تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 31 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 305

نام تاپيک: پرسش و پاسخ حقوقی (مشاوره حقوقی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

با سلام
    میشه یه نفر بگه با کارمندان
    باید چه قرار دادی نوشته بشه که بعد ها کار به
    شکایت از مسول دفتر در اداره کار نشه؟؟؟

من
    خودم ماهیانه از کارمندام یه رسید مبنی بر
    دریافت حقوق می گیرم ؟؟
    آیا این متن چیزی کم نداره؟؟ اصلا مناسب هست؟؟
    مضمونش:
    اینجانب..... ..با شماره شناسنامه........فرزند......در دفتر ......به شماره کارگاه............واقع در خیابان..... به مسولیت آقای........... متعهد میگردم حقوق و مزایا ماه شهریور سال 90 را بطور کامل دریافت نموده ام و حق هر گونه ادعایی در رابطه با حقوق دریافتی را از خود سلب می نمایم

امضا
    اثر انگشت

خواهشا زود جواب دهید

آیا من می تونم به این اکتفا کنم؟؟ یا متن دیگه ای مد نظرتون هست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

;کسی نیست جواب بده؟؟

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    یه چیزی رو میخوام قسطی به یکی بفروشم.. بهم گفته رسید یا کارت ملی بهم میده تا از دریافت پولم خیالم راحت باشه
    میخواستم بپرسم این رسید یا کارت ملی که گفته یعنی چی؟ طرز کارش چه جوریه؟ و کلا برای این کار چه راهی بهتره؟

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه شرکت با مسئولیت محدود و سرمایه ی اولیه ی 100 هزار تومان ثبت کنم در تهران،می خواستم ببینم کل هزینه ی ثبت در دو حالت زیر حدوداً چقدر در میاد:
    1-اگه خودم شخصا اقدام به ثبتش کنم؟
    2-اگه یه شرکت برای من این کارو انجام بده؟

ممنون

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    یه چیزی رو میخوام قسطی به یکی بفروشم.. بهم گفته رسید یا کارت ملی بهم میده تا از دریافت پولم خیالم راحت باشه
    میخواستم بپرسم این رسید یا کارت ملی که گفته یعنی چی؟ طرز کارش چه جوریه؟ و کلا برای این کار چه راهی بهتره؟
    سلام

كارت ملی سند بدهکاری نیست و در هیچ دادگاهی به عنوان سند بدهکاری شناخته نمیشه .
    شما اگر کارت ملی و شناسنامه و گواهینامه و پاسپورتش رو هم بگیرین , اگر پولتون رو نداد نمیتونین شکایت کنین چون سندی مبنی بر اینکه به شما بدهکاره در دست ندارین .
    اما خودِ مردم بین هم این کار رو انجام میدند یعنی یکی شماسنامش رو "گرو" میذاره بعد پول رو پس میده و شناسنامش رو میگیره .
    سندِ بدهکاریِ محکمه پسند اینهاست :
    چک
    سفته
    قراردادی که بدهی و تعهد به پرداخت در اون ذکر شده باشه
    شاهد داشتن
    اعترافِ خودِ بدهکار

==================================

در کویت یک برگ کاغذ از هر چک و سفته ای قوی تر هست و ظرف چهار روز بدهکار میره زندان بشرطی که در اون برگ این مطلب نوشته بشه :

اینجانب ......... فرزند ........ شماره شناسنامه .......... صادره از ............. متولد ..............
    مبلغ .......... تومان به آقای ................ فررند ........ بدهکار هستم و بدینوسیله تعهد میدهم که هر وقت این مبلغ را از من مطالبه کند آن را تمام و کمال به ایشان پرداخت نمایم .
    اسم .......
    امضا ........
    اثر انگشت (برای تضمین بیشتر) .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-10-2011 at 14:47. دليل: AMENDING

6. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

كارت ملی سند بدهکاری نیست و در هیچ دادگاهی به عنوان سند بدهکاری شناخته نمیشه .
    شما اگر کارت ملی و شناسنامه و گواهینامه و پاسپورتش رو هم بگیرین , اگر پولتون رو نداد نمیتونین شکایت کنین چون سندی مبنی بر اینکه به شما بدهکاره در دست ندارین .
    اما خودِ مردم بین هم این کار رو انجام میدند یعنی یکی شماسنامش رو "گرو" میذاره بعد پول رو پس میده و شناسنامش رو میگیره .
    سندِ بدهکاریِ محکمه پسند اینهاست :
    چک
    سفته
    قراردادی که بدهی و تعهد به پرداخت در اون ذکر شده باشه
    شاهد داشتن
    اعترافِ خودِ بدهکار

==================================

در کویت یک برگ کاغذ از هر چک و سفته ای قوی تر هست و ظرف چهار روز بدهکار میره زندان بشرطی که در اون برگ این مطلب نوشته بشه :

اینجانب ......... فرزند ........ شماره شناسنامه .......... صادره از ............. متولد ..............
    مبلغ .......... تومان به آقای ................ فررند ........ بدهکار هستم و بدینوسیله تعهد میدهم که هر وقت این مبلغ را از من مطالبه کند آن را تمام و کمال به ایشان پرداخت نمایم .
    اسم .......
    امضا ........
    اثر انگشت (برای تضمین بیشتر) .
    خب شما کدوم این راهها رو برای من پیشنهاد میدید؟
    من خودم همون کاغذه تو ذهنم بود که گفتید تو کویت این کارومیکنن. ولی چرا کویت؟ یعنی اینجا فایده نداره؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب شما کدوم این راهها رو برای من پیشنهاد میدید؟
    من خودم همون کاغذه تو ذهنم بود که گفتید تو کویت این کارومیکنن. ولی چرا کویت؟ یعنی اینجا فایده نداره؟!
    قوانینِ جزائی و مدنی در کشورهایِ مختلف با هم فرق میکنه .
    شما از یک وکیل سوال کنید که قدرتِ اجرائیِ اون کاغذ در ایران چقدر هست . اگر گفت بله سندی معتبر و غیر قابل انکار برای بدهکاری هست و بدهکار یا باید پول رو بده یا بره زندان و دوندگی هم نداره , همون کاغذ از همه چیز بهتره .
    اگر گفت چک و سفته قوی تر هست و اون کاغذ جنبه ی حقوقی داره , چک و سفته بگیرید .

-=-============================

اون کاغذ اسمش در کویت " إیصال أمانة" هست یعنی رسیدِ امانت .
    این رسید امانت هیچ احتیاجی به جلسه های دادگاه هم نداره .
    طلبکار کاغذ رو میبره دادگاه و مهر میزنه و میره حکم جلب رو میگیره و میره شهربانی .
    اونها با بدهکار تماس میگیرند و دو روز بهش مهلت میدند که پول رو پرداخت کنه یا بازداشت میشه و میره زندان .
    حتی اگر اعتراض داشته باشه باید پول رو بطور کامل بذاره صندوق دادگاه و اگر محکوم بشه غرامتِ سنگینی باید پرداخت کنه .

من هیج جا سندِ بدهکاری از این قوی تر ندیدم .
    حالا شما از یک وکیل بپرسین در ایران چه مدرکی از همه قوی تر هست .
    موفق باشید

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    میشه یه نفر بگه با کارمندان
    باید چه قرار دادی نوشته بشه که بعد ها کار به
    شکایت از مسول دفتر در اداره کار نشه؟؟؟

من
    خودم ماهیانه از کارمندام یه رسید مبنی بر
    دریافت حقوق می گیرم ؟؟
    آیا این متن چیزی کم نداره؟؟ اصلا مناسب هست؟؟
    مضمونش:
    اینجانب..... ..با شماره شناسنامه........فرزند......در دفتر ......به شماره کارگاه............واقع در خیابان..... به مسولیت آقای........... متعهد میگردم حقوق و مزایا ماه شهریور سال 90 را بطور کامل دریافت نموده ام و حق هر گونه ادعایی در رابطه با حقوق دریافتی را از خود سلب می نمایم

امضا
    اثر انگشت

خواهشا زود جواب دهید

آیا من می تونم به این اکتفا کنم؟؟ یا متن دیگه ای مد نظرتون هست؟؟
    سلام
    از قوانین کار در ایران زباد خبر ندارم
    اما در کویت گرفتن رسید از کارگر دلیل بر پرداختِ حقوقش نیست .
    یعنی کارفرما باید کاری کنه که کارگر راضی باشه و شکایت نکنه .
    اگر شکایت کنه اونوقت دادگاه برای پی بردن به اینکه آیا کارگر حقش ضابع شده یا نه روشهای خاصی داره .
    اون کاغذ که شما میگین , اگر کارگر بگه با اجبار و زور از من رسید گرفته و حقم رو نداده , اون کاغذ از درجه ی اعتبار ساقط میشه ,

===============================

بنده به عنوان یک شخص حرفه ای در زمینه ی استخدام و مسائل حقوقیش , به شما و همه ی کسانی که کارگر و کارمند دارند چند توصیه میکنم تا دچار مشکل نشین :
    1- قانون کار رو بخونید و خوب درکش کنین و مو به مو اجرا کنید در کار .
    2- با کارگرتون صادق باشین و از همون ابتدا در مورد همه چیز باهاش توافق کنین ( شغلش, حقوقش, ساعت کارش, اضافه کاریش, مرخصیش ونسئولیتهاش و غیره).

3- قرارداد کارش رو درست و قانونی و واضح و شفاف بنویسید یعنی چیزی مبهم و سوال برانگیز نباشه.

یا مدت دار یا بدون مدت .
    تو همین تاپیک توضیح دادم که چقدر این دو با هم فرق میکنه .
    4- به کارگر ظلم نکنید .
    5 - اگر بابت چیزی اعتراض داره , ا دقت و حوصله و احترام به حرفش گوش بدین و اگر حرفِ حق میزنه باهاش مخالفت نکنین .
    6- اگر علت اعتراضش بلد نبودن قانون کار هست - کتاب قانون کار رو بهش نشون بدین و قانون رو براش شرح بدین تا سوء تفاهمش برطرف بشه .
    7 - هرگز پولی رو بی مدرک و رسید به کارگرتون ندین (حقوق,اضافه کاری,پاداش,عیدی,حقوق مرخصی سالیانه , پاداش آخر خدمت و غیره ) .
    8 - حتی الامکان با چک این مبلغها رو پرداخت کنین و در چک ذکر کنین که بابت چی هست این پول و باید فتوکپی چک رو امضا کنه (دو امضا شبیه به امضاش در قرارداد کار) .
    9 - اگر کارگراتون زیادند , با برنامه ی اکسل یک لیست حقوق تهیه کنین و در اون کلیه مبالغ رو درج کنین و هر کس امضا یا انگشت بزنه جلو اسمش و همون لیست رو در حسابداری ثبت کنید تا معتبر و قانونی بشه . نه اینکه بدین اضا کنند بعد بندازینش یه گوشه .

اگر این کارها رو انجام بدین گمان نکنم کسی بره شکایت کنه و اگر بره حاکم نمیشه چون شما حقش رو کامل بهش دادین و همه ی مدارکتون قانونی و معتبره .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-10-2011 at 21:49. دليل: تصحیح

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده سه سوال حقوقی دارم "از دوستانِ مطلع" :

اگر یک نفر در زمانِ حیاتش بره همه ی ملک و املاکش رو بزنه به اسم یک یا چند نفر غریبه و چیزی به اسمش نمونه تا پس از مرگش به ورثه برسه , آیا ورثه حق دارند شکایتش رو بکنند ؟ آیا چیزی گیرشون میاد؟

2- اگر یک نفر در زمان حیاتش همه ی دار و ندارش رو بزنه به اسم همسر و فرزندانش به جز یکیشون به این بهانه که از او راضی نیست , آیا اون شخص که محروم شده میتونه شکایت کنه و حقش رو بگیره ؟ توجه داشته باشین که پدرش در زمان حیاتش همه ی این کارها رو انجام داده و هنوز هم زنده هست ؟

3 - اگر یک نفر همه دار و ندارش رو بزنه باسم ورثه جز یکیشون و این موضوع مخفی بمونه تا پس از مرگِ پدرش متوجه بشه که پدرش در زمان حیاتش چیزی باسمش نزده و بعد از مرگش هم دیگه چیزی باسم پدرش نیست تا ارث ببره , آیا حق داره شکایت کنه و آیا چیزی گیرش میاد ؟

با تشکر از وقتتون
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-10-2011 at 22:23.

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قوانینِ جزائی و مدنی در کشورهایِ مختلف با هم فرق میکنه .
    شما از یک وکیل سوال کنید که قدرتِ اجرائیِ اون کاغذ در ایران چقدر هست . اگر گفت بله سندی معتبر و غیر قابل انکار برای بدهکاری هست و بدهکار یا باید پول رو بده یا بره زندان و دوندگی هم نداره , همون کاغذ از همه چیز بهتره .
    اگر گفت چک و سفته قوی تر هست و اون کاغذ جنبه ی حقوقی داره , چک و سفته بگیرید .

-=-============================

اون کاغذ اسمش در کویت " إیصال أمانة" هست یعنی رسیدِ امانت .
    این رسید امانت هیچ احتیاجی به جلسه های دادگاه هم نداره .
    طلبکار کاغذ رو میبره دادگاه و مهر میزنه و میره حکم جلب رو میگیره و میره شهربانی .
    اونها با بدهکار تماس میگیرند و دو روز بهش مهلت میدند که پول رو پرداخت کنه یا بازداشت میشه و میره زندان .
    حتی اگر اعتراض داشته باشه باید پول رو بطور کامل بذاره صندوق دادگاه و اگر محکوم بشه غرامتِ سنگینی باید پرداخت کنه .

من هیج جا سندِ بدهکاری از این قوی تر ندیدم .
    حالا شما از یک وکیل بپرسین در ایران چه مدرکی از همه قوی تر هست .
    موفق باشید
    سلام
    از قوانین کار در ایران زباد خبر ندارم
    اما در کویت گرفتن رسید از کارگر دلیل بر پرداختِ حقوقش نیست .
    یعنی کارفرما باید کاری کنه که کارگر راضی باشه و شکایت نکنه .
    اگر شکایت کنه اونوقت دادگاه برای پی بردن به اینکه آیا کارگر حقش ضابع شده یا نه روشهای خاصی داره .
    اون کاغذ که شما میگین , اگر کارگر بگه با اجبار و زور از من رسید گرفته و حقم رو نداده , اون کاغذ از درجه ی اعتبار ساقط میشه , .
    سلام دوست عزيز
    ممنون از اطلاعاتي كه ميديد
    فقط يه چيزي
    ببخشيد كه البته ميگم اما شما مدام قوانين يك كشور ديگه رو اينجا ميگيد ! در جواب دوستاني كه سوال از قوانين حقوقي ايران دارن ! فكر نميكنيد اين جوابهاي شما كمي بي ربط هست ؟ با توجه به اينكه خودتون هم ميگيد قوانين متفاوت هست ! مثلا قوانين شهر عجايب تو كتاب قصه 20 سال پيش من هم اين بوده كه همه به هم اعتماد داشتن و كسي از كسي چك و سفته نمي خواسته اما چه ربطي به اينجا داره ؟

سلام دوستان
    بنده سه سوال حقوقی دارم "از دوستانِ مطلع" :

اگر یک نفر در زمانِ حیاتش بره همه ی ملک و املاکش رو بزنه به اسم یک یا چند نفر غریبه و چیزی به اسمش نمونه تا پس از مرگش به ورثه برسه , آیا ورثه حق دارند شکایتش رو بکنند ؟ آیا چیزی گیرشون میاد؟

2- اگر یک نفر در زمان حیاتش همه ی دار و ندارش رو بزنه به اسم همسر و فرزندانش به جز یکیشون به این بهانه که از او راضی نیست , آیا اون شخص که محروم شده میتونه شکایت کنه و حقش رو بگیره ؟ توجه داشته باشین که پدرش در زمان حیاتش همه ی این کارها رو انجام داده و هنوز هم زنده هست ؟

3 - اگر یک نفر همه دار و ندارش رو بزنه باسم ورثه جز یکیشون و این موضوع مخفی بمونه تا پس از مرگِ پدرش متوجه بشه که پدرش در زمان حیاتش چیزی باسمش نزده و بعد از مرگش هم دیگه چیزی باسم پدرش نیست تا ارث ببره , آیا حق داره شکایت کنه و آیا چیزی گیرش میاد ؟

با تشکر از وقتتون
    تا جايي كه من ديدم و ميدونم جواب هر سه سوال خير هست و اگه به صورت رسمي و محضري اسناد منتقل شده باشه چيزي به اون ورثه نمي رسه (در اصل چيزي نيست كه بين وراث تقسيم بشه) اين كاري هست كه عموما انجام ميشه براي فرار از ماليات ارث

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •