگه فهمیدین به منم بگید
به نظر شما بین DELL با همین کانفیگ و ASUS M60J با قیمت تقریبا 1700 کدوم مناسبتره بعد سایتی وجود داره که مشخصات قطعات بکار رفته در لپ تاپ رو نشون بده مثلا مارک هارد یا رم مورد استفاده چیه ؟ ممنون
اگر مشخصات ASUS M60J رو میخوای میتونم بهت بگم چون من خریدم و خیلی ازش راضی هستم. این مدل کانفیگ های مختلفی داره که اکثرا توی ظرفیت هارد با هم فرق میکنند.
هارد 320 داره با دور 7200.
هارد 500 داره با دور 7200
2 تا هارد 320 داره با دور 7200
2 تا هارد 320 داره با دور 5400
2 تا هارد 500 داره با دور 7200
2 تا هارد 500 داره با دور 5400.
من کانفیگ 2 تا هارد 500 با دور 5400 رو به دلیل اختلاف قیمت زیادی که با 2 تا هارد 500 دور 7200 داره برداشتم.
هم سیستم اثر انگشت داره و هم تشخیص چهره داره. وب کمش هم 2 مگاپیکسلی هست و مثل خیلی های دیگه 1.3 نیست
2 تا سیستم عامل هم داره. اونی که مال خود Asus هست اسمش Express Gate است که در کمتر از 5 ثانیه میاد بالا. اون یکی هم ویندوز 7. برای هر کدوم از سیستم های عامل هم دکمه های مخصوص روشن شدن به خودشون رو داره. به این صورت که اگر بخوای با ویندوز 7 بالا بیای پاور اصلی که سمت راست هست رو میزنی اما اگر بخوای با Express Gate بیای بالا پاور سمت چپ رو میزنی.
در مورد گرم شدن دستگاه هنگام کار میزان نگهداشتن شارژو قیمت لطفا توضیح بدیددر کل راضی هستید یا نه و آیا هنگام کار به مشگلی برخوردید ؟ ممنون
قبل از هر چیز باید یاد آوری کنم که ال سی دی این لپ تاپ 16 اینچه و دور ال سی دی رو هم که خوب دقت کنید چند سانت از طرفین و چند سانت هم از بالا و پایین جای خالی داره. در واقع میشه کل اندازه ال سی دی به اضافه حاشیه ها رو به اندازه یک ال سی دی 21 یا 22 اینچی دونست.
حالا برگردیم به سوالتون.
شارژ.
من این لپ تاپ رو شخصا برای کار در منزل خریدم چون همانطور که گفتم کمتر آدمی میاد یک لپ تاپ 21 اینچی با وزن 3.2 کیلو و به اضافه کیف و شارژر هم که میشه حدود 4 کیلو رو برای کارهای بیرون از منزل خریداری کنه. من برای کارهای بیرونم یا از Touch HD2 استفاده میکنم و یا نت بوک Samsung N140 رو با وزن یک و خروده ای و شارژ حداقل 8 ساعت رو استفاده میکنم.
به دلایلی که گفتم از روزی که Asus M60J رو خریدم حتی 1 دفعه هم از خونه بیرون نبردم. و در خونه هم همیشه به برق وصل کردم و استفاده کردم. اما در کل با توجه به مصرف زیاد سی پی یو نسبت به لپ تاپ های دیگه و همچنین با توجه به داشتن کارت گرافیک جداگانه و همچنین 2 هارده بودن لپ تاپ انتظار شارژ مابین 1 ساعت تا 2 ساعت رو بسته به کاری که ازش میکشید داشته باشید.
گرم شدن.
از روزی که لپ تاپ رو خریدم یعنی حدود 1 ماه و نیم پیش تا به امروز کمتر روزی بوده که حداقل 10 تا 14 ساعت در روز روشن نباشه مگر روزهایی که مهمونی بودم و یا بیرون کار داشتم. خودم هم که سر کلاس میرفتم کسان دیگه ای تو خونه باهاش کار میکردند. همه لپ تاپ ها تا حدودی گرم میشند اما نباید گرماشون زیاد باشه. این لپ تاپ هم باد نسبتا گرمی رو از لا به لای شیارهایی که در سمت چپ لپ تاپ قرار گرفته توسط فنش بیرون میده. این گرما رو اونقدر زیاد نیست که جلب توجه کنه و یک گرمای خیلی ملایم و بدون اینکه صدایی از لپ تاپ و فنش بلند بشه بیرون میده.
در کل راضی هستید؟
چرا راضی نباشم؟سی پی یوی خوب و در حد عالی که دارم. گرافیک خوب که دارم. 2 تا هارد 500 هم که دارم. رم 4 گیگ از نوع DDR3 که دارم. این رم رو ویندوز 7 بهش امتیاز 7.3 داده و به سی پی یو هم 7 داده
دکمه های تاچ برای کار برای مولتی مدیا هم که دارم و با لامپ های آبی رنگ هم موقع تاچ کردن روشن میشه. دوربین 2 مگاپیکسلی همراه با تشخیص چهره و اثر انگشت و همچنین ال سی دی 16:9 از نوع LED هم که دارم.
از همه مهمتر اعتبار و گارانتی بین المللی 2 ساله ی Asus رو هم دارم. همه این موارد به اضافه اونهایی که اشاره نکردم در کنار هم خیلی خوب کار میکنند و تا حالا هیچ مشکلی برام بوجود نیومده که من رو ناراضی کنه.
آیا هنگام کار به مشگلی برخوردید ؟
هنگام کار با لپ تاپ خیر اما با بعضی از نرم افزار ها طبیعیه که مشکل برام پیش اومده. مثلا Outpost Pro نسخه 6.7.1 باعت میشد موس و کیبرد از کار بیوفتند و هیچ راهی بجز ریستارت دستی برام باقی نمیزاشت تا اینکه Kaspersky Internet Security رو نصب کردم و درست شد.
معایب.
1. گرد و خاک زود روش معلوم میشه و همیشه باید با دستمالی که توی پکش Asus قرار داده تمیز بشه.
2. نداشتن بلک لایت زیر دکمه های کیبرد برای تایپ شبانه.
پیشنهادادت.
1. بهتر بود دکمه هایی برای دسترسی سریع به اینترنت و ایمیل هم قرار میدادند.
2. اگر 1 یا 2 تا خروجی USB رو به جای اینکه در طرف راست و چپ قرار بدند در عقب میزاشتند بهتر بود. چون این لپ تاپ جزو لپ تاپ های پرتیبل نیست و معمولا بیشتر خریداران اونو در منزل استفاده خواهند کرد و اگر وسایل نصب شده بهش مانند ماوس و پرینتر و اسپیکر زیاد بشه همه سیم ها از سمت چپ و راستش معلوم میشه و قیافه خوبی پیدا نمیکنه. اما اگر 2 تا خروجی در پشتش داشت بهتر میشد.
3. با توجه به مولتی مدیا بودن این لپ تاپ و همچنین کیفیت بلند اسپیکر هایی که داره حیفه که براش ساب وفر نزاشتند. حداقل یدونه کوچولوشو برای کسانی که اسپیکر ندارند میزاشتند بهتر بود. چون بلندی اسپیکر هاش خیلی خوبه و اما نداشتن ساب وفر در کنارش عیب حساب میشه. البته فکر مصرف باتری رو شاید کرده باشند و دلایل مادی واسه هم نزاشتند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)