تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 28 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 274

نام تاپيک: یادگیری زبان به صورت خود اموز شما چه پیشنهاد میکنین!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من 2 ترم رفتم کانون زبان و تا presec2 رو خوندم در حد بین دبیرستان و پیش دانشگاهی یه همچین چیزی
    حالا بدلیل موقعیت شغلیم نمیتونم ادامش بدم اگر میشه راهنماییم کنید که کدوم آموزش بهتره تا بتونم در منزل ادامه بدم
    البته من این فیلمای آموزشی رو خیلی دوست ندارم فکر کنم کتاب تا حدودی بهتر باشه مثلا یه کتاب آموزش فارسی همراه با حل تمرینات و شاید یه سی دی هم حالا داشته باشه بد نباشه
    مرسی

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

12

همه از دستور زبان فرار می کنند، در حالیکه نمی دونند اگر دستور زبان رو که خیلی هم طولانی نیست و قسمت های به درد بخورش که مخصوص مکالمه های روزمره هست رو یاد بگیرن چقدر اونها رو جلو می اندازه.

دوست عزیز اگر دستور زبان شما صحیح نباشه ، مثل این می مونه که یک نفر فارسی رو بدون رعایت دستور زبان یاد بگیره و همین جمله ای رو که سئوال کردی این طوری میشه:

من میدونم در حد متوسط زبان انگلیسی رو. من خواستن یاد بگیرم اما دوست نداشتن به کلاس رفتن و دستور زبان و از این مثال ها. شما چقدر در مورد English Today فکر می کنید؟ آیا خوب هست برای یادگیری از این بسته و می شود در حدی بوده که مثلا یک فیلم را کاملا درک می کردم؟

(تازه این نمونه خوبش بود که مثال زدم. )
    ‌منیک لول English Today رو دانلود کردم.من که زیاد خوشم نیومد.همون فیلم و سریال رو با زیر نویس انگلیسی بیشتر ترجیح میدم.ولی فقط اگه میخواین استفاده کنید (خرید ، دانلود ) به عنوان ابزار کمک آموزشی نگاه کنید نه اینکه با اون کل زبان رو فول بشید.

3. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezafo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

‌منیک لول English Today رو دانلود کردم.من که زیاد خوشم نیومد.همون فیلم و سریال رو با زیر نویس انگلیسی بیشتر ترجیح میدم.ولی فقط اگه میخواین استفاده کنید (خرید ، دانلود ) به عنوان ابزار کمک آموزشی نگاه کنید نه اینکه با اون کل زبان رو فول بشید.

ولی بنده English Today رو تبلیغ و توصیه نکردم. من نوشته این دوستمون رو مثال زدم همین. بنده خودم فروشگاه دارم در حد بنز
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از rezafo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ولی بنده English Today رو تبلیغ و توصیه نکردم. من نوشته این دوستمون رو مثال زدم همین. بنده خودم فروشگاه دارم در حد بنز
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرمنده متن شما نقل قول شد!

داره خودمونی میشه rezafo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شرمنده متن شما نقل قول شد!

خواهش میشه ، دشمنت شرمنده.

تو فروشگاه من میتونی همون لوح فشرده معروف VOA پیدا کنی که تو بازار هم هست. یه DVD هم هست که VOA تصویری هست که زیر نویس داره.

بعد از شش ماه باید از VOA Special سوئیچ کنی رو برنامه های نرمال تا گوشت عادت کنه. BBC هم فراموش نکن. ما باید به همه نوع انگلیسی ، بریتانیائی و امریکائی گوش کنیم. bbc یه اخبار پنچ دقیقه ای داره که خیلی خوبه ، دانلود نمیشه ولی می تونی ضبطش کنی. برنامه های دیگه BBC هم که کاملا نرمال هست و بسیار آموزنده و اطلاعاتی در فروشگاه من هست. میتونید دموی اونها رو پیاده کرده گوش کنید.

8. این کاربر از rezafo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من سال سوم رشته کامپیوتر هستم
    ومیخوام زبان انگلیسی رو کاملا یاد بگیرم

شما چه راه های پیشنهاد میکنید !!؟؟

ممنون

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

من سال سوم رشته کامپیوتر هستم
    ومیخوام زبان انگلیسی رو کاملا یاد بگیرم

شما چه راه های پیشنهاد میکنید !!؟؟

ممنون
    درود بر تو بخاطر این تصمیمت!
    چقد وقت داری؟ برات مهمه چقد طول بکشه؟ می خوای خود آموز یاد بگیری یا کلاس بری؟ چقد بلدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر تو بخاطر این تصمیمت!
    چقد وقت داری؟ برات مهمه چقد طول بکشه؟ می خوای خود آموز یاد بگیری یا کلاس بری؟ چقد بلدی؟
    سلام

ببین من خودم قصدم اینه که برم کتاب های lets go رو بخرم و تو خونه با استفاده از دیکشنری کارکنم و بعد برم ادامش رو کلاس و تا آخر رو تو کلاس بخونم !!!!

به نظر شما چطوره ؟؟

از بعد lets go ها تا آخر زبان چند سال باید برم کلاس ؟؟؟

در ضمن زبانم خیلی خوب نیست ولی استعدادش رو تو خودم میبینم و برای یاد گیریش هر کاری از دستم بر بیاد انحام میدم

و فرق تافل و آیلتس تو چیه و قیمت آزموناش الان چنده ؟

ممنون
    Last edited by GAMELAIN; 31-08-2011 at 19:02.

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

ببین من خودم قصدم اینه که برم کتاب های lets go رو بخرم و تو خونه با استفاده از دیکشنری کارکنم و بعد برم ادامش رو کلاس و تا آخر رو تو کلاس بخونم !!!!

به نظر شما چطوره ؟؟

از بعد lets go ها تا آخر زبان چند سال باید برم کلاس ؟؟؟

در ضمن زبانم خیلی خوب نیست ولی استعدادش رو تو خودم میبینم و برای یاد گیریش هر کاری از دستم بر بیاد انحام میدم

و فرق تافل و آیلتس تو چیه و قیمت آزموناش الان چنده ؟

ممنون
    به هیچ وجه از این کتاب مذخرف استفاده نکن! ببین بهترین کانون ها تو کشور اول کانون زبان ایرانه بعدش کیش. اگه هیچی زبانم بلد نباشی و سنت از 14 سال بالاتر باشه(!) اگه بری کانون ایران،در صورتی که اصلا فیل نشی 4 سال و 9 ماه طول می کشه و البته کیش کمتر از این میشه.

اگر بخوای اول خودت بخونی حتما حتما حتما این کتابا رو بخون:

برای گرامر: essential grammar in use
    برای لغت: english vocabulary in use

این دوتا کتاب ماله دانشگاه کمبریجه...فوق العادن...تمام استادای من این کتابو بهم پیشنهاد کردن و یکیشون بهم گفت: «این کتاب از فارسی جدات می کنه...کاری می کنه انگلیسی فکر کنی.»

ویژگی جالب این کتابا اینه که وقتی کتاب رو باز می کنی صفحه سمت چپ درس اول و صفحه سمت راست تمرین درس اول هست...همینطور صفحه سمت چپ بعدی درس دوم و سمت راست تمرینش...

این تمرینای کوتاه باعث می شه اصلا از خوندش خسته نشی.(آخر کتاب جواب تمرینا هست.)

کتابا سطح بندی داره...از Basic تا Advanced. هروقت خواستی بخری یه نگاهی بنداز اگر بیسیکو بلدی بعدیشو بخر.

در ضمن فک نکنی اونی که گفتم واسه لغته فقط کلمه یادت می ده ها! در واقع conversation هم داره و هر چی که فکر کنی.توی advancedش حتی یاد داده چجوری تو یه روزنامه خارجی آگهی فروش خونه بزنی!!!

حالا پیشنهادای من:
    1. اگر خیلی عجله داری و البته وقتشو داری برو کلاسای فشرده کیش...( هر روز روزی 4 ساعت...دو هفته ای یک لول...7 الی 8 ماهه تمومه)

2. اگه حدودای 5 سال وقت داری از اول برو کانون ایران

3.اگه واقعا تو خونه وقت میذاری...در صورتی که بتونی کتابایی که بهت گفتمو کامل بخونی نیاز به کلاس نداری.

4. اگر حدودای دو سال وقت داری اول تا intermediate این کتابارو بخون بعد برو کانون ایران یا کیش تعیین سطح بده و ...

فرق تافل و آیلتس:

تافل:

برای تافل باید american english بلد باشی...فرقه عمدش توی لحجشه و یه سری کلمات که تعدادشون خیلی نیس.چند نمونه امتحان داره:
    CBT یا COMPUTER BASED TOEFL که منسوخ شده و کسی ازش استفاده نمی کنه.
    PBT یا PAPER BASED TOEFL که امتحاناش برگزار می شه ولی کم کم داره از دور خارج می شه...امتحان کتبیه...نمرش فک کنم بین 330 تا 600و خورده ای هست که برای پذیرش گرفتن از کشورای دیگه باید حداقل 550 بگیری.
    IBT یا INTERNET BASED TOEFL که بهترین نوع تافل هست...امتحانش با کامپیوتر هست...نمرش از 0 تا 120 هست...برای پذیرش اقلا باید 80 بگیری.110 به بالا رو معمولا هندیا می گیرن و 120 رو چینیا...(زبانشون خوبه!)

تافل رو معمولا کسایی می گیرن که می خوان توی کشورای قاره آمریکا ادامه تحصیل بدن.

آیلتس:

سطح بندی داره:
    آیلتس یک...آیتلس دو...آلیتس سه ( تا همین جا تو ایران هست) فک کنم تا آلتس 9 داشته باشیم که باید از خود کشورای اروپایی بگیری.
    برای کسایی خوبه که می خوان از کشورای اروپایی پذیرش بگیرن.

دو تا امتحان (تافل و آیلتس) دو سال اعتبار دارن و هزینه امتحانشون حدود 220 دلار یا 230 هزار تومنه.

سوال دیگه ای هس؟!

13. 5 کاربر از m.diadem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این برنامه دیالوگ شبکه اموزش چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •