تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 40 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 397

نام تاپيک: پرسش و پاسخ درباره پرندگان زينتي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كسي اطلاعات جامعي در مورد عروس طوطي دارد؟

اگه منظور شما عروس هلندی هست باید بگم بر خلاف اسمش استرالیایی هستش . ماده هاشون لپ قرمز کم رنگ تر و نراشون پر رنگ تره . جفت شدنشون سخته و به سختی جفتشون رو از میو چندین پرنده انتخاب میکنند . انتخاب جفت توافقی بین نر و ماده هست . در رنگ های خاکسری سفید و شتری دیده میشن . دو نوع پاکستانی و استرالیلیی داره که استرالیاییش بهتره . و ......

2. این کاربر از آیدین 1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام . من يه مرغ عشق 3 ماه دارم كه ناخن پاش خيلي بلنده و برگشته . اگه ميشه لطفا بگين كه چه جوري كوتاش كنم؟ممنون
    با ناخن گیر ناخن اضافه رو از جایی که رگ خونی تو ناخن دیده نمیشه شاید یک مقدار جلو تر بگیر از چوبی استفاده کن که پرنده هنگام نشستن دو سر انگشتاش کاملا به هم نرسند . اگر جنس نشیمنگاه از چوب صاف گردو باشه که پوست هم داشته باشه بهتره
    Last edited by آیدین 1360; 11-01-2008 at 23:54.

4. این کاربر از آیدین 1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام . من تازه يك جفت مرغ عشق خريدم . حالا كه اوردمشون خونه فقط نشستن يه گوشه و هيچ حركتي ندارن از نظر ظاهر هم سالمن . كسي مي تونه به من بگه حالا من بايد چي گار كنم؟
    به نظر من شما جای ثابتی رو برای قفس انتخاب نکردید و زیاد قفس رو حرکت می دید .

6. این کاربر از آیدین 1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض کاسکو

سلام دوستان
    من حدود 5-6 ماه پیش یک جوجه کاسکو خریدم
    اون موقع پرنده فروش میگفت حدودا 6 ماهشه و چشماش هم دودی رنگ بود
    الان با گذشت 6 ماه کاملا رام شده و میزاره سرش - پاهاش - پشتش و زیر شکمش رو ناز کنیم
    اما چند تا مشکل از اول داشت که هنوزم رفع نشده
    1- بعضی وقتا یک آب کرم رنگ غلیظ ز و مقداری از چیزایی که خورده رو بالا میاره
    2-الان بابا رو میگه اما اصلا واضح نیست و میگه : او او
    3-مشکل بزرگی هم که مارو کلافه کرده اینه که خیلی خیلی خیلی از بابام میترسه و وقتی که بابام از فاصله 5-6 متری میره جلوش میره کف قفس. حالت حمله میگیره و قار میکشه. این در صورتیه که تا 2 ماه پیش با بابام هم مثل من و بقیه دوست بود.
    خواهش میکنم اگر کسی راه حلی برای این مشکلات داره لطف کنه و منو راهنمایی کنه.
    ممنون
    Last edited by Yo0ha; 12-01-2008 at 20:37.

8. این کاربر از Yo0ha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود 5-6 ماه پیش یک جوجه کاسکو خریدم
    اون موقع پرنده فروش میگفت حدودا 6 ماهشه و چشماش هم دودی رنگ بود
    الان با گذشت 6 ماه کاملا رام شده و میزاره سرش - پاهاش - پشتش و زیر شکمش رو ناز کنیم
    اما چند تا مشکل از اول داشت که هنوزم رفع نشده
    1- بعضی وقتا یک آب کرم رنگ غلیظ ز و مقداری از چیزایی که خورده رو بالا میاره
    2-الان بابا رو میگه اما اصلا واضح نیست و میگه : او او
    3-مشکل بزرگی هم که مارو کلافه کرده اینه که خیلی خیلی خیلی از بابام میترسه و وقتی که بابام از فاصله 5-6 متری میره جلوش میره کف قفس. حالت حمله میگیره و قار میکشه. این در صورتیه که تا 2 ماه پیش با بابام هم مثل من و بقیه دوست بود.
    خواهش میکنم اگر کسی راه حلی برای این مشکلات داره لطف کنه و منو راهنمایی کنه.
    ممنون
    1.ممكنه چون زياد غذا ميخوره اينجوري ميشه ؛يكم كمتر غذا بهش بده احتمالا بهتر ميشه .
    2.خوب بايد واضح باهاش صحبت كنين ؛ ترجيحا با صداي بلند كه قشنگ بشنوه.
    3.فكر كنم باباتون قفسش رو تميز ميكنه و براش آب و غذا ميذاره .ممكن هم هست كه باباتون اذيتش كرده . در كل كاسكو ها يه جورايي با بچه ها بهتر هستن تا با بزرگتر ها.

10. این کاربر از w0rm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

1.ممكنه چون زياد غذا ميخوره اينجوري ميشه ؛يكم كمتر غذا بهش بده احتمالا بهتر ميشه .
    2.خوب بايد واضح باهاش صحبت كنين ؛ ترجيحا با صداي بلند كه قشنگ بشنوه.
    3.فكر كنم باباتون قفسش رو تميز ميكنه و براش آب و غذا ميذاره .ممكن هم هست كه باباتون اذيتش كرده . در كل كاسكو ها يه جورايي با بچه ها بهتر هستن تا با بزرگتر ها.
    سلام دوست من
    ممنون از این که جوابمو دادی...
    ولی دوست عزیز اصلا زیاد غذا نمیخوره. تازه همونیم که میخوره خودم با دست بهش میدم. یعنی کلا ظرف غذاشو برداشتم.
    من واضح و بلند باهاش صحبت میکنم. اون هم اولا خیلی نا واضح صحبت میکرد و ما فقط از تعداد بخشش حدس زدیم که میگه بابا. و روز به روز هم بهتر میشد اما کم کم پیشرفتش متوقف شد و الآن حدود 1 ماهی هست که تو همین مرحله مونده و هرکاری که میکنم بهتر از این نمیشه.
    و مورد دیگه این که پدرم اصلا تا به حال قفس اونو تمیز نکرده و معمولا مادر و داداشم و گاهی هم خودم این کارو انجام میدیم. اما یکدفعه که روی درختچه بود بابام رفته بود جلوش که باهش بازی کنه وظاهرا کاسکو میخاسته بره روی یک شاخه دیگه و بابام با دست جلوشو گرفته که نره...
    یه دفه دیدیم غارغارش بلند شد. طوری که من که طبقه بالا بودم فکر کردم گربه گرفتش که اینجور بی سابقه داره غار میکشه...
    و از همونروز به بعد از بابام میترسه و روز به روز هم بدتر میشه طوریکه جدیدا دیگه صدای ماشین بابام که میاد بلا فاصله میره کف قفس و پشت بخاری قایم میشه. و اگر هم بیرون از قفس باشه و بابامو ببینه میپره و خودشو به درو دیوار میزنه.
    جالبه که از منو داداشم که دست و پا و منقرشو گرفتیم که دکتر واکسنش بزنه اصلا نمیترسه
    خلاصا موندم چکار کنم !؟
    میخوام بفروشمش دلم نمیاد. میخوام نگهدارمش بازم دلم نمیاد چون میبینم هر روز بادیدن بابام 1000 درجه شک بهش وارد میشه.

12. این کاربر از Yo0ha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

14 چی بگیرم ؟

سلام خدمت همه بروبچز
    دوستان ما قبلا برای چندین و چند سال مرغ و خروس داشتیم ( به اسرار من ) ، برای مدت کمی هم کبوتر ، تا اینکه دیگه چند سالی هست که همه ما ها ( بچه ها ) بزرگ شدیم و کسی حال و حوصله تمیز کاری و وقت گذاشتن نداره ، و هم اینکه خیلی کثیف کاری داشتند . . .
    اما چند وقتی میشه که مامانم یه کک انداخته به جون من که یه جفت پرنده خوشگل و خوش صدا بگیریم .
    من یه سرچی زدم ، اون چیزهایی که دیدم بد نبود ، مرغ عشق بود و طوطی ، البته فکر کنم فنچ جیک جیک و سرو صدا زیاد داشته باشه ؟
    راستش ملاک من برای خرید به ترتیب اولیت ایناس : زیبایی ، بی سر و صدایی ، خوش صدایی ، اخت شدن با آدم . پول هم که از جایگاه ویژه ای برخورداره . . .
    راستی منظور من از اخت شدن این نیست که فقط با من حال کنه ها ، یه وقت هایی میشه که من 3 روز خونه نیستم !
    شما بی زحمت با این چیزهایی که من می خوام پیشنهاد بدید ، با قیمت تا بتونم تصمیم بگیریم چی بگیرم . . .
    من فوق فوق اش بتونم تا 100 برای جفت بذارم ، پس دیگه خارج این محدوده نشید (100 هم همین جوری گفتم ، ترسیدم پایین تر بگم یه وقت ندونسته یه چیزی گفته باشم ، ضایع شم )
    مرسی و منتظرم .
    یا حق
    Last edited by akhoond; 16-01-2008 at 23:05.

14. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10 پيشنهاد

سلام دوست عزيز
    من مدت 5سال در زمينه نگهداري از كبوتر و مدت 4سال نگهداري از مرغ عشق تجربه دارم
    2هفته هم هست كه 1جفت فنچ خريدم
    نگهداري از فنچ به فضاي زيادي نياز نداره(برعكس كبوتر) ولي اصلا باهت اخت نميشن
    اگه فنچ نري كه انتخاب ميكني خوب(ازنظر اصالت) باشه برات ميخونه(صداش اعصاب خوردكن نيست)
    ولي مرغ عشق باهات اخت ميشه و عاشق قفس و لونش ميشه(چيزي كه در فنچ وجود نداره)
    اواز نميخونه ولي همون صداي كمي كه توليد ميكنه آزاردهنده است(مخصوصا برا خواب روزانت)
    الان 1جفت كبوتر و مرغ عشق و فنچ دارم اگه در اين سه مورد مخصوصا 2تاي اول سوال دارين در خدمتم

16. این کاربر از mamali2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض در پاسخ به مرغ عشق

شايد كم توضيح دادم
    ببين دوست من اون اوايل شايد با يك داد شما يا قرار دادن يك پارچه تيره رو قفسشون بتوني ساكتشون كني!
    ولي بعد از چند ماه كه كاملا عادت ميكنن به لونشون واقعا ساكت كردنشون سخت تر ميشه
    مثلا اگه بيرون از اتاق زياد گرم وسرد نيست ميتوني با بردن قفسشون به حياط يا بالكن ميتوني بعد از ظهر را راحت بخوابي
    ضمن اينكه اگه نازك دلي بايد بگم اين موجود به ظاهر مظلوم وقتي عصباني بشه جفت وحتي جوجه ي خودشو ميكشه
    من خودم ديدم مرغ عشق مادم(كه واقعا دستي شده بود) يكي از دوتا جوجش كه همرنگ جفتش بود كشت(قشنگ پوستش كند) و چون بعد از هر 7_8ماه جفتشو ميكشت(3تا نر بالغ رو كشت) مجبور شدم تا چهارمين جفتو براش بخرم ولي چون ديدم همون اولين شب داره ميكشدش (با اينكه خيلي دستي بود و خيلي دوسش داشتم ) مجبور شدم بعد از اينكه مرتكب چهارمين قتل شد برم عوضش كنم
    خوب حالا من پيشنهاد ميكنم اگه مرغ عشق ميخري همه ي مشكلاتو پيش بيني كني!!!OK
    شايد از خصوصيت خوبشون اخت شدن با انسان و لوننشون باشه ورنگ زيباشون و مقاومت خوبشون در مقابل تغييرات دما(گرما و سرماي غير معمول)باشه
    (اگه باز ابهابي باشه در خدمتم دادا)

18. این کاربر از mamali2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اين تصوير فنچ ماده است

اين تصوير فنچ نر است

20. این کاربر از mamali2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •