خب من هم امرو واسه 360 سفارش دادم بياد ....
2 روزه مي رسه حالشو ميبريم
خب من هم امرو واسه 360 سفارش دادم بياد ....
2 روزه مي رسه حالشو ميبريم
آقا کسی بازی رو گرفته بیاد تعریف کنه.
این Optimus Prime الان عین چی داره بازی میکنه، خوب نامرد بیا یکمی تعریف کن ببنیم چطوریه.
pcgameshardware.com این بازی( نسخه یPC ) رو با نسخه ی اولش ( نسخه ی PC ) از لحاظ گرافیکی مقایسه کرده :
نتایج :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. texture ها پرجزئیات تر و واضح تر شدند.
2. نورپردازی بهتر از قبله و با جو و اتمسفر بازی بیشتر همخونی داره.
3. صورتهای کاراکترها بهتر از قبل طراحی شدند.
4. در قسمت آپشن قسمت گرافیک چند تا گزینه ی جدید اضافه شده مثل :
Cinematic Lights
Spherical Harmonic Lighting
5. لودینگ ها هم بهتر شده
سایت بالا بنچمارکی هم از این بازی قرار داده :
نتایج :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.وقتی AA در درجه ی 1xMSAA قرار داره، کارت گرافیک های ATI کمی بهتر عمل می کنند.
2. اما وقتی AA چهار برابر میشه و در درجه ی 4xMSAA قرار میگیره، قضیه برعکس میشه و کارتهای nVidia کمی بهتر عمل می کنند. بخصوص در حداقل فریم ریت در رزولویشن 1280 * 1024 تفاوت نسبتا زیاد و مشهوده.
3. نویسنده ی مقاله برای رزولویشن 1280 * 1024 و 4xMSAA حداقل یه کارت 4870 توصیه کرده و برای رزولویشن 1920 * 1200 و 4xMSAA حداقل یه کارت 5850 یا GTX 285 . اما اگه از AA استفاده نکنید در تنظیمات بالا در رزولویشن 1280 * 1024 یه کارت 3870 می تونه از پس بازی به خوبی بربیاد.
در ضمن 8 دقیقه ی ابتدایی بازی رو هم می تونید از لینک زیر مشاهده کنید :
<<خطر مرگ >>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکل قلبی دارید، بهتره ویدیوی بالا رو نبینید!
Last edited by Yi Yi; 23-01-2010 at 01:21.
دو امتیاز دیگه :
IGN : 9.6/10
10 Presentation
Clean and sophisticated. Brilliant and cinematic.
9.5 Graphics
Exceptional artistic direction and a top notch-technical showcase.
10 Sound
Martin Sheen steals the show, even amidst all of the outstanding voice acting and music.
9.5 Gameplay
Tight mechanics, thrilling combat, and deep role-playing. The design is unparalleled.
10 Lasting Appeal
A remarkable achievement in adapting a story to your decisions. It creates amazing replay value.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NowGamer : 9.8/10
Graphics:
9.3/10
Sound:
9.6/10
Gameplay:
9.8/10
Longevity:
9.7/10
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Yi Yi; 23-01-2010 at 15:15.
گرافیک رو که دیدم خیلی نسبت به نسخه یک پیشرفت داره کلا اون
نویز فیلتر لعنتی برداشته شده بازی خیلی شفاف به نظر میاد فقط
منتظرم تاکیفیتش رو مانیتور فول اچدی خودم ببینم![]()
چرا ؟.......<<خطر مرگ >>
اگه مشکل قلبی دارید، بهتره ویدیوی بالا رو نبینید!
من واقعا امتیازهای IGN رو قبول دارم و واقعا این بازی یک شاهکار به تمام معنا صد در صد هستش.راستی امتیاز مردم هم نسبتا بالا هستش.در ضمن دوستان اگر خواستند من میتونم نقد این بازی توسط IGN رو ترجمه کنم البته زبانم عالی نیست ولی میتونم ترجمه کنم.
راستی من الان خیلی وسوسه این بازی شدم و حیف که الان سیستمم خوب نیستدوستان برای چندین بار تقاضا دارم سیستمی که بشه بازی رو تا آخرین کیفیت بازی کرد رو حتما یه نفر بگه البته منظورم اون سیستم های الکی که می نویسن نیست. نسبت به بازی dragon age سیستم خیلی بالاتری می خواد؟
صفحه ی قبل من لینک سایتی رو معرفی کردم که این بازی رو در کارت گرافیک های مختلف تست کرده.من واقعا امتیازهای IGN رو قبول دارم و واقعا این بازی یک شاهکار به تمام معنا صد در صد هستش.راستی امتیاز مردم هم نسبتا بالا هستش.در ضمن دوستان اگر خواستند من میتونم نقد این بازی توسط IGN رو ترجمه کنم البته زبانم عالی نیست ولی میتونم ترجمه کنم.
راستی من الان خیلی وسوسه این بازی شدم و حیف که الان سیستمم خوب نیستدوستان برای چندین بار تقاضا دارم سیستمی که بشه بازی رو تا آخرین کیفیت بازی کرد رو حتما یه نفر بگه البته منظورم اون سیستم های الکی که می نویسن نیست. نسبت به بازی dragon age سیستم خیلی بالاتری می خواد؟
فکر کنم اگه این تایپیک به قسمت بازي هاي كامپيوتري انتقال پیدا کنه خیلی بهتره![]()
درسته
سايت هاي اينترنتي نسخه رو براي فروش گذاشتن
فقط يه سوال اين كه چرا اين بازي 4 تا DVD هست
چرا اين قدر زياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)