اسم دقیقش تبدیل usb به ttl هست.
آدرس مغازه ها رو از صفحات قبلی میتونی پیدا کنی.
اگه این مدار رو بخری به گفته ی دوستان احتیاجی به باتری نداری و برقش از همون usb تامین میشه.
اسم دقیقش تبدیل usb به ttl هست.
آدرس مغازه ها رو از صفحات قبلی میتونی پیدا کنی.
اگه این مدار رو بخری به گفته ی دوستان احتیاجی به باتری نداری و برقش از همون usb تامین میشه.
سلام به همگی
من هارد 500 سیگت دارم و آرشیو کردم
میشه بهش اطمینان کرد؟
7200.11 باراکدا
برنامه hdd inspector هشدار داده و 23% است یعنی باید چیکار کنم؟
با سلام
1-- اگر منظورتان از ESATA همان ساتای معمولی است توجه شما را به ذیل جلب میکنم
من یک SATAII,GSATAII میشناسم
که GSATAII این قابلیتی که در حالت سیستم روشن(ویندوز بالا آمده) میتوان هرنوع هارد ساتارا متصل و قطع کرد را دارد
و SATAII همان ساتای معمولی است
و مشکل هارد 1000گیگ دینامیک مد مکستور من هم از اینجا بوجود آمد که همیشه به GSATAII در حالت روشن یا خاموش وصل میشدم هیچ مشکلی نبود از وقتی که به SATAII عادی وصل کردم و مشغول نصب ویندوز ویستا در پارتیشنی در هارد اینترنال دیگر شدم ویستا موفق به نصب نشد و گیر میکرد پس من ویندوز xp مجددا نصب کردم که سیستم عامل در مورد هارد 1000گیگ مکستور پرسید هارد شما دینامیک است میخواهی بیسیکش کنم گفتم نـــــــــه بااینکه جواب منفی دادم دیدم در My Computer هارد را صفر میشناسد
پس فورا هارد سیستم عامل را درآوردم و هاردی را که قبلا سیستم عامل ویندوز آماده داشت و از اول هارد 1000گیگ را بصورت داینامیک شناخته بود متصل کردم و هارد 1000گیگ را هم به GSATAII وصل کردم پس از راه اندازی دیدم ویندوز قشنگ هارد را میشناسد و مشکلی نیست . پس دوباره مشغول نصب ویستا شدم که در حین نصب باز گیر کرد و متوقف شد و هارد به کمـــــــــــــــــــــــ ـا رفت
پس خودم نتیجه گیری که کردم این بود که هارد داینامیک را نمیشود به ساتای معمولی (SATAII) وصل کرد هرچند که سیستم عامل قبلی را ندارم ولی پس از ریکاوری کامل و عادی شدن هارد یک آزمایشی میکنم و نتیجه را اطلاع میدهم
2-- هارد هنوز در ریکاوری میباشد و هر گیگ را 5 دقیقه بازیابی میکند 1000گیگ میشه 1000*5===== وای
امیدوارم کمکی شده باشه!!!!
موفق باشید.
![]()
Last edited by koroosh2008; 29-05-2009 at 18:40.
ممنون،
پس باید برم دنبال همون تبدیل![]()
ميتوني مدل هارد و همراه با سريالش رو تو سايت سيگيت وارد كني و هاردت رو چك كني
سلام حامد جون ببخشيد چند روزي گير بودم از وقتي موفق شدم تا الان 5 هارد رو درست كردم اون بدون از دست رفتن حتي 1 بايت
سلام
شما اول با برنامه زیر و مطابق عکس زیر مدل دقیق و شماره سریال هارد و ورژن فریمور رو دربیار
بعد از لینک زیر استفاده کن و با دادن سریال نامبر و یا مدل هارد میتونی بفهمی هارد مشکل داره یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ماشاا...
این همه هارد خراب از کجا آوردی؟
ممنون میشم تجربیاتت رو تو این تاپیک برای من و سایر دوستان بیان کنی
هر كدم از دوستا يكي دو تا از اين هاردا تو خونشون داره مثل من كه اطلاعاتشون براشون خيلي مهمه حتي يكي از دوستام هاردشو تا دبي فرستاد ولي نتونستن براش كاري بكنن
تا تو رو خدا از آسمون فرستاد منم در مقابل زحمتهاي شما سعي ميكنم كار دوستان رو راه بندازم
خدا خيرت بده
![]()
خدا شما هم خیر بده که کار دوستانتون رو ردیف میکنید.
من وظیفم دونستم که همچین تاپیکی راه بندازم چون نزدیک دو هفته دنبال درست کردن هارد بودم و تقریباً نا امید شده بودم تا اون فروم msfn رو پیدا کردم و بالاخره بعد از جور کردن مدار تونستم هاردم رو درست کنم.
بعد تصمیم گرفتم که هم اطلاع رسانی کنم برای کسانی که هنوز هاردشون خراب نشده و هم روش احیای هارد به فارسی رو قرار بدم تا سایر دوستان راحتتر بتونن استفاده کنن.
به نظرم هنوز هم اکثر افراد نمیدونن که هاردشون ممکنه خراب بشه و حتی فکرشم نمیتونن بکنن.
خود سیگیت باید به صورت خیلی گسترده این قضیه رو اعلام میکرد مثل سونی که لپتاپ هاش رو جمع آوری میکنه و خبرش در همه جراید IT پخش میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)