تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 23 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 228

نام تاپيک: Lost Planet 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

بچه ها من یک مشکلی که دارم این هست که با این که پروفایل افلاین درست کردم ولی بازی سیو نمیشه وبعد از اجرای دوباره بازی از اول شروع میشه مشکل از کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها من یک مشکلی که دارم این هست که با این که پروفایل افلاین درست کردم ولی بازی سیو نمیشه وبعد از اجرای دوباره بازی از اول شروع میشه مشکل از کجاست؟
    ببنید این بازی چندتا Episode داره هر Episode هم چندتا Chapter داره، بازی شما فقط موقعی Save میشه که شما یه Chapter رو تا آخر برید و وقتی به مثلا Chapter 1 از Episode 1 رو تموم کنید 2 تا گزینه براتون میاره که میگه می خوای Save کنی و ادامه بدی و یا می خوای Save کنی و بیای بیرون، شما هر کدوم رو که بزنید وقتی از بازی بیاین بیرون و دوباره برید تو، وقتی به قسمت Create game میرسین قبل از ساختن Episode روی 1 و Chapter روی 2 تنظیم کنید و این دفعه شما از اول Chapter 2 بازی رو شروع می کنید...برای مراحل دیگه هم همینجوره

فقط یادتون باشخ که اگر وسط بازی بیاین بیرون بعد از برگشتن از همونجا بازی رو شروع نمیکنید، از اول Chapter بازی رو شروع میکنید...

هر Chapter هم حدودا 4 تا Area هست یا شایدم بیشتر

3. 2 کاربر از xero.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من تنها بازی ای که از Capcom قبول دارم همین Lost Planet ش هست وگرنه بقیش رو که اصلا قبول ندارم
    فکر نکنم بازی خوری ( حداقل تعداد زیادی) تو کل دنیا وجود داشته باشه که شاهکار بزرگی مثل resident evil از 1 تا آخرین شماره اش رو که جزء پرفروش ترین بازی های تاریخ هست رو اصلا قبول نداشته باشه.در مورد devil may cry هم همین نظر رو دارم.

5. 4 کاربر از system1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اصلن آرکیدهای کپکامم جالبن چه برسه به رزیدنت اویل!!!

7. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima_7121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببنید این بازی چندتا Episode داره هر Episode هم چندتا Chapter داره، بازی شما فقط موقعی Save میشه که شما یه Chapter رو تا آخر برید و وقتی به مثلا Chapter 1 از Episode 1 رو تموم کنید 2 تا گزینه براتون میاره که میگه می خوای Save کنی و ادامه بدی و یا می خوای Save کنی و بیای بیرون، شما هر کدوم رو که بزنید وقتی از بازی بیاین بیرون و دوباره برید تو، وقتی به قسمت Create game میرسین قبل از ساختن Episode روی 1 و Chapter روی 2 تنظیم کنید و این دفعه شما از اول Chapter 2 بازی رو شروع می کنید...برای مراحل دیگه هم همینجوره

فقط یادتون باشخ که اگر وسط بازی بیاین بیرون بعد از برگشتن از همونجا بازی رو شروع نمیکنید، از اول Chapter بازی رو شروع میکنید...

هر Chapter هم حدودا 4 تا Area هست یا شایدم بیشتر
    من episode يک رو تموم کردم حتی chapter يک از episode دو رو هم رفتم اما از بازی اومدم بيرون برگشتم
    دوباره از اول شد!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من episode يک رو تموم کردم حتی chapter يک از episode دو رو هم رفتم اما از بازی اومدم بيرون برگشتم
    دوباره از اول شد!!!!!!!!
    گقتم که قبل از اینکه برید تو بازی می تونید Episode و chapter رو انتخاب کنید، بعد از انتخاب هم برید تو بازی، از ادامه بازی کنید...

جهت اطلاع دوستان توجه کنید اکانت آفلاینشون رو ساخته باشن.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گقتم که قبل از اینکه برید تو بازی می تونید Episode و chapter رو انتخاب کنید، بعد از انتخاب هم برید تو بازی، از ادامه بازی کنید...
    البته از ادامه که نه...فقط میتونن از اول همون مرحله شروع کنن....(شما هر جای مرحله هم که از بازی بیاین بیرون بازی سیو نمیشه و در این صورت فقط قادر هستید که از اول همون مرحله شروع کنید)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اونی که زیر خون به رنگ آبیه چیه؟ آیا قدرتی یا چیز دیگری که بدرد بخوره نیست؟

اسمش هم B Gauge

عکس:

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام این بازیو میشه بدون مشکل co-op زد یا نه
    سرورش با استیم هست یا گیم اسپی

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه یه ترینر درستو حسابی که کار کنه معرفی کنن.
    خسته شدیم بس که reload کردیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •